Sport og FitnessAtletik

Biografi Tatiana Navki - smukke og succesrige atleter

Tatiana Navka, biografi, som vil blive drøftet i denne artikel - en talentfuld, succesrig, charmerende og berømte kunstskøjteløber hvis sport sejre og personlig erobring fortjener behørig opmærksomhed. Ønsket om at nå målet og drevet af Tatiana - et godt eksempel at følge.

barndom

Biografi Tatiana Navki begyndte 13 april, 1975, da den fremtidige skater blev født i byen Dnepropetrovsk. Hendes far arbejdede som ingeniør, mor - økonom. I sin ungdom, forældre interesseret i sport, så da Tanya begyndte at vise lidt viljestyrke og karakterstyrke, de rettede hendes ønske i den rigtige retning, og du kan vælge den form for fysisk aktivitet, som har været en pige liking. Imidlertid har det meget lidt man ikke været i stand til at beslutte, hvad de skal gøre det, indtil hun så på TV som modsætter sig Elena Vodorezova. Her er alt og besluttede.

Der var kun ét problem - mens hestene var en forfærdelig underskud, og som forældre kan forsøge at finde dem mislykkedes. Tanya måtte købe en lille ruller til at starte, hun hurtigt styr på den, og så ikke engang mærke forskellen på isen mellem dem og skøjter. Pigen var meget ansvarlig og lydig, en god elev. I en alder af 5 år Tanja første gang trådte på skøjtebanen. Det er fra den tid, og begyndte livet som en atlet Tatiana Navki. Hårdt arbejde til sidst bragt så værdifulde og velfortjente belønning. I 1988, tålmodig og meget hårdtarbejdende pige bemærket Natalia Dubova - kendt træner, og inviterede hende til Moskva.

Den første præstation

I 1993 Tatiana begyndte at deltage aktivt i sportskonkurrencer. Hun optrådte første gang i et par sammen med Samuel Gezalyanom, og i 1991 de besatte hæderspladsen på landsholdet i USSR, var vinderne af vigtige internationale konkurrencer Nations Cup og Skate America. Efter Sovjetunionens sammenbrud, Samvel og Tatiana begyndte at repræsentere Hviderusland ved konkurrencerne, herunder OL 1994, hvor parret fik den 11. plads. Senere de stoppede deres teamwork Gyozalyan Navka. Biografi piger var sådan, at hun nu begyndte at gå til banen med Nikolai Morozov. Med ham, hun repræsenterede også Hviderusland ved OL 1998, hvor parret tog 16. plads. I samme år bryder hun op med sin partner og begynder at tale for Rusland med den talentfulde Roman Kostomarov. Efter at have vundet i Torino OL, besluttede parret at afslutte sin karriere i sporten.

Biografi Tatiana Navki: kærlighedsliv

Som barn, Tatiana var meget glad for den berømte dengang skater Aleksandra Zhulina. Hun deltog sin uddannelse, bede om autografer. Og da pigen var 18, de mødte på træningslejr i Frankrig, og fra det tidspunkt begyndte at leve sammen. I 2000 parret officielt registreret ægteskab, og efter et stykke tid havde de en pige Sasha. Blot et par uger efter fødslen Tatiana besluttet at vende tilbage til isen, og snart fik et opkald fra Kostomarov, der virkelig ønskede at genoprette deres duet. Navka aftalt, deres træner var Zhulin. Par igen begyndte at vinde verden og EM. Biografi Tatiana Navka, som vi revideret i denne artikel, er aktivt fortsætter. Forhåbentlig den talentfulde og smukke skater stadig glæde deres fans strålende erobringer!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.