FormationUngdomsuddannelse og skoler

Rekt - hvad det betyder? ordbog gamer

Video Games - er ikke bare underholdning. Det er en verden, der lever af sine egne love og forskrifter. Spil lad dig fordybe dig i et helt andet miljø. Du kan komme ind i den verden, der er beboet af de fantastiske, fantastiske skabninger. Eller du kan gå i skoene af de modige pels sæl, som er på den ultra-farligt mission. Det hele afhænger af dine præferencer.

Selvom spillet og adskiller sig i seting, men de alle har til fælles. I denne verden, er der et særligt sprog, som er kendt af mange som gaming slang. Spil uden at kende slang, det er det samme, der går til Berlin uden at kende tysk. Men hvad nu, hvis sådanne sætninger som "aggro" og "år" er fremmede for dig? Du kan hjælpe i denne artikel. I det, mener vi helt populære rekt. Hvad betyder dette ord mener, hvad er dens oprindelse? Svarene på disse og mange andre spørgsmål kan findes her.

gaming slang

Ligesom ethvert fartøj har sin egen professionelle jargon, og ved gamere har deres egen specielle slang. Hvorfor er det nødvendigt? Primært for bekvemmelighed. Sikkert, der nogensinde har spillet i et online spil, ved, hvad der er stressende og tidskrævende proces. For at vinde, skal du vise maksimal opmærksomhed og koncentration. Desuden er det nødvendigt at kommunikere og rådføre sig med sit hold gennem den almindelige chat. Men dette igen, er meget tidskrævende og ganske spreder opmærksomhed. Efter alt, så længe du skriver i en chat en detaljeret plan for sejr, kunne situationen i spillet ændre sig radikalt. Dette er, hvor spilleren kommer til hjælp af slang. Som regel gamer ordsprog består af et lille antal tegn, der kan spare en masse tid. For eksempel, hvis du ønsker at rose din allierede for gode taktikker, snarere end "Godt spillet!" du kan skrive en "VP" (fra det engelske velspillet - «spille godt"). Hvis du ønsker at antyde allieret eller fjende, at han opfører sig uhensigtsmæssigt, kan du blot skrive "BM" (fra det engelske dårlig måde - «dårlige manerer, adfærd '). En "Lad os bryde toppen af linjen!" kan erstattes af udtrykket "Skub toppen."

Som et resultat, kan vi sige, at gaming slang er af afgørende betydning. Og hvordan kan du forstå spillet buzzwords afhænger af sammenhængen i hele holdet. Hvad gør man hvis man ikke er bekendt med gaming slang? Læs denne artikel. Her ser vi på de mest populære ordspil. En af disse - få rekt, eller bare rekt. Hvad betyder det udtryk? Dette kan du læse i denne artikel.

Rekt - hvad det betyder?

Sikkert du nogensinde har spillet i "Dot" eller "CS GO". Og, mest sandsynligt, i løbet af spillet, du ikke bare står med ordet rekt. Hvad betyder det udtryk? Det er, hvad vi forsøger at finde ud af i denne artikel.

Så det er et engelsk ord er fast i hverdagen for gamere. Som oversat Rekt? Dette ord er en sammentrækning af verbet ødelagt, hvilket til gengæld kan oversættes til "ødelægge", "crush", "pause", og så videre. D. Det er i virkeligheden ordet "recto" betyder noget i retning "er brudt" eller " ødelagt. " Normalt er dette udtryk anvendes i forbindelse med de stærke spillere, der knuse fjenden holdet. Det vil sige, hvis du har begået mange mord og til sidst vandt den runde, den "matche Rekt» kan ses som en kompliment til hans adresse.

Hvilket betyder Get Rekt?

Men ikke altid et givet ord er ros. Meget mere ofte det anvendes som en fornærmelse. Sætningen Få Rekt (oversættelse, i virkeligheden, er den samme som den for Rekt) fra mundingen af den dominerende fjende siger, at du - en temmelig svag fjende.

Word Rekt optrådte for nylig, men snarere spredte sig hurtigt. Det er meget ofte brugt spillere fra Europa og USA. Og for nylig, er denne sætning ofte findes på russiske servere.

resultat

Gaming slang - et omfattende sæt af forkortelser, som giver spillerne mulighed for at kommunikere med hinanden og på samme tid for at spare tid. For at kommunikere med sit hold, adskille, siger, at de allierede, skal du lære at forstå, at bestemt sprog.

Hvordan man gør det? Det er meget simpelt. På internettet kan du finde hele gamer ordbøger. De er enkle og forståeligt sprog forklarer, at repræsentere alle disse "abuzy", "respawn", "vanshoty" og andre ord. Ved hjælp af disse ordbøger, vil du ikke kun forbedre kommunikationen med sit hold, men også i høj grad stramme engelsk, fordi de fleste af disse vilkår kommer fra USA (fx en orlov ( "brusere") fra Ang -. "Forlad", etc ...) .

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.