BilerBiler

ZAZ-966 - en legende på den sovjetiske bilindustri

ZAZ-966, eller en "Zaporozhets", kan med rette kaldes legendarisk. I Sovjetunionen var det en rigtig folkets bil. Han først opstod i 1960'erne og støt stigende popularitet. Blandt alle de andre "Zhiguli" og "Muscovites", denne model var meget billige og overkommelige i USSR, fordi omkostningerne omkring 2 tusind sovjetiske rubler. A reservedele til Porsche kan købes på ethvert marked. Af den måde, takket være den enkle konstruktion, reparation denne maskine kan endda være i marken ved tilstedeværelse af et minimum af værktøj.

udvikling Historie

Generelt anses for at være en modifikation af model 966, blev grundlag af hvilke taget ZAZ-968. I virkeligheden er disse to identiske biler, men de var mindre forskelle (som er, lærer vi lidt nedenfor) design og konstruktion. Bemærkelsesværdigt, den grundlæggende model - 968 - var ikke designet som en single. Det var planlagt at inkludere yderligere tre ændringer, hvoraf den ene vi overvejer i dag. Af den måde, udviklingen var ikke i Zaporozhye, og i hovedstaden Moskva. Alle 1961 gik til udvikling og opsætning af serieproduktionen biler, og et par år senere, "Kosakkerne" anden generation sovjetisk oversvømmet vej.

design

Den ydre fremtoning af bilen var helt unik, og samtidig den anden generation af ZAZ ikke var som det gamle "pukkelrygget Zaporozhets". Og hvis det var højdepunktet i form af taget, så den nyudviklede 968-th model iøjnefaldende udtalte side luftindtag. For sådan en usædvanlig arrangement af komponenterne, har chauffører givet ham tilnavnet "big-eared", der retfærdiggør dets betydning. I modsætning til den grundlæggende model modifikationen er lidt ændret udseende. Tilføj dimensioner, hvorved den rummelige salon blev et par centimeter, og en ny kølergrill. I form, det ligner udformningen af en prestigefyldt på tidspunktet for det 24. "Volga". Dog, at alle funktionerne i det ydre af ZAZ-966 sluttede. Selv kofangeren kan ikke kaldes udtryksfulde, ikke at nævne forlygterne. Men for proletariatet er vigtigt ikke at designe, og prisen og kapacitet. Det går - det er godt, og designet kan efterlades i vejkanten.

I tekniske termer, ZAZ-966 er udstyret med en benzin enhed kapacitet på 30 liter. a. Senere kom en anden - en 40-hk motor. Det var en lang række motorer, som "Zaporozhets" var udstyret indtil 1995. "Jeg spiser" en motor omkring 6,5 liter benzin pr 100 km. Tophastigheden var 100 km / t, selv om næsten ingen af driverne var i stand til at overclocke op til en sådan grænse ZAZ. 60 km / t - er det maksimale, der kunne klemme 40-hk motor.

inde

Salon på ZAZ-966 er designet i spartanske stil - intet mere. Kæmpe 2-egede rat med 2 rækker sæder, en billig paneler, en lille handskerum og tre knapper på "midterkonsollen" (hvis det kan kaldes overhovedet) - det, som bestod af det indre af den anden generation af Porsche biler. Tuning, selvfølgelig kan der være uendelig - for bilisten tilbyder en reel testområde for eksperimenter. Af den måde, i dag kan det synes savage, men derefter "pløjer" frontpanelet er lavet af massivt metal. Du kan forestille dig, hvad støjen var under turen i kabinen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.