TravelingRetninger

Hvor skal vi hen på en strand ferie i februar

Lang væk er de dage, hvor ferie i februar vi kun forbundet med skisportssteder. Takket være den blomstrende turist infrastruktur i forskellige lande kan ikke sende badetøj, maske og svømmefødder væk på mellem etage, og gå til havet på ethvert tidspunkt af året. Jo mere der badeferie i februar 2014 forventet i samme prisklasse, som var i år. Det vil sige, forventes ikke nogen spring i prisen på ture, og du kan planlægge din ferie og bruge dem uden tab.

Tænk, at begynde den mest budget strandferie i februar. Billigt at hvile i Egypten. Alle politiske omvæltninger, der finder sted kun på kapital- og større byer i landet. Ved Det Røde Hav resorts i fred og ro. Dog kan vejret skuffe dig. Rains på denne tid af året næsten ikke ske, men det havvand, for at sige det mildt, ikke varm - kun 20 grader, og på steder, hvor bunden er lavvandet - + 15. Men solen varmer allerede over-år, så glem ikke solcreme. Af de to berømte feriesteder i Egypten foreslog nyvalgte Sharm el-Sheikh: Mount Sinai yde beskyttelse mod kolde vinde.

Lignende vejrforholdene er komfortable venter på dig i de Forenede Arabiske Emirater. Der er en strand ferie i februar indikerer varmere luft end i Egypten (+ 25), men også mere kold hav. Dog tjeneste i UAE er meget højere end i den nordafrikanske land. Hvert hotel har en opvarmet swimming pools, vandlande arbejder i resorts. Da du har valgt UAE, den hotteste resort i landet - Fujairah. Nat stadig ikke give at glemme, at værftet - vinter. Medbring en varm trøje eller jakke.

Badeferie i januar vil virkelig skyfri i eksotiske lande. I områder tæt på ækvator, er der kun to sæsoner - tør og våd. Februar overalt i denne klimazone er en meget god måned. Havet er roligt, himlen klar, temperatur og luft og vand + nærmer 28. Men det betyder også, at den sidste måned af vinteren her - højsæsonen. Dette faktum påvirker priser og belægning på strandene. Sydøstasien (Thailand, Cambodja, Sydvietnam, Taiwan og Hainan Island) er interessant, fordi i februar, så groft og farverigt fejrede det kinesiske nytår.

Badeferie i februar også er muligt i Europa. Dette - De Kanariske Øer. Selv om de hører til den administrative Europa, er imidlertid ikke langt fra den brændende afrikanske kyst. Luscious vegetation, mildt klima, service på højeste niveau - din ferie på øerne ville være ideelt. Dette Christian Region i februar med pomp markerer starten på fasten. Beundre Carnival, tusindvis af turister kommer årligt.

Den mest smarte strandferie i februar venter på VIP-kunder i Maldiverne og Seychellerne, i den sydlige indiske delstat Goa, Bahamas og i Fransk Polynesien. Afsondret bungalows på pæle i havet, turkise laguner af atoller, en spa og boutique hoteller vil gøre deres bryllupsrejse uforglemmelig. Her er det godt at dem, der søger romantik, ro og enhed med naturen. Fremragende betingelser, du kan finde i Kenya, Sri Lanka, Cuba, Den Dominikanske Republik, Mexico og Brasilien. Der er en badeferie kan kombineres med et rigt udflugt program.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.