TravelingRetninger

Hviderussisk Central Botanisk Have. Minsk værter

Botaniske haver og drivhuse blev opfundet elskere af naturlige skønhed og eksotisk lang tid siden. De er nu åben i mange byer. Et sådant fantastisk sted og vil blive drøftet i vores artikel.

beskrivelse

Vi kommer til at hovedstaden i Hviderusland, for at besøge den lokale botaniske have. Minsk - en by med bemærkelsesværdig på mange måder - ren, velholdt, velholdt. Parker, pladser, grønne friske græsplæner, træer, buske omkring boliger, indkøbscentre langs gaderne ... Men en af de største attraktioner i byen er blot en botanisk have. Minsk havde mulighed for at åbne den før Anden Verdenskrig - i 1932. Naturligvis i en grusom og hårde tider under den nazistiske besættelse af haven blev stærkt beskadiget. Derfor under genopbygningen af byen, var særlig vægt på projekter om plantning og voksende nye anlæg. På grund af genopbygningen af det udvidede område af arboret, beriget sin samling. Gennem guidede ture her, medarbejderne er stolte af at understrege, at på nuværende tidspunkt en af de største i Europa - det er den botaniske have. Minsk efter område dækker 348.84 kvadratkilometer. Af disse er 153 hektar af den kommunale administration tog under reserven. Beboere i hovedstaden rådes gæster vil besøge dette maleriske område, ikke at forglemme at tage et kamera eller et kamera. Her vil de have et møde med mere end 9 tusind forskellige planter, hvoraf de fleste - sjældne og eksotiske arter. Luksus senge, naturskønne grupper af træer, damme med vand og flydende spejlet-smuk svaner originale statuer og lysthus - såsom central botanisk have. Minsk er ikke kun i CIS, men også i Europa, kendt for sin unikke arboret.

Hvis du går på en tur

Så du er i hovedstaden i Hviderusland , og kommer til at besøge den berømte helligdom. Må ikke haste! Det første skridt er at finde ud af, om den botaniske have er åben (Minsk), arbejdet i hans og andre organisatoriske spørgsmål. Det ved denne lejlighed kan du fortælle os? Udflugter - kollektive og individuelle - i arboret begynder den 30. april og slutter den 31. oktober. . Det vil sige, det er åbent lige i disse måneder, når planterne mest aktive: dækket med grønne områder, blomstrende, duftende, producere frugt. I det sene efterår, vinter og det tidlige forår ferie begynder i naturen, søvnig døs. Og de "indbyggere" af reserven vinde styrke til med debut af varmen genåbne indbydende armene på sin grønne rige. Undtagelsen er et drivhus - det er til rådighed på alle tider af året. Det andet vigtige punkt på, hvordan man betjener Botanisk Have (Minsk). Timer: 10 am til 20:00, fra tirsdag til søndag. På mandag, tilbyder arboret ikke acceptere.

Ny & Bemærkelsesværdige

Hvad ellers, bortset fra at gå gennem gyder og stræder, beundre de usædvanlige buske, farverige blomster og majestætiske træer kan overraske de besøgende til at reservere? For det første er eksponeringen i det centrale drivhus under titlen "Botanisk Have: Minsk-2014". Ved siden af pavillonen uudviklede virkelige alpine dias. For det andet Limonar, der vokser ud over det sædvanlige, usædvanlige typer af citrus. Eyeful er en "ø" af blomstrende rhododendron og en anden - duftende gule iris. Særlig charme giver parken sjove dyr, skulpturelle figurer, som pludselig optræder foran dig ud af træer og buske nær de komfortable bænke. Og endelig de mirakel svaner lever på priparkovom sø! En mere komplet billede af alle de aktiviteter og attraktioner i parken giver stedet en botanisk have. Minsk venter på gæsterne!

Der, på ukendte stier

I første omgang blev arboret grundlagt i Minsk i samme sted, hvor der tidligere husede Agricultural Exhibition. Territory blev udvalgt omhyggeligt, fordi det skulle være et objekt af national betydning. Et areal på 90 hektar i en granskov tilgang er mere sandsynligt. Som allerede nævnt, på dens område er udvidet til 153 hektar. I 60'erne der anbragt søen. Og i 1967 blev parken i forhold til et forskningsinstitut af Academy of Sciences i Belarus og modtog den tilsvarende status. Siden da og den dag i dag i haven er den vigtigste base for den videnskabelige forskning i afgrøden. På sit område er flere biologiske skoler, ledende eksperimenter på planteavl, overlevelse af arter i den hviderussiske klima. Særlig objekt, hvorigennem kapitalen allokeres Botanisk Have (Minsk) - et drivhus. Dens åbning fandt sted i 2007. Der afregnes eksotiske eksemplarer af fauna som Madagaskar flaske træ, bambus og eukalyptus, kaktusser og agaver, jasmin, magnolia, appelsin og kaffe træer, cypresser og palmer. Indbyggerne i tropiske og subtropiske føler meget komfortabel udestue og vokse til glæde for forskere og turister.

Naturområder fra hele verden

Vi vil ikke tage fejl, hvis vi siger, at Botanisk Have i Minsk - en rigtig levende frilandsmuseum. Og da udstillingen haller er den geografiske sektor, for hvilken parken er brudt. Gåture gennem det, de besøgende kan besøge Arboretet i Nordamerika og Centralasien, at slutte sig til karakteren af Fjernøsten og Sibirien, Kaukasus og Krim. De udsendinge Syd- og Centraleuropa, Australien og Pamir hilsen pomashut sine grønne palmer byder på en botanisk have. Meget informativ besøgende synes udstillingen "Hjørnerne af Tyskland." Det viser, hvad det ligner en typisk landlig ejendom af en tysk landmand. Da det er støder op til den hviderussiske havearbejde plot.

Den rige blomster

Og en anden live show har altid tiltrukket besøgende. Hun "Flowers of the World" kaldes. 500 sorter af tulipaner, 300 - pæoner, roser, liljer, hyacinter, syrener og mange andre ædle typer af haven blomster er en fryd enhver, der ser denne pragt. Udstilling konsekvent opdateret med nye unika. Snart vil parken åbner endnu en unik udstilling - levende sommerfugle.

Velkommen til den centrale Botanisk Have!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.