SundhedMedicin

Testen for farveblindhed

Selvfølgelig, mange var mennesker, der ser ingen måde de fleste, nogle farve. Et lignende fænomen i medicin kaldes farveblind, eller blot den manglende evne til at finde det en eller flere farver. Farveblindhed - er delvis blindhed, som kommer til udtryk i det faktum, at folk ikke kan se visse farver, for det meste grøn, rød, gul og blå.

Denne sygdom - medfødt, og ofte lider af det er mænd. For at identificere det blev opfundet særlige test for farveblindhed, en række forskellige måder at hjælpe med at bestemme, om en person har sygdommen, og i så fald i hvilken form.

Det ville være bedst at gå gennem flere tests af forskellig beskaffenhed. Lad os give et eksempel på nogle af dem.

Den mest enkle og overkommelige test for farveblindhed - en almindelig trafik. I så fald, hvis en person ikke kan skelne grøn fra rød trafik signal, er det sandsynligt, at farveblinde. Men de fleste farveblinde skelne rød og grøn trafiksignaler for ændringer af farve lysstyrke gradation. Hertil kommer, at de kender placeringen af signalet oppefra og ned, men fordi problemet normalt ikke forekomme, men hvis du ændrer stilling, dreje lys, farveblinde vil være vanskeligere at genkende dem.

En anden simpel og forholdsvis pålidelig test for farveblindhed - identifikation af de testede kapaciteter til at skelne mellem de farver, der anvendes på flag lande rundt om i verden. Efter alt, for at nævne farverne på flag er svært nok hukommelse, selvfølgelig, hvis testen ikke er engageret professionelt heraldik. Essensen af denne test er som følger: et par dusin flag udvalgt tilfældigt og hver af dem er givet en verbal beskrivelse af en vilkårlig farve, og efter testen sammenlignes, og den officielle beskrivelse af testresultaterne. I tilfælde af alvorlige forskelle, betyder det farveblinde test ikke lide.

Den sværeste professionel test for farveblindhed foreslås under testforhold særlige test mønstre. Disse tests udføres af specialister og identificere, afhængigt af resultaterne, farveblindhed, og hans form, med den største nøjagtighed.

Den mest populære analog af en sådan professionel inspektion er en test for farveblindhed, som er udviklet af B. Rabkin, som afholdes den særlige polykromatiske tabeller. Hver tabel består af et stort antal farvede cirkler og prikker, som er identiske i lysstyrken, men afviger i farve. En person, der har normalt syn er i stand til at se billederne på sådan et billede af geometriske former, tal og bogstaver, mens der for farveblinde hvert billede vises kun andet sæt af prikker eller tal det set helt anderledes, og ikke dem, der vises i virkeligheden.

Denne test for farveblindhed kan findes online på mange forskellige steder, og det giver en temmelig komplet billede, hjælpe med at forstå, om en person lider af farveblindhed.

Det bør dog være opmærksom på, at enhver inspektion hjemme (ikke en specialist) ikke kan give et perfekt resultat, men bestemmer også form af sygdommen, så hvis du har mistanke om, at noget var galt, er det nødvendigt at konsultere en læge-øjenlæge.

Glem ikke, at selv om farveblindhed test afslørede, ikke sat på et kors. Sygdommen er en af disse diagnoser, hvormed det er muligt at leve, foruden leve komfortabelt. I denne farveblind ofte ikke oplever meget ubehag selv nogen af deres forkerte farve vision, tilpasse sig egen sygdom og har evnen til at opfatte og skelne de fleste af farverne ved lysstyrke og kontrast forskelle.

tilstedeværelsen af farveblindhed kan dog være en væsentlig hindring for at få et kørekort.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.