FormationUngdomsuddannelse og skoler

Antares - en rød kæmpe, i hjertet af Scorpio, Mars rival

Konstellation af Scorpio er en af de mest interessante stjernehobe af nattehimlen. Og selvom det er i det store og er en sydlige stjernebillede, men det kan også ses i nogle sydlige og centrale regioner i Rusland. Bedst af alt, vil det ses i slutningen af foråret dag i begyndelsen af sommeren.

Heart of the Scorpion. rival Mars

Det er måske, bør den vigtigste komponent i hvilket opmærksomme på den konstellation. Antares - stjerne, som ligger lige der, hvor den skal være placeret i nærheden Scorpio. Hertil kommer, hun er det mest slående krop af alle de konstellationer, hvorfor det ligner en rigtig ornament. Folk i oldtiden vendte øjnene for stjernen. Om, hvor det viste sig at de gamle romere, viser allerede sit navn. Antares har lyse rødt lys i vores nattehimmel konkurrerer i denne henseende med et andet himmellegeme, der har en blodrød farve, Mars. Sidste gamle romere kaldte Ares, identificerer det med krigen. Lys i Scorpio konstellation repræsenterer deres vigtigste fjende af Ares, og hvorfor Det fik sit navn - Anti-Ares - Antares. Det vil sige, bogstaveligt talt, en rival af Mars. Af den måde, stjernen Antares påkaldt sig særlig interesse ikke kun for indbyggerne i det gamle Europa. Det er kendt, at nogle af de ceremonier i det gamle Egypten var baseret på orienteringen af stjernen. I det gamle Persien Antares blev betragtet som en af de fire kongelige stjerner af natten. Identifikation direkte fra hjertet af Skorpionen kommer fra de middelalderlige arabere. I middelalderens Europa blev Antares betragtet som en falden engel og en af vagterne himlens port.

astronomiske egenskaber

Den lyse røde farve skyldes det faktum, at stjerne Antares er klassificeret som Rød Superkæmpe af klasse M. Det er mange gange større end den anden kendte superkæmpe - Betelgeuse. Dens størrelse er endnu svært at forestille sig. Antares, stjernen i mere end otte gange større end Solen i diameter. Hvis hun var pludselig på sin plads, midt i vort solsystem, dens ydre kant ville være placeret mellem de planeternes baner Mars og Jupiter, og Jorden ville blive absorberet af kroppen af stjernen. Interessant, Antares vægt på omkring femten gange større end Solen Alt dette giver den lysstyrke, der er omkring ti tusind gange lysere end solen. På grund af dette, selv i en afstand af syv hundrede lysår fra Jorden, stjernen Antares fortsætter med at være en af de klareste stjerner i vores nattehimmel. Interessant, de røde giganter og supergiants - de stjerner, der er i tusmørke af hans liv. Når den røde gigant - for omkring fem milliarder år - vil være vores solen. Antares - stjerne, hvis foto med ukuelig nysgerrighed og kigger på astronomer og astrofysikere verden over, er en af de første i køen til en supernova - en kolossal kosmisk eksplosion, der ender livet for stjerner. Måske det vil ske i de næste par millioner år. Måske er det allerede er sket, og på baggrund af en supernova eksplosion allerede jagende mod planeten, der har til hensigt at belyse den jordiske nat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.