TravelingRetninger

Guide til rejsen. attraktioner Berdsk

For mange mennesker, herunder borgere i Rusland, ordet "Novosibirsk" siger lidt. Det er et eller andet sted i Sibirien - og det er alt de kan sige. Men den mystiske navn Berdsk normalt koster i udlandet forståelse. Men i dag, den sydlige del af Sibirien er bygget og befolket med en sådan hastighed, at det ikke kun er den Novosibirsk, men også dets satellit byer er blevet meget populære for flytningen. I dag ønsker vi at tale om en lille Berdsk. Det er næsten en soveby af Novosibirsk, som er hastigt voksende og udvikle. Vi vil gerne fortælle læserne om seværdigheder Berdsk. Især nyttig information vil være for dem, der planlægger at bevæge sig i fremtiden i denne region.

generel beskrivelse

Du kan finde en masse anmeldelser om denne by. For nogle er det en lille og kedeligt, men for andre - en meget komfortabel og mere egnet til livet end en metropol. Faktisk er det vokser og blomstrer. Velholdt gader og pladser, masser af grønne og storslåede blomsterbede - alt dette gør byen meget rart. Attraktioner Berdsk er ikke enestående, i hver by er der historiske monumenter og særlige steder. Men lad os alle i orden.

Ved moderne look

Byen blev grundlagt tilbage i 1716, men i dag kan vi ikke finde nogen af den gamle bygning. Men den naturlige skønhed af mere end kompensere for denne mangel. Det faktum, at vandet i Ob reservoiret opslugt den gamle bydel. Men i dag er der uendelige vidder af de bedste udsmykning. I sommeren på bredden af reservoiret hviler mange beboere og besøgende. Taler om attraktionerne i Berdsk, kan vi ikke ignorere denne fantastisk udsigt over vandet. Du venter på de smukkeste steder og beskyttet fyrreskov, og resorts.

Berd Spit

Mens i byen, skal du sørge for at vælge den tid til at vandre til reservoiret. Det strækker sig langs hele forlig, men det er en fletning er den mest foretrukne rejsemål for turister. På ethvert tidspunkt, er du garanteret fantastiske natur og fremragende friluftsliv. Spit Strand strækker sig 80 kilometer, her alle kan finde et sted at smage. Og hvad der opnås billeder - det er bare en fryd for øjet.

Historie af byen

Berdsk attraktioner kan fortælle en masse om, hvordan byen blev skabt og voksede. Hvis kulturel uddannelse med i planerne, skal du sørge for at besøge Museum for Historie og Kunst. Her indsamles forskellige artefakter og fotografier skildrer den komplekse historie i byen. Udstillinger af forskellige temaer giver os mulighed for at overveje hver enkelt episode historier i detaljer. Oprettelse Berd fængsel, erobringen af Sibirien, den russiske bonde livet, og mere.

Templer og kirker

attraktioner Berdsk inkluderer den imponerende tempel, der begyndte at bygge i dag, i 1992. Transfiguration katedralen af hvide sten ser meget imponerende og ædel. Her relikvier af St. Akakiya Afonskogo. På Belfry er ni klokker. Katedralen har ikoner bragt fra klostre. Nogle af dem indeholder relikvier af martyrer.

Kirke den Præsentation af Herren - en lille trækirke, genopbygget på stedet af den gamle kirke. Han er meget charmerende. På ikonostase der er en masse gamle ikoner.

kulturelle helligdage

Det er House of Culture, og i distriktet i det centrale område - en kaldet "Motherland". Der er forskellige klubber og grupper, forestillinger med ensembler og en tema aften. By biograf "Orion", udstyret med moderne faciliteter, byder dig velkommen til at se de mest interessante billeder. Attraktioner i byen Berdsk - er ikke kun kirker og museer. I 2007 blev Ice Palace åbnede her. Det er placeret på gaden Borovoy. Der er uddannelses- og træningsfaciliteter, lokaler til undervisning koreografi og et stort fitnesscenter. Hvor du kan få lektioner i kunstskøjteløb, samt finpudse deres færdigheder. Rekreative område kan du slappe af i kyndige hænder massør.

Parker

attraktioner Berdsk ikke ende der. Denne by er meget grøn. Et stort antal små parker og gangarealer giver dig mulighed for at tilbringe aftenen lige som du ønsker. Byen har en vindende park, hvor angive en majestætisk monument til minde om heltemod af de lokale folk i deres kamp for frihed. Det bevarede massegrav af partisaner, der faldt under borgerkrigen.

De vigtigste attraktioner omfatter Berdsk også et monument over soldater-afghanere, et monument over de sejlere og Zoe Kosmodemyanskoy. By park af kultur og resten - det er et fantastisk sted at tilbringe tid sammen med sin familie. Virksomheden beskæftiger attraktioner, pavilloner og cafeer, legeplads. Festligheder til ferien ofte finder sted i denne park. Kom her med børnene, de vil elske det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.