HjemlighedHavearbejde

Flower "Broken Heart" - vokser i hjemmet

Der har været en stigning i popularitet, når det glemte og umoderne en plante kaldet Dicentra, som også kaldes blomsten "Broken Heart". Dette navn fik han en god grund: rosebud hjerte formet som split lige ned i midten, og fra dette "sår" følger "en tåre". I udseende buske Dicentra ikke repræsenterer noget særligt, og de vises på en seng for det meste som venner gave. Uhøjtidelig planter normalt ikke forårsager glæde ved at acceptere den gave, men næste forår stemningen ændrer sig dramatisk, når der er ubestemmelige buske smukke blomster.

Hvorfor er "knust hjerte"?

Hvorfor er det så kaldte Dicentra - blomst "Broken Heart"? I Frankrig er det stylet "blomst Jeannette", og dette navn er tilsluttet legenden, hvorefter engang en ung pige, kommer til at plukke bær i skoven, fik tabt. Solen var ved at over horisonten, og hun begyndte at lede efter en vej til at komme hjem igen, men hendes forsøg var forgæves. Hun ridset kraftigt på de stikkende buske og forsøgte at tilkalde hjælp, men til gengæld kun hørt hylen ulve. Pludselig så hun en rytter nærmer hende på en hvid hest. Han tog hende op og red ind i landsbyen. Når du er på tærsklen af huset, Jeannette kiggede tilbagetog ungdom og føler, at de vil mødes igen. Men så kunne hun ikke gå ud fra, at det næste møde vil være ked af det. Et år senere blev hun vækket af de høje lyde fra musik, der kunne høres fra en forbipasserende bryllup procession. Og hvad var hendes chok, da hun fandt ud af den nette smukke unge mand, der havde reddet hende en gang! Fra denne hjerte stakkels Jeannette brast, og dette sted er vokset en dejlig blomst, der ligner et knust hjerte.

Pleje og Plantning

I Tyskland, blomsterne, "et knust hjerte" kaldes "blomster hjerter", men deres videnskabelige navn - Dicentra. Den er forbundet med to kronblade shporoobraznymi fremspring. På grund af den usædvanlige blomst er ofte det indtryk, at han er meget lunefuld i pleje, men det er absolut ikke tilfældet. Flower "Broken Heart" er uhøjtidelig til jorden, men foretrækker lys og let sur jord frugtbar. Han kan ikke lide en masse vand - i dette tilfælde planternes rødder er begyndt at rådne. Når du forlader alt hvad du behøver at blomstre, er det reduceret til rutinemæssige handlinger - vanding, lugning, gødskning mineraler og løsne sig. Formeres ved at dividere de buske i sit efterår. Dicentra elsker solrige steder, i skyggen af blomster senere, og har en bleg farve, men blomstringen er længere. I gennemsnit er det 35-40 dage, så busken dør og vokser igen i foråret. På højden af blomsten "knust hjerte" kan nå fra 15 til 100 centimeter. Dette parameter afhænger af den type af planter, hvoraf der er omkring tyve.

dyrkning

Flower "Broken Heart", fotos af dem er fascinerende, længe siden fortjent kærlighed, og det er ikke overraskende. Buske plantet i blomsterbede, blomsterbede, grænser og mixborders. Lavtvoksende sorter ser godt ud i beplantninger med andre farver, og høj og kan plantes i en. En af de gunstige muligheder for overnatning - denne alpine dias, den anden - repos med bregner, enebær, Tusi. Du kan også supplere den pragt af "hjerter" påskeliljer, tulipaner, hvid floks og Delphinium. Dicentra kan dyrkes hjemme i en gryde, hvilket er, hvad mange avlere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.