ComputereOperativsystemer

Sådan aktiveres pegefeltet på en bærbar computer: En omfattende guide

Bærbare computere er nu udgør en integreret del af den moderne husholdning. De begyndte at blive brugt i kontorer, der erstatter de voluminøse computere og behageligt at arbejde hjemme eller til at udføre opgaver i skolen. I børnehaven, bliver de brugt til træning og udvikling af børn. De er nemme at tage med dig takket være sin kompakte størrelse og lave vægt, og deres tekniske specifikationer er på skrivebordet niveau. Laptops kan endda tage med dig under din ferie eller en afslappende ferie.

Moderne teknologi er ved at udvikle sig meget hurtigt, dette gælder for virksomheder inden for frigivelsen af bærbare computere. De fleste moderne modeller, der tilbydes til kunder, der er en touch-panel. Denne nyskabelse er designet til at lette arbejdet for brugerne og øge dens effektivitet. Men for at fungere korrekt skal gøres notebook touch pad indstilling. Det er dette spørgsmål værd at overveje.

Essensen af problemet

Sådan aktiveres touchpad på en bærbar computer, salgskonsulenter vide, så ofte nok, når de foretager et køb i en special-forretning du straks vil oprette alt korrekt. nogle gange sker det dog, at enheden er solgt med hænderne eller sælgere ikke har tid til at foretage en justering, før du tog ham væk. I dette tilfælde kan du manuelt slå touchpad på en bærbar computer og gøre sin indstilling. Nogle touchpads er en kontinuerlig overflade, men nogle har specielle taster til at justere. Panel det sker ofte i samme farver og er udstyret med en zone, der er tydeligt angivet ved efterligning af museknapperne eller lodret rulning.

setup Egenskaber

Kernen touchpad er en analog af musen, der anvendes til at arbejde på en standard computer. Anbefalede fagfolk tillid indstilling, men du vil være i stand til at hjælpe sig selv, og hvis lære alt om det. Hvis du bare spekulerer på, hvordan at slå touchpad på en bærbar computer, men også hvordan den konfigureres, så er der en vis sekvens af handlinger. For at starte, skal du gå til "Start" menuen, hvor man kan finde kontrolpanelet, eller klik på ikonet touchpad i systembakken. Så vil du se en fane relateret til berøringspanelet. Denne sats indstillinger udføres her, med hvilken cursoren vil bevæge sig på tværs af skærmen, touchpad følsomhed, tryk, massefylde ved ham, og muligheden for at deaktivere eller aktivere panelet lås, hvis data input fra tastaturet. Udover alt det ovenstående, i kontrolpanelet leveres en sådan mulighed som den mest invaliderende eller muliggør berøringspanelet.

selv-tuning

Taler om, hvordan du slår touchpad på en bærbar computer, er det værd at bemærke, at der er hurtigere måder at gøre det. Du kan bruge visse tastekombinationer. Typisk begynder en mus arbejder når trykke FN + F9 eller F5 + F7. Det hele afhænger af, hvordan den bærbare computer og nøglerne tidligere er blevet indstillet. For at aktivere musen, skal du trykke på samme tid en eller anden tastekombination, så touchpad starter. Ved at trykke de samme kombinationer vil holde pause i mus. Før du tænder for touchpad, er det værd at tjekke, om der er nogen problemer med sit arbejde som helhed. Ganske ofte er der situationer, hvor touchpad'en ikke reagerer at røre ved alt, eller er så meget dårligt, nogle gange er der rulles cursor spørgsmål, som bevæger sig meget dårligt.

Fejlfinding

For at klare problemet uden at ty til fagfolk om hjælp, skal du blot geninstallere driverne, der ville løse alle problemerne. Hvis det ikke hjælper, skal du kontakte servicecenteret, som producerer reparation af sådant udstyr. Inkluderet med hver laptop kommer nødvendigvis køre på, hvor der er drivere for at installere touchpad. Nogle gange, men touch pad er ikke specificeret i lederen af bærbare enheder. Før du tænder touchpad på en bærbar computer, skal du tjekke, om det er tilgængeligt i kontrolpanelet. Der er et par tilfælde, hvor en driver på touchpad'en ikke er fastsat.

For at løse dette problem, du bare nødt til at geninstallere driverne. Hvis lederen touchpad enheden ikke vises, kan det simpelthen være slukket. Det er nødvendigt at indbefatte, som vil genoptage normal drift.

fine håndværk

Det er værd at bemærke, at brugen af bærbare touch pad kræver visse færdigheder, så du først lidt øvelse at vænne sig til at bruge det. For begyndere, der er instruktioner, som beskriver den bærbare berøringspanelet justering, hvilket er meget nyttigt i det videre arbejde.

Næsten hver bærbar computer, kan du tilslutte et traditionelt optisk mus, dog er en lignende teknik, der bruges meget sjældent. Men hvis der er et behov for at forbinde en sådan anordning, skal du vælge den model, der har USB-stik. For sådan en manipulator ofte ikke nødvendigt at installere drivere. Nu hvor du ved, hvordan du slår touchpad på en bærbar computer, og hvordan man bruger det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.