HjemlighedVærktøj og udstyr

Afløbsobstruktion, måder at fjerne blokering

Kloakering af kloak er et ret almindeligt problem, som boligejerne står over for på den mest uophørlige tid. I nogle tilfælde er det muligt at håndtere blokeringerne selvstændigt ved hjælp af tilgængelige midler ved hjælp af typen af kabel, stempel og også alle former for rengøringsmidler til at hælde i rør. Hvis du ikke har de nødvendige færdigheder og viden, er det bedst at tage hjælp fra en specialist, som vil hjælpe dig med at klare en mere alvorlig situation. Ellers kan du forværre situationen, hvilket vil medføre skade på VVS-inventar og oversvømmelse af naboer.

Typer af tilstoppet kloaksystem

Kloakering af kloak kan forekomme af flere grunde, blandt hvilke man bør skelne mellem teknologiske, mekaniske og operationelle. Det første tilfælde opstår, når et rør eller en del af systemet afviger eller falder sammen. Til mekanisk blokering kommer store genstande ind i afløbene. Operationel blokering sker på et tidspunkt, hvor afløb ikke kan udføre deres funktioner på grund af opbygningen af aflejringer på rørets indre overflader.

Årsager til blokeringer

Afløbsproblemer kan forekomme på grund af ukorrekt anvendelse af systemet. Med sådanne problemer oplever folk, når der i sanitetsteknikerne blev kasseret forskellige affald af typen af skorper samt rensning. Spildevand kan ikke trænge ind i spildevandsrørene. Blandt andet på vægge af metal og jernprodukter med tiden kan opbygge de elementer, der er indeholdt i vandet. Uddannede ujævnheder fanger toiletpapir, hår, knapper og tråde. Gradvist reduceres clearingen, hvilket medfører, at spildevandet slukkes.

Under påvirkning af lav temperatur fryser fedt fra køkkenvaske og opvaskemaskiner, det vokser og dækker hele lumen af drænet. Nogle gange opstår der obstruktion af kloak og på grund af en fejl under installationen. Hvis toilettet har et specielt design eller er uforeneligt med systemet, kan dræningsledningen have en forkert gradient. Offentlige problemer fører til tilstopning af stigrøret, som kan indledes af lejere af lejligheder på ethvert gulv.

Eliminering af tågebolt

Rengøring af kloakslam kan udføres ved forskellige metoder, oftest ved anvendelse af et stempel. Alternativer kan laves ved hjælp af kemiske eller improviserede midler, samt at spilde systemet med kogende vand. I hvert hus bør der være et stempel, som er den enkleste VVS-armatur. Hovedformålet er at rense blokeringssystemet. For at bruge, skal du lukke drænet, samt yderligere åbninger, som er nødvendige for at beskytte mod overløb. I vasken skal der være så meget vand, at hun skjulede kolven. For at sikre en tæt pasning af gummidelen til overfladen kan kanterne smøres med olieolie.

Hvis kloaksystemet ikke virker, kan du selv rense blokeringerne. Vantuz til dette formål er tæt presset til afløbshullet, og efter det er det nødvendigt at lave svingbevægelser op og ned. Rive overfladen af skålen ikke ud. For at forhindre, at sifonen brydes ned, er det ikke nødvendigt at anvende store fysiske anstrengelser. Ellers vil lufttrykket være for stort. Ved afslutningen af proceduren skal stemplet trækkes op. Hvis du bemærker, at vandet går i afløbet ret langsomt, kan proceduren gentages, indtil rengøringen er færdig. Det er ikke altid muligt at fjerne obstruktionen af spildevandet på denne måde. Dette er den største ulempe ved metoden, som består i umuligheden at slippe af med gamle træsko.

Sifon rengøring

Som praksis viser, er blokeringen oftest koncentreret i en sifon, som er repræsenteret ved en buet rørlængde. For at rense det skal du skrue af den aftagelige del og derefter fjerne snavs og snavs. Nogle herrer behandler desuden affedtningsforbindelsen. Fra fede aflejringer kan man slippe af med kogende vand, som i mængden af en gryde skal hældes i vasken. For at forhindre det beskrevne problem hver gang du vasker op, skal du passere det kogende vand i 20 sekunder.

Anvendes til rengøring af varmt vand og kemikalier

Rensning af kloakbelastninger udføres simpelthen ved hjælp af varmt vand. Det løser problemet ved at opløse fedtet. Men i de fleste tilfælde giver denne metode ikke det forventede resultat, så det er tilrådeligt at kombinere det med andre. Til salg i dag kan du finde specielle kemikalier baseret på alkali og syrer, som præsenteres i form af væsker, pulvere og geler. Når du vælger, skal du sørge for, at midlerne er harmløse for rørene. Den mest populære er "Mole" til rengøring af spildevandet. Til badet anbefales det at anvende formuleringer, der er i stand til at opløse håret, til køkkenet - fedt. Eksperter anbefaler, at du vælger et gelignende agens, som spredes over hele overfladen af systemet og opløser aflejringerne.

Brug eddike og sodavand

Hvis husets kloak tilstoppes om aftenen, og der ikke er mulighed for at købe andre midler, anbefales det at bruge eddike og sodavand, der findes i ethvert hjem. En sodavand hældes i vasken, efterfulgt af et glas eddike. Halv time senere, hæld kogende vand ind i systemet. I intet tilfælde bør du bruge batterielektrolyt eller svovlsyre, da de kan deaktivere kloaksystemet.

Anvendelse af VVS-kabel

Du kan helt rense kloakken selv. Eliminering af blokeringer, ifølge brugerne, er mest effektiv, når du bruger et VVS-kabel. Hvis obstruktionen er lokaliseret på et sted, der er tilstrækkeligt langt fra afløbshullet, vil det kun være muligt at klare problemet kun på denne måde. Objektet er repræsenteret af en metal fleksibel streng, hvis længde kan nå 10 meter. Der er et håndtag i den ene ende. Til rengøring installeres et kabel i sihonen, som skal placeres i den ønskede retning. Herefter begynder mesteren at dreje håndtaget, for nemheds skyld kan du bruge hjælp fra en anden person. Når en streng møder en forhindring, skal den bevæges frem og tilbage, indtil stikket er fjernet. Under rengøringen vil affaldet holde fast i kablet, hvorfor det er nødvendigt under arbejdet at fjerne det fra røret. Efter færdiggørelsen af arbejdet er det nødvendigt at skrue sifonen og dræne varmt vand. Ved dannelse af en tragt kan man bedømme, at proceduren blev udført korrekt.

Rengøring med et kabel og vaskeklud

Hvis det er nødvendigt at fjerne tilstopningen af kloakrørene, der er lavet af støbejern eller plastik, kan du bruge en kapron 4 mm ledning og en vaskeklud. Størrelsen af sidstnævnte skal vælges på en sådan måde, at den kan passere gennem rørene, men ikke sidder fast i dem. Før du begynder, skal du rense og skylle rørene ved at passere kabelens ende gennem dem. Det skal forsøge at bringe det på toilettet. Bagefter er en capron ledning fastgjort til den, hvis længde skal være to længder af røret. Derefter trækkes kablet sammen med ledningen udad, elementerne løsnes fra hinanden. Hoveddelen vil være i røret, men kablet vil ikke længere være nødvendigt. På ledningen pålægges en metal svamp, så den er centreret. Ledningen strækkes derefter til den ene, og i den anden ende strækkes basten langs røret. Operationen skal gentages mindst 3 gange, der hver især ledsages af at vaske rørene med kogende vand.

Hydrodynamisk rengøring

Denne metode anvendes, når alle ovennævnte metoder ikke har givet et positivt resultat. Hydrodynamisk rengøring involverer brug af specielle maskiner, der kan have forskellige størrelser og kapaciteter. De er udstyret med specielle dyser og eliminerer blokeringer i rør med forskellige diametre, sidstnævnte kan variere fra 5 til 150 centimeter. Hvis det er en intradominal kloaksystem, så kan du bruge en kompakt enhed, der kæmper med de mest komplekse træsko. Denne metode har mange fordele, som udtrykkes i garantien for et positivt resultat, samt sikkerheden af rør med simpel teknologi. Vandstrålen fjerner ikke kun aflejringer, men også snavs og forlænger også rørledningens levetid. Der udledes ikke støv og snavs under drift, der er ingen skadelig virkning på det ydre miljø og rørets overflade. Ligegyldigt hvor kompliceret layoutet, vil en række vedhæftede filer give dig mulighed for at klare vilkårlige alvorlige blokeringer. For en sådan procedure skal betale.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.