HjemlighedHavearbejde

Tomat "Red Riding Hood"

Måske vil der ikke være amatør gartner, der ikke har hørt noget om tomatsorter Rødhætte. Mange foretrækker det til ham. Det er nok at sige, at sorten er afledt ved fremgangsmåden i tyske udvælgelse, og derfor i sin smag, du kan ikke engang tvivl.

Det er ingen hemmelighed, at frugterne af tomat, især frisk og tomatsaft og indsæt en gavnlig virkning på menneskers sundhed. De kan sænke blodtryk, reducere kolesterolindholdet i blodet. Hvis du klager over problemer med mave-tarmkanalen, så skal du være meget opmærksom på tomaterne. Desuden er de let absorberes af kroppen og er også let at fordøje.

Tomater vrimler salte af kalium, jern, magnesium, zink og kobolt. Disse stoffer er kendt for at være vigtige for livet af det menneskelige legeme.

Growers foretrækker ofte sådanne sorter af tomater, som Rødhætte. Det logiske spørgsmål er: hvorfor valget falder på tomater, opkaldt efter den berømte eventyr heltinde?

Tomat Rødhætte, som bekendt, henviser til de tidlige modning sorter Stam tyske valg. Frugter af klasse modnes i 95 - 105 dage.

Anlægget er normalt en kort, men stærk. I pasynkovanii behøver det ikke. Alle frugterne afviger misundelsesværdig tæthed og rundhed. De er alle, som markeringen, rund, glat. Deres masse er omkring 60 eller 70 gram.

Tomater Rødhætte er mest brugt til salater, da deres hud er meget tynd og delikat.

Modne frugter er altid lyse rødt, saftige, mættede farver. Nogle gange tomaterne dyrkes direkte på balkonerne i lejlighederne. Alt på grund af det faktum, at de er potteplanter.

Hvis du undersøger oplysningerne på emballagen af frø, bliver det klart, at tomat Rødhætte er tidlig modning, samt såkaldte superdeterminantnym kvaliteter - Baby nå. Sådanne frø er egnede som intet andet til udplantning i åbent terræn. Da frugterne modnes kategori, er de ikke omfattet af skadelige indflydelse af kartoffelskimmel.

Blandt andet slags tomat Rødhætte kan sikkert dyrkes i drivhus betingelser. Det er ingen hemmelighed, at mange husmødre er engageret i sommeren konserves grøntsager til vinteren. Det er værd at nævne, at tomat Rødhætte er ideel til dette formål. Dens frugter er afrundede, lidt fladtrykt på samme tid, de er ganske kødfulde, og de har nogle frø - med andre ord, de er perfekte til bejdsning.

Hvis du spørger erfarne gartnere for hvem havearbejde er ikke kun et ord, men en livsstil, bliver det klart, at denne tomatsorter tåler køligere temperaturer, så de kan plantes i åbent terræn, selv i de klimatiske forhold i de nordvestlige regioner i vores land.

Hvis vi taler om landbrug, er det nødvendigt at først og fremmest, at bemærke, at tomat dyrkes Rødhætte, som regel, sætteplante metode. Det kan dog siges om andre sorter af tomater.

Før anbringelse af korn i jorden, skal de dekontamineres ved anvendelse af en opløsning af kalium og mangan. Så frøene skylles med vand fra hanen og gennemblødt. Typisk plantning dybde blev 0,5 centimeter. Hvis du holde temperaturen inden for 18 - 25 grader, de første skud vises i fem eller seks dage.

Når det er den første - anden fase af aldring, gør pick. Efterfølgende ville hele pleje være at jorden gødning, regelmæssig vanding, hakning jorden, samt hærdning af kimplanter.

I slutningen af maj - begyndelsen af juni, kan de planter plantes i åbent terræn. Truslen for frost er ikke længere i virkeligheden, kommer den første fase af den blomstrende pensel.

Når du lander sætteplante i hullet, så glem ikke at lave humus, og rigt vandes. Hele sommeren, bør du være opmærksom på de adfærd fodringer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.