SundhedSygdomme og betingelser

Blødning fra næsen af barnet

Mange forældre mødte sådan et problem, når deres barn pludselig begynder blødning fra næsen. Det er meget vigtigt ikke at fare vild og at hjælpe læse og skrive.

Blødning fra næsen , kan et barn pludselig dukke op - med det aktive spil eller endda alene. Voldsom blodtab på samme tid er i stand til at skræmme barnet, og hans forældre. Dette skyldes, at de strukturelle træk af børns mundtlige næse: et barns næse er relativt små, smalle passager, slimhinden er yderst delikat og let såret. De nasale mange store arterier, indbyrdes forbundne og udgør en helhed choroidea plexus.

På grund af den tætte nærhed af skibene, kan selv mindre traumer forårsage blødninger. Der er tre typer af blødning:

Let, moderat og svær, som er de mest livstruende. Men hvis mindre blødning forekommer hyppigt, kan det indikere en fejl i kroppen.

Varm sommer blod fra næsen, kan et barn ske på grund af overophedning i solen, når der er en solstik. I dette tilfælde er blødningen som regel ledsaget af tinnitus, hovedpine, og svaghed. Når skade af næse blødning ledsages af hævelse og svære smerter på skadestedet.

Hvis blod fra næsen af barnet vises som blodpropper sammen med de slimhindesekretioner, årsagen til dette er rhinitis, hvor små fartøjer er såret, hvilken linie næseslimhinden.

Årsagen til epistaxis, og kan tjene som en stærk vaskulær permeabilitet, hvilket undertiden vises på baggrund af smitsomme sygdomme (såsom influenza, mæslinger, etc.), med en mangel på vitamin C. Mere sjældent næseblod kan være et symptom næsesvulster (både maligne og godartet). Når denne hævelse kan forekomme, næseflåd og sår i næsen.

Hvis der er blødning fra næsen hos spædbørn, kan det ske på grund af det faktum, at slimhinderne hos små børn er meget tynd og sårbar, og skibene er meget tæt på.

Ofte er dette fænomen sker på en kold, når næseslimhinden er betændt og blødning, når de forsøger at blæse sin næse. Kun i sjældne tilfælde næseblod kan være et symptom på alvorlig sygdom.

Hvis blødningen er lille, er det ikke nødvendigt at gå i panik, skal du trykke på næsebor med en finger, hvorfra blodet flyder. Normalt er dette nok til at stoppe blødningen. Så vi er nødt til at sørge for, at barnet ikke stikke fingrene i næsen. Du kan smøre skorpe i næsen fløde eller smør - så vil det være blødere og mere forsvinde.

Hvis blødning fra næsen af barnet er stærk, og dette gentages ofte, er det bedst at konsultere en professionel. Han vil være i stand til at stoppe blødningen, det kan anvende et lægemiddel, der øger dens koagulation. Når "fine" af næseslimhinden kan have brug for moxibustion.

Hvis der er blødning fra næsen på teenager, kan det være et tegn på trykforskelle, der er forbundet med den periode, hvor barnet bliver ældre. Hvis blødningen gentages ofte, og de er stærke, er det bedst at rådføre sig med din læge, da det kan være et tegn på dårlig blodpropper og visse sygdomme, så det er bedst at stille en præcis diagnose.

Hvis en næseblod i et barn, skal du først berolige ham, så han kunne afvikle, vil der være hjertebanken og øge blodtrykket, som i væsentlig grad øge blodtab.

Barnet skal vippe hovedet frem. Det er ikke nødvendigt at kaste tilbage hende, for i så fald kan det ske i blodet kommer ind i luftrøret.

Det er nødvendigt at sikre adgang til lokaler ilt, tillægger næsen taske med is. Kan stadig blive presset mod væggen af næsen næsebor, det forårsager kompression af blodkar og blødning stopper.

Hjælp din læge er påkrævet, hvis blødningen opstår på grund af skade, hvis det er meget stærk og ikke stoppe, hvis der opstår sådanne problemer ofte og uden synlig grund.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.