Intellektuelle udviklingKristendommen

Salair, hellig kilde - den åndelige og fysiske hvile

Der er i Kemerovo-regionen i lille by Salair. For vantro mennesker dens vigtigste fordele er muligheden for, at en given kvalitet skisportssted. Men for dem, der ved, trofast og retfærdig subtilt opfatter verden folk vigtige i disse dele - ikke et behageligt ophold. Det er ikke så berømt Salair. Hellige kilde - det er hvad der tiltrækker den åndelige udvikling af mennesker.

Denne løsning er i nærheden af byen Guryevsk, næsten i centrum af Salair Ridge. Og stedet er uden tvivl smuk, ren og hellere have at sikre, at resten - og ikke kun kroppen men sjælen.

historiske data

I princippet har de fleste som kommer ned til os som de dokumenter og mundtlige overleveringer konvergerer i den vigtigste del af de vigtigste begivenhed, gjort berømt Salair. Hellige kilde opstod under borgerkrigen, når den lokale præst (religiøse navn Raphael) med deltagelse af den assisterende - Terence Deacon - udført ritus af guddommelige liturgi. Tilhængere af den nye regering ønskede at stoppe tjenesten. Breaking ind i templet, begyndte de at trække sig tilbage fra sin præst. Han nægtede sig efterlade ham i live - bare ønskede at slutte liturgien.

Yderligere begivenheder er vidner til, hvad der skete transmittere forskelligt. De fleste stater, at kun den hellige Fader, bundet til en hest, slæbte langs jorden, hvorfra han led martyrdøden. Men nogle beviser antyder, at sammen med præsten og diakon led martyrdøden og ni andre mennesker var i kirken og starten af gejstlige.

Udseendet af kilden

Disse begivenheder i høj grad påvirket Salair. Hellige Spring begyndte med et lys, der oplyste død af præsten (eller ham sammen med somuchennikami). Efter nogen tid der gjorde det til en ren nøgle, som efterhånden dannede en lille sø. Vandet er køligt i varmen og brænder ikke i den kolde frost, ikke fryse selv i den frygtelige kulde og betragtes helbredende og hellig.

hellige steder

Nu forår og sø gæstfrit udstyret end deltog alle Salair. Hellige Foråret tiltrækker et stort antal pilgrimme fra alle russiske regioner og fra udlandet. Over minen er bygget bjælkehytte kapel, opkaldt til ære for martyrerne, de hellige - ja Kirika Julitta. Der er omklædningsrum og - fordi mange er villige til at bare kaste i god vand. Den arbejder i nærheden og en spisestue, udelukkende velgørende. Så Salair (Kemerovo-regionen) - en helligkilde, som udløber ikke kun helligt vand, men ved nåde af folket.

pilgrimsruter

Den nemmeste måde at nå den skattede mål af Novokuznetsk. Derfra er der regelmæssige flyvninger er de hellige steder. Derfor problemerne med den retning, vil ikke være nogen - når ruten Salair (helligkilde), fortæller, hvordan man kommer næsten enhver lokal beboer. Det er let at komme til og fra Kemerovo - kun 210 km. Men vi mener, at det bedste er stadig at gå til en del af turen - et hvilested er forudsat, ud over kilden og planlagt at besøge andre helligdomme. Men det er værd at bemærke, at de fleste af de udflugter starte alligevel eller i Kemerovo, eller i Novokuznetsk. Indtil de også rejste fra sin fødeby, som du ønsker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.