Sport og FitnessFodbold

Den største stadion i verden ligger i Nordkorea

I næsten alle lokaliteter på vores planet, er der stadioner, selv de mindste. Hvis i store byområder er store sportsanlæg, i de russiske landsbyer og ukrainske landsbyer er det ofte på kanten af lysningen med en port lavet af træstave. Det betyder ikke noget, at der ikke er nogen stande, fordi vi alle ved ordet "stadion" på oldgræsk betyder "at stå." Og hvis publikum stod i oldtiden, vor tid for komfort fans på store

arenaer er kun pladser. Og hvad er den største stadion i verden, og hvor mange mennesker det kan rumme på samme tid? Må ikke haste til at sige, at alle ved, at den brasilianske "Maracana" - er ikke længere så.

Forskellen af sportsanlæg

Disse hundredtusindvis af stadions, der blev bygget i verden i dag kan opdeles i to grupper:

  • fodbold;
  • universelle.

For det meste, de er beregnet til at spille i en regelmæssig eller amerikansk fodbold. På det universelle kan udføres som atletik konkurrencer, ikke kun sportsbegivenheder. Disse bekymringer og den største stadion i verden. Det skal bemærkes, at de fleste store sportsarenaer er i Asien, og de fleste af dem i USA.

Den mester i Asien

Den største stadion i verden bygget i Pyongyang byen, hovedstaden i Nordkorea. De byggede det i 1989, til at bruge på det XIII verden Festival of Youth og Studerende, i modsætning til De Olympiske Lege, der blev afholdt i Sydkorea et år tidligere. Dimensionerne af denne grand struktur er imponerende :. området - 2 millioner m 2, højde - 60 meter, 8 etager, 80 indgange. På samme tid, det kan holde 150.000 personer, med alle de sæder bare sidde. Det ligger på en ø i Rungrado Taedong, som løber gennem den nordkoreanske hovedstad. Dette er en meget smuk bygning. Fra højden, det ligner en kæmpe magnolia blomst med seksten kronblade. Set fra siden som et kæmpe stadion sliske, sænkes ned i vandet. Dens arena bortset fra sportsbegivenheder afholdes teaterforestillinger, ofte begrænset til nationale helligdage eller festligheder til ære for lederne i Nordkorea. Antallet af deltagere er nogle gange større end antallet af seere og når hundreder af tusinder. Der er nogle gange holder hjemmekampe landsholdet i det land, fodbold, og det giver os mulighed for at sige, at "Pervomayskiy Stadium Rungrado" - den største fodboldstadion i verden.

Den største stadion i Nordamerika

Tredje plads på listen over store sportsfaciliteter tager "Michigan Stadium", kan det tage bare 109.901 mennesker. Det er den største stadion i fodboldens verden (amerikansk). Det blev bygget i 1927 i Ann Arbor, University of Michigan for holdet. Sommetider folk kan bruge og hockey kampe. Der var en rekord fremmøde i 2010 blev markeret til hockey - en omgang to universitetsforskerhold kiggede 104 tusinde tilskuere.

gigant australsk

På listen over de mest rummelige faciliteter er også en australsk stadion "Melbourne Cricket Ground." Det er den største stadion i verden af cricket. Spillet af landsholdet i denne sport kan se de 100 018 tilskuere. Fodbold spilles her og det australske landshold.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.