Mad og drikkevarerOpskrifter

Fad af muslinger. hurtige opskrifter

musling kød er meget nærende, velsmagende og lavt kalorieindhold. Men kun behøver at købe en god kage mix og vælge den rigtige opskrift, der er egnet til en bestemt sag.

Hurtig fad af muslinger kan fremstilles af friske prøver. Men det er nødvendigt at lægge pres på deres skaller. Hvis de er stramme og bøje, er det en god halvfærdigt produkt, som du trygt kan købe.

Når du køber de frosne varer, bør man være opmærksom på udløbsdatoen, samt til den eksterne udseende af pakken. Hvis indersiden af en stor mængde is, og muslingerne blev stukket sammen og i frost, er det ikke anbefales at købe dem. Mest sandsynligt, blev varerne optøet og frosne flere gange. Forkert måde at opbevare en negativ indvirkning både på smagen af fisk og skaldyr, og deres næringsværdi.

Overvej fastfood af muslinger i flere detaljer. Men vi skal huske på, at dette bør tages kun friske elementer.

Muslinger i spansk

I en tung stegepande med en tyk bund hælde lidt olivenolie og bringe at syde. Sæt det kuber hakkede løg, hvidløg fed én, et hundrede gram skinke og salt. Kog i fem minutter for at zazharki gyldent. Hæld et par spiseskefulde bouillon og sætte omkring ti store muslinger. Madlavning muslinger nødt til at fortsætte med at synke alle åbnes (dem, der forblev lukket, kaste). Hak persille, tilsæt en kop creme fraiche og en knivspids salt og server med skaldyr. Det viser sig, enkel og hurtig snack.

Meget velsmagende er de vigtigste retter af muslinger. Overvej en af mulighederne.

Cremet pasta med muslinger og skaldyr

Kog spaghettien i gryden i overensstemmelse med instruktionen. Men kun nødt til at fjerne salt. På dette tidspunkt, opvarme olivenolie i en stegepande over medium flamme. Tilføj til det hundrede gram rejer og kammuslinger. Krydr med sort peber, at steger tre minutter blive lidt brunlig skaldyr, og videregive til pladen. I samme gryde, tilsæt lidt smør, satte finthakket løg, et fed hvidløg, salt og store tern af tomat. Hæld i det lidt bouillon og sætte muslingerne. Kog i fem minutter, tilsæt derefter kammuslinger og rejer. Luk låget og vente på muslingerne har åbnet. Tilføj spaghetti, flødesauce og revet parmesanost hundrede gram. Serveres straks brug for.

Fremragende smag forskellige første kurser af muslinger. Kog dem hurtigt kan af konserves.

Suppe med muslinger

I en stor gryde med non-stick bund sætte fem skiver bacon, steg dem i omkring fem minutter.

Tilføj to store skeer af svinefedt, løg terninger og kog til en sådan tilstand, at stykkerne bliver gennemsigtige. Næste, hæld en lille smule af italienske urter, hæld et glas vand (eller bouillon) og tilsæt tre hundrede gram af de færdige kartoffelmos.

Brand til at gøre meget lidt, tilføje en krukke med dåse muslinger, et hundrede gram creme.

Krydr med salt og tilsæt peber. Serveres med bacon.

Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.