Sport og FitnessAtletik

Hvad er korset: definition, funktioner, tips

Motocross løb - en favorit hobby for mange mennesker. Dens popularitet skyldes det faktum, at ingen særlige betingelser eller udstyr: bare behageligt tøj og stier i parken. Alle kan træne dig selv ved at vælge en passende tid til dig selv.

Hvad er korset?

Cross - det er en lang cross-country løb. Tilstedeværelsen af små naturlige forhindringer, stigninger og nedkørsler på vejen er dens særkende. På grund af de vanskelige forhold korset betragtes som en af de bedste måder at uddannelse atleter, fordi togene reagerer på skiftende forhold. Også, det perfekt udvikler samlede udholdenhed: Den optimale varighed af uddannelse er 60-90 minutter.

Sådan starter

Det er ikke nødvendigt i starten at bruge sporet en lang række op- og nedkørsler. Den første uge, kan du køre på den "glatte" rute, og derefter gradvist tilføje nye elementer. Dette gør det nemt at tilpasse sig den nye belastning og vil ikke overdrive det.

En utrænet person, er usandsynligt, at det samme vil køre 1,5 timer, og det er fint. I første omgang kan en løbetur tage 20-25 minutter - en mini-cross. Denne gang er det nødvendigt at gradvist at øge og bringe til en fuld træning. Du bør ikke køre selv - du skal køre i et behageligt tempo.

Vær sikker på at udføre en opvarmning før træning og efter - køle ned og strækøvelser. Dette vil styrke og udvikle muskler, forebygge skader.

Hvis du ønsker at deltage i konkurrencer, og køre cross-country løb, er du nødt til konstant at engagere sig i al slags vejr. Men husk at være forsigtig og nøjagtighed, t. Til. På våd jord er let at glide. Du skal også klæde til vejret. Løb under alle forhold - ikke kun en god måde at hærdning, men også en stor metode til at øge udholdenhed. Det er svært at forestille sig, at en sådan krydsning regnen, men dette bør være klar, fordi konkurrencen ikke er aflyst på grund af dårligt vejr.

Et par bemærkninger om løbeteknik

Fra starten, skal du uddanne dig til at køre korrekt. Ægte teknik optimerer belastningen på muskler og led, gøre lektioner mere effektiv og for at forebygge skader.

Kroppen og hoved holdes lige, armene bøjet i en vinkel på 90-120 grader, hænder stramt knyttede, skuldre afslappet. Gratis arbejdsstillinger reducerer træthed, sparer strøm. Den vigtigste kørende belastning tager på låret og underbenet og foden i flyvefase skal slappe af. Fod på jorden ned elastisk, fra top til bund. Foden er anstrengt kun i det øjeblik, hvor den rører jorden. Bedre til at sætte en fod på hele foden på en gang, i stedet for på hælen.

Når man løfter, skal du bruge en lidt anden teknik: bakken skridt bliver kortere, krop lidt på skrå fremad, er foden sat på sokker.

Du skal også overvåge deres vejrtrækning og velvære.

Hvad er bold ind i kroppen?

Løb - et glimrende middel til at træne hele kroppen, bruger alle de grundlæggende systemer.

  1. God belastning får bevægeapparatet: bruger alle de benmusklerne, leddene rasshevelivayutsya.
  2. Når motion er inkluderet i arbejdet i rygsøjlen. Aktiviteten er forebyggelse af mange sygdomme ODA.
  3. Tog det kardiovaskulære system, er blodcirkulationen fremskyndes.
  4. Levendegør og uddyber vejrtrækning, som et resultat af systematiske undersøgelser lungerne begynder at arbejde mere effektivt, øge deres vital kapacitet.
  5. Som med andre aktive fysisk arbejde, øger frigivelsen af endorfiner - "lykke hormon".
  6. På grund af sveden af kroppen er afledt slagge.
  7. Når du kører et stort antal forbrændte kalorier.

Desuden er atleten ikke begrænset til at vælge et sted at studere. Under træningen kan du se de smukke omgivelser og få en masse indtryk. Så fortæl dine venner med beundring, at en sådan et kors, og kalde dem med et løb. Træning - en stor samtale.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.