FormationVidenskab

Hvad er en biopsi, og hvad enten det er bange?

Eventuelle vilkår, der er på en eller anden måde er tæt på diagnosen "kræft" kan skræmme selv meget modstandsdygtige menneske. Derfor er spørgsmålet om, hvad der er en biopsi uforvarende kommer fra dem i undersøgelsen er tildelt proceduren. For at fjerne den frygt og ængstelse, er det bedre at finde ud af, hvad er proceduren.

Forestil dig en situation, hvor du skal tage en blodprøve til analyse. De accepterer, at der er noget galt eller usædvanligt sker i denne situation, fra tidlig barndom vi lejer blodet fra en finger, så venerne. Biopsi - en procedure også hegn en lille del af din krop til at udføre de relevante test, og intet tragisk i den. I de fleste tilfælde proceduren er udført ved såkaldt punktering - en sædvanlig injektion, til at analysere et lille stykke væv er taget, som er indeholdt i den medicinske nål. Nogle gange er den frygt er baseret på en misforståelse: en biopsi - altså sådan en operation? Var det afskære et stykke, så at undersøge det under et mikroskop?

Vær sikker på at forstå formålet og karakteristika biopsi. Histologisk eller cytologisk undersøgelse, som udføres med materialet taget ved biopsi udføres for at diagnosticere sygdommen, som kræver alvorlig kirurgi. En anden måde at bestemme de ondartede eller godartede mange kræftformer ikke eksisterer. For at bestemme, hvad den biopsi, du skal bare huske på, at uden denne procedure, vil lægerne blive tvunget til at udføre mange operationer på grundlag af indirekte tegn. En del af en meget traumatisk og kostbar procedure med en lang opsving er ikke nødvendigt, hvis resultaterne af den histologiske analyse viser, at det er muligt at styre medicinsk behandling, eller hensigtsmæssigt at behandle symptomerne, årsagen til at forlade uden opsyn, fordi det ikke er kritisk. Vi kan kun se fra tid til anden nu, i tide til at reagere, hvis vilje starten ondartet ændringer.

De er godt klar over, at sådan en biopsi, er mange kvinder diagnosticeret med "fibroadenom af brystet." Hvis flere adenomer, giver det ingen mening at helt at fjerne brystet - det er traumatisk, både fysisk og mentalt, og brystrekonstruktion er en solid penge. Hvis histologi viser, at dannelsen af godartede, er det tilstrækkeligt afskrækkende behandling til delvis fjernelse af de største og mest smertefulde knob. Men det er ikke kræft, og i dette tilfælde, som er en biopsi - en måde at bekræfte sikkerheden af sygdommen!

Procedure hegn lille vævsprøve til histologisk eller cytologisk analyse foretages så vidt muligt enten ved punktering eller ved hjælp af endoskopi eller laparoskopi. Ikke at alle indre organ kan nås uden kirurgisk indgreb, i dette tilfælde, skal du bruge de metoder, der er mindre traumatisk for patienten. En biopsi er meget sikker, da processen foregår det altid en læge med en høj grad af faglig dygtighed og rig erfaring med sådan manipulationer. I sidste ende, når du tydeligt klar over, hvad der sker, og hvilke mål den procedure, frygten går væk, sammen med frygten går væk stivhed og det meste af smerten. Hvis din læge tilbyder dig en biopsi, betyder det ikke, at diagnosen - en procedure netop udnævnt med henblik på at bekræfte eller udelukke diagnosen, hvorefter udnævnt radikal behandling. Biopsi nødvendigvis er enig, det er den mest skånsomme procedure, der kan kun gøres for at give det nødvendige materiale til histologisk eller cytologisk undersøgelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.