Nyheder og SamfundKultur

Top - hvad betyder denne mystiske ord?

Disse dage, alle stræber efter perfektion, måske endda mere end i nogen andre tidspunkter. Mænd og kvinder er i konstant forfølgelse af den ideelle. Dette gælder for det ydre, de indre kvaliteter arbejde, eventuelle resultater og rigdom. Det er moderne at være den bedste, det er moderne at skille sig ud. Så der er forskellige placeringer og toppe, for at komme i hvilket betragtes som prestigefyldt. Top - hvad betyder dette begreb? Lad os beskæftige!

Hvad er TOP?

Ordet "top" har engelske rødder og bogstaveligt betyder "tip". Hvis du udvikler dette koncept, bliver det klart - tip, top, top, frem for alt. Det vil sige, at være i "top" betyder at være på toppen, foran alle lederstillinger.

Dette er, hvad lederskab og søgt af mange mennesker. Kom på nogen rating, personen automatisk bliver kendt, berømt.

Den samme definition gælder ikke kun mennesker, men også til deres aktivitetsområder, generelt, at nogen grupper og begreber, der kan sammenlignes med hinanden.

Det er således muligt at tildele en masse top-end ratings. Normalt de er delt op i top 10, top 20, og andre, som har brug for. Overvej de mest populære.

Den professionelle aktivitet

Alle, få et job eller begynder at engagere sig i enhver virksomhed, som vil bringe ham fortjeneste, der oprindeligt forpligtet til løbende forbedring af resultaterne, for vækst. Selvfølgelig er dette gælder dem, der er iboende ambitioner.

Og disse fed, solide trin på karrierestigen og bringe til sidst førende position. Fra almindelige arbejdere folk henvender sig til førende eksperter.

For eksempel er den midterste leder ved at blive en topleder, en regelmæssig stylist frisør stiger til toppen stylist, standardmodellen til topmodellen, en ukendt person til at optage video, bliver det de øverste bloggere, og så videre

Omfanget af succes

Efter at have opnået en vis succes og materiel velfærd, deres plads i samfundet, berømmelse, hver person ønsker også at komme ind i en populær placering. Efter alt, studere profiler af de rige, succesfulde, berømte mennesker, der er i nogen rating, enhver person, der ikke har sådanne ydelser, modtager et vist incitament for deres egen vækst. Og fik til toppen af erhververen evnen til at øge din status og få endnu større herlighed. Det bliver helt klart, at det øverste middel til højere lag af samfundet. Overvej de populære ratings:

 • de rigeste mennesker;
 • de mest succesfulde mennesker;
 • de mest populære berømtheder (skuespillere, sangere og musikere, producenter, instruktører);
 • mest fremragende opfindere;
 • de mest talentfulde atleter.

Top kunstværker

Under kunst i dag kan forstås ikke kun de mesterværker af verdens kultur. Teater og film, animation, litteratur, fotografi, maleri - det er også kunst. Teater, film, tegneserier, bøger, fotografier, malerier har også deres bedømmelse afhængigt af popularitet og komme ind i top 50, top 20 eller endda "i desyatochku". En popularitet bestemmes af beskueren, læseren, i et ord, brugeren opfatter og evaluerer et bestemt produkt.

disse toppe kan identificeres:

 • teaterproduktioner;
 • topfilmene (funktion, dokumentar, kunst-house, etc.);
 • tegneserie (russisk, fremmed, anime);
 • populær litteratur og forfattere;
 • billeder og fotografer;
 • malerier i en bestemt stil, samt udstillinger og showrooms;
 • top sange.

Toppen af rigdom

Top - hvad betyder dette begreb af verdens rigdom?

At tale om noget materiale, mener vi erhvervelsen af visse husholdningsartikler, køretøjer. Også, fast ejendom, smykker, tøj, sko. Og generelt, kan alle, der omgiver os, og egner sig til systematisering isoleres i en bestemt rating. For eksempel, de øverste moderne biler.

Eller en global rating kan indsnævres til en liste over de bedste biler i enhver klasse, et bestemt mærke, land og så videre, mulighederne er uendelige.

Et andet eksempel - ratingen af landet fast ejendom. Narrows: en liste over de bedste bygninger af træ eller mursten. Rating afsides fra befolkede områder, geografisk placering, området af husene selv og det omkringliggende område. Det kan blive opført i lang tid, da emnet er ganske omfattende.

Placering af de bedste smykker og smykker af metal arter ved tilstedeværelsen af ædelstene i udseende, alt efter hvilket land i fremstillingen.

Alt er forbundet med tøj, fodtøj og tilbehør - ratingen af de mest fashionable tendenser i en bestemt sæson, de mest fashionable farver, stil, klippe, osv Dette kan også omfatte designere og modehuse, samt mærker.

Selvfølgelig artiklen viser den kategori er ikke alle, der kan sættes i forskellige lister over de bedste og populære. Den beskriver kun en lille del af eksemplerne, at svaret på spørgsmålet om, hvorvidt den øverste - det betyder er blevet offentliggjort.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.