TravelingRetninger

Hvorfor besøge Marble Canyon?

Tilbage i det attende århundrede i området ved landsbyen Ruskeala (Karelen) fundet sådan en sjældne og dyre sten, såsom marmor. I nærheden af de lokale vandfald, blandt nåletræer, var de hvide-grå monolitter af utrolige skønhed. Siden da og begyndte aktiv kommerciel produktion af marmor i Karelen, der spaltes og eksporteres langt ud over den moderne republik. Denne naturlige materiale var grundlaget for konstruktionen af mange templer og paladser, som nu anses for at være et kunstværk i Rusland. Blandt dem skiller sig ud primært Vinterpaladset. Dog har industrien i denne nordlige region i stå med udbruddet af Anden Verdenskrig, og siden da forblevet i Ruskeala enorme marmor canyon fyldt med smaragdgrønne vand i lokale søer og vandfald, der tiltrækker turister fra hele verden.

Mange moderne russiske borgere mener, at Karelen - det perfekte sted for en vinter ferie. Og de er helt rigtigt. Nå, hvor ellers kan du se sådan fantastisk skønhed, hvor sammenflettede natur og menneskelig aktivitet? Marble Canyon - er en dal fyldt med vandet i søer og undersøiske floder, der strømmede her som et resultat af udviklingen af sten. Fantastisk klarhed, renhed og smaragd glans af lokale farvande tiltrække turister fra hele verden.

I denne vidunderlige sted ganske ofte tilbringe udflugter, der omfatter bådture og både langs de høje spaltede kyster. Besøger Marble Canyon, kan alle nyde skønheden i naturen under både dag og nat. På dette tidspunkt, et komplekst belysningssystem, der er installeret på skråninger og under vandet, så selv i mørke alt er fabelagtigt smukt. Også alle interesserede turistguider tilbyder at besøge grotten, hvorigennem marmor blev eksporteret til andre regioner af landet.

Kom til dette fantastiske sted, du kan gennem St. Petersborg. Hvis man ser på Marble Canyon på kortet, kan du groft antage, at en bil for at komme til det er meget muligt inden for 6 timer den nordlige Capital. Den eneste ulempe ved sådan en tur kan være en betingelse for vejbelægningen - i Karelen alle sporene er i "døde" tilstand. Derfor er de fleste mennesker falde tilbage på flyet, hvilket i høj grad sparer deres tid.

Det er værd at bemærke, at de ture afholdes i denne landsby ikke kun på både, men også på toppen af de kunstige klipper, som blev dannet i to århundreder. Især om vinteren atmosfære her er bogstaveligt talt mættet med magi: høje gran og fyrretræer dækket af sne, podmerzshie han Marble Canyon og krystalklart vand - alt belyst med farvede projektører. Nytår, afholdt i regionen, vil huske dig og din familie i de kommende år som en af de bedste.

Her kan du se skønheden i sommeren. Grøn natur, er rent vand smaragdgrøn, hvor gennemsigtighed er forbløffende, klippefyldte kyster - dette og meget mere er, hvad Forest Park prale Marble Canyon. Hvordan man får her og bo på et hotel, Tour operatør prompter, og du kan kun vælge den rute, som du finder mest interessant.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.