HobbyOpsamling

Mønter af det russiske imperium. Omkostninger og funktioner

Mønt indsamling - ikke bare en måde at tjene penge, og mulighed for at røre et stykke historie. Hver af dem - de funktioner, der vil forbløffe både kendere og almindelige borgere.

tsarismen

I lang tid det monarker regeringstid blev frigivet en enorm mængde penge, der var den sædvanlige kobber, sølv interessante prøver, og, selvfølgelig, de majestætiske gyldne repræsentanter for tidligere tider. I løbet af de tsarist været talrige reformer, så nogle mønter også lavet af legeringer.

Lanceret et års satser for forskellige vægtdele. Så penge er ens pålydende mønter andet sted eller ved tilstedeværelsen af særlige ægteskab Mint.

værdi

Enkel, lavet af kobber mønter af det russiske imperium er ikke de kører gods. Men alt afhænger af mange faktorer.

Det vigtigste punkt er stigningen omkostningerne ved jagter værftet. Nogle gange, afhængigt af prægningen af værftet, at prisen på mønten stiger til forbløffende højder. For eksempel kan frigives 1711 øre være mellem seks og ti tusind rubler. Denne forskel i værdi opstod bagfra prægning sted.

Men stadig den vigtigste faktor for mønter af det russiske imperium er dens sikkerhed. Det tilstand vil være det vigtigste salgssted for denne gamle produkt.

Ganske populære er repræsentanterne for de tsaristiske af ædle metaller. Ikke finde en samler, der ikke vil sætte pris på de sølvmønter af det russiske imperium. Produkter fremstillet af dette materiale har en pris der spænder fra et par rubler og slutter med de hundreder af tusinder.

Uden tvivl, sølvtøj utroligt populære og meget værdsat. Selvfølgelig er den dårlige tilstand af lavere omkostninger, men den kongelige sølv - en Guds gave til numismatists.

Yderligere er der mere sjældne, lavet af guld mønter af det russiske imperium. Udgifterne til nogle repræsentanter for flere hundrede tusinde. Men tilføje denne mønt til din samling yderst vanskeligt. Problemet er ikke prisen, men i kompleksiteten af søgningen, fordi en sådan guld - en sjældenhed.

Hvor at sælge?

Med de mønter af det russiske imperium, forventes ikke den store vanskeligheder med at sælge. Lignende produkter i efterspørgslen og vil bringe en stor og hurtig indkomst. Den største udfordring bliver at vælge en passende salgssteder.

Den mest naturlige fordeling punkt er at finde en klub af numismatists. Sådanne grupper kan findes i mange store byer. I sådan et sted de penge er i stand til at værdsætte og gøre et bedre tilbud.

En enklere, men mere urentabel sted for salget vil være boder, tage antikviteter. Ulemperne ved denne løsning er, at det er meget dyrt, og en kopi kan ikke købe. Desuden vil den tilbudte pris i sådanne virksomheder være noget lavere end de faktiske omkostninger.

Salg netværk

Sælg penge uden vanskelighed er muligt, og med hjælp af internettet. Faktisk vil dette være en af de bedste måder at sælge mønten.

Den bedste løsning ville være at sætte mønter af russiske imperium på auktionen. Her er blot en måde at tage en masse tid. Det er på auktion, kan du få den reelle værdi af den kongelige valuta.

I denne metode, der er bemærkelsesværdige mangler. Udover varigheden af auktionen, jeg har problemer med leveringen af varen. Derudover kan vinderen nægte at indløse partiet. Som et resultat - tabt tid afsat til auktion.

Mere kompromis vil være til salg på specialiserede sites, skabt til at købe mønterne i det russiske imperium. Fotos masser vil blive sendt til køberen af hjemmesiden, hvor det vil passere en vurdering. Efter at sælgeren tilbød en pris for hvilke lokaliteten er klar til at købe varer.

Ulempen ved denne måde er, at omkostningerne er betydeligt undervurderet, og virkelig værdifuld kopi af sælgeren mister en betydelig mængde.

Nemmere måde at sælge en værdifuld kopi af nomineringen vil være reklamer i sociale netværk og på opslagstavler.

forfalskning

At købe sjældne penge bør være meget forsigtig: der er en god chance for at få et sjældent eksempel, i stedet for den sædvanlige dato kopi.

Når du køber bør undersøge ordre i detaljer, er det tilrådeligt at sammenligne med originalen, hvis det er tilgængeligt. Særlig opmærksomhed skal rettes mod Gurten, udforske funktioner i mønter og initialer münzmeister.

Meget ofte falske forskellige små fragmenter, så du skal kontrollere varen grundigt. Kopier af de fattigste kvalitet kan identificeres ved farve, som regel i sådanne mønter hun er mere tilbøjelige til at farven på metallet.

De fleste af høj kvalitet forfalskninger er skabt ved hjælp af samme materiale, og nogle gange endda udsat for kunstig ældning. Sådanne eksemplarer er utroligt vanskeligt at skelne med det blotte øje, men sådan er meget sjælden og kun i virkelig dyre mønter.

Kan kun afsløre manipulation med særlig ekspertise.

Køb antikviteter med behov for gennemprøvede steder med etableret ry for at undgå svindel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.