FormationUngdomsuddannelse og skoler

Hovedidéen i værket "Igorkvadet"

Digtet, som nu vil blive diskuteret, er skrevet af forfatteren i 1185. For at gøre idéen arbejde "Igorkvadet" var forståeligt, er det nødvendigt at kende historien om at skrive. Hvad skete der på den russiske jord på det tidspunkt?

historie

Så de store og Fælled i Rusland og Kiev - staten, hvilket skabte Prins Oleg begyndte at bryde op i separate fyrstedømmer. Som et resultat, begyndte Kiev Rus at falde støt.

Alt dette ville ikke være så slemt, hvis opdelingen af jorden ikke fører til en blodig krig. Hver prins forsøgte at snuppe "et stykke af meatier", tiltrak alle herskere på jorden rigere. Cumans var tæt på grænserne, men det første angreb blev slået tilbage. I 1185 blev det rejst en lille hær, der var gået i krig mod Polovtsy. Så følte de, at Kievan Rus er ikke længere sammen og meget sårbare.

Hovedidéen i værket "Igorkvadet" - en fortrolighed med den æra. Digtet blev en rigtig litterær monument. Skrevet med stor ærefrygt og kærlighed beskriver sit hjemland, beklager sammenbruddet af en stormagt. Ideen fungerer, "Igorkvadet" - for at vise, hvordan en simpel arbejdende mennesker, der lider af et ønske om at opnå højere niveauer af befolkningen.

Den første del

Her er en beskrivelse af kampagnen i 1185. Selvom Igor og ønsker at befri den gamle Rus fra fjender, men han betaler ingen opmærksomhed på mange faktorer, og de varsler, der forsøger at beskytte, og den leder, og hans hær. Nu vi taler om den solformørkelse, inden de forlader prinsen og blodig solopgang som forvarsel om faren.

En anden idé om værket "Igorkvadet" - viser overtroiske mennesker, den mening og betydning af tegn. Igor - en meget beslutsom person, af natur, var han ikke kommer til at trække sig tilbage. I den anden kamp, blev han taget til fange, slå russiske hær indtil for nylig og faldt i en barsk og blodig kamp. Seriøst begyndte at leve hele russiske folk.

frelse

Den anden del af arbejdet er helliget den intelligente og fornuftig person Svyatoslav den Store. Han har en drøm, der tolkes som følger: Sønner Svyatoslav indsamlet en hær, der har tabt slaget med Polovtsy. Derefter besluttede han, at den nødvendige kraft til at forene, og opfordrede til enhed al fyrstendømme, forsøger at afslutte alle de internecine fejder og nag.

Yderligere i denne del af historien handler om tilbagelevering fra fangenskab af Prins Polovtsian. Idéen virker, "Lay" kan have følgende formulering: enheden af mennesket og naturen. Når Jaroslavna sørger over sin mand, så det kalder sol, vind og Dnjepr til at hjælpe sin mand. Hertil kommer, at billedet følgesvend Igor - er personificeringen af hele Rusland på det tidspunkt, der lider af Polovtsian. Og anmoder om at blive hørt - prinsen formået at flygte fra fangenskab, iscenesat en chase efter ham, hvilket ikke var en succes.

End produkt har en forholdsvis positiv tone. Det roste modet hos prinsen, fejrede sin tilbagevenden. Og dog, en idé om værket "Igorkvadet"? Den grundlæggende idé om, at forfatteren ønsker at formidle - er, at Rusland skal være én og udelelig, det er i denne ligger dens styrke. Fragmenteringen vil føre til forestående død af hele staten. Stadig ønsker at tilføje, at "Lay" - en slags profeti, som viser den historiske udvikling af den næste æra.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.