HjemlighedSkadedyrsbekæmpelse

Pest mel bille: hvordan man kan slippe af med ham

Mel bille insekter er lille, som er velkendt for næsten enhver kvinde. Det findes i korn og stivelse. Ofte kan det ses i melet. Produkter, hvor insektet afregnes til at blive uegnet til videre brug.

Mel bille føles fantastisk i laden. Men dette er ikke det eneste sted, hvor dens levested. Flour bille (foto, du vil se nedenfor), eller som forskerne kalder det, lille mel bille, kan findes overalt.

Små skadedyr, på størrelse med tre eller fire millimeter, udvikler sig fra larver i tre uger. Den insekt er i stand til at indgå i en hvilken som helst revne på kassen eller i pakken. I disse huller og deponeret billelarver inficere mel, gryn, korn, stivelse og klid. Voksne, såvel som små larver er i stand til at danne hele kolonier i de produkter, der er oplagret i den åbne tilstand.

Selv hvis den opdager et lille antal fejl at bruge produktet i udarbejdelsen af forskellige retter ikke kan. Faktum er, at med hjælp af screeningen fjerner ikke små larver, da de har en meget lille størrelse. Visuel detektering er også umuligt at fremstille. Larverne af farven blande med de produkter, der har slået sig ned. Det er grunden til billen kaldes ofte et bedrageri.

Skadedyr byttet, typisk semulje klid, ris eller rugmel. Hvordan undgår forurening af produkter? Først og fremmest bør opbevaring af korn, stivelse, klid og mel transporteres i beholdere med stramme låg. De kan tjene som et glas eller plastkasser eller krukker. Lad ikke skadedyr vil hvidløg. Hans tænder anbringes i lagrede produkter. Nogle husmødre anvendt lavendelolie. Mel bille kan ikke stå sin lugt. Selv dyppet i lavendel olie vælter sig i vat placeret på køkken hylder, perfekt frastøde skadedyr. I det tilfælde hvor produkterne er oplagret i stofposer, de er utilgængelige for bille når forbehandlet i sodavand eller saltvand.

Hvis køkkenet stadig afregnes mel bille, hvordan at slippe af med det? Først og fremmest, du ønsker at foretage en grundig inspektion af alle produkter. Hvis de besejre den fortsatte anvendelse ikke anbefales skadedyr. Hvis der findes rismelsbille, men slippe af produktet er en skam, kan du anvende nogle løse genstande rednings teknikker. De anbefales til at blive placeret i fryseren i et døgn. Skadedyr kan ikke tåle lave temperaturer. Kan være calcinerede korn eller mel i ovnen, i hvilken en given temperatur lig med et hundrede og tyve grader. Disse metoder gør det muligt at ødelægge larver og bille. Dog Renselse, udsættes for ekstrem temperaturdata, vil førstnævnte har kvalitet og egenskaber.

Køkkenskabe, hvor skadedyr er fundet, bør straks desinficeres. Samtidig tillod brugen af kemikalier, såsom dichlorvos. Overfladen af kabinettet kan også vaskes med en opløsning af soda eller eddike. Fra skadedyr i fødevarer vil lindre og gift lokkemad. De er fremstillet af en blanding af pulveriseret sukker (eller mel) og borax. Komponenterne er taget i lige store mængder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.