ComputereUdstyr

Hvad hvis ikke virker usb

Fremskridt står ikke stille, og det tidspunkt, hvor de eneste eksterne porte er parallelle med LPT, bedre kendt som printeren og seriel - COM, har længe gået i glemmebogen. Ikke kun bærbare computere og computere, men også resten af den moderne digitale udstyr skal indeholde de Universal Serial Bus USB. Faktisk ordet "universelle" bus har med rette: Det er første gang i sin udvikling opgave var at skabe et dæk, der ville tillade ved at sætte et lille barn enhed controller til at interagere med det. For eksempel, at selv PATA harddiske og SATA standarder gennem en særlig adapter fungerer korrekt med USB-bussen, ikke at tale om andre mindre-specifikke komponenter. Hertil kommer, at ved at gøre magt og signal kontakter af forskellig længde, udviklerne formået at løse problemet med "hot" tilslutning og frakobling. Forsøget på at slutte enheden til havnene i gamle dæk (LPT, COM, PS / 2) computer, der opererer i de fleste tilfælde fører til udgangen af microcontroller-systemet.

Universal USB bus har været så vellykket, at der siden den første revision til i dag har været mere end 18 år, en periode, der synes imponerende ved standarderne for computerudstyr. Desværre, selv denne udvikling nogle gange mislykkes: det virker ikke USB-modem, musen, webcam. Som et resultat, vises brugeren som en "hands-free", og tvunget til at søge en løsning. Overraskende er det meste af usb ikke arbejde i den bærbare computer, snarere end en personlig computer. Ejerne af sådanne anordninger i en lignende situation husker ofte Murphys love, ifølge hvilken, hvis den ulejlighed kan ske - det sker. Faktisk skal vi huske, at der altid er en løsning, og diagnosen "virker ikke usb» - kun en midlertidig ulempe. Næste vi ser på årsagerne til dette problem, og hvordan man kan løse det.

Et kig i et servicecenter for computerteknologi, kan du se, at de fleste ofte ikke virker usb notesbøger. Den høje grad af integration af elektroniske komponenter, aktiv brug og høj intern temperatur - er den største trussel mod sundheden for USB. Metallet stik på kroppen, der forbinder den respektive enhed - det er bare den "toppen af isbjerget", den mekaniske implementering af den digitale bus-interface. Fra det ledninger går til USB-controlleren giver interaktionen bussen med resten af computeren logik. Controller - en elektronisk chip (eller del deraf). Undertiden på grund af den ineffektive drift af køle temperaturen inden i notebook systemet er overdrevent forøget, brættet ekspanderer lidt, og de dårlige ICS loddede ben er frakoblet. Resultat - virker ikke usb. En løsning - servicecenter.

Selv om nogle stik, kan de forbindes til en enkelt controller, som pålægger visse begrænsninger på den samlede strøm. Kontinuerlig en gang brug af multiple høj effekt USB-enheder bringer styreenheden til at operere ved maksimal kapacitet, varme det. Dette bør undgås. Den nye revision (USB3.0) understøtter næsten det dobbelte af den nuværende end 2,0 fælles, når de køber en ny computer, skal det overvejes.

Pc'er overophedning Problemet er ikke så akut. De fungerer ikke usb af andre årsager. Den vigtigste af dem - forbrænding controller af et ukorrekt tilslutningsklemmer foran systemenheden. I alle tilfælde er der forud for USB-stikkene, som er forbundet til bundkortet ledningsnettet (grisehale) med en blok i slutningen. Tilstrækkeligt tilfældigt udvide blok omfatter dens modsatte, og når tilsluttede enheder er ofte beskadiget som selve enheden og en controller i en computer. Indsamling computer omtanke og uden hastværk, kan du beskytte dig mod disse problemer.

USB kan ikke arbejde på grund af mekanisk løsning af kontakterne i stikket. Under alle servicecenter sådan skade hurtigt fjerne.

Og de mest grundlæggende årsager

- USB-understøttelse er deaktiveret i computerens BIOS. For at gøre dette uden en gyldig grund ikke anbefales;

- USB-stik af indretningen er ikke sat helt;

- en software glitch. Du kan prøve et andet operativsystem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.