Mad og drikkevarerDrikkevarer

Slåen kompot uden ekstra energi!

Turn - en slags blomme. Frugt er lidt mindre, lidt strik munden, har en unik smag. Ifølge vitaminindholdet er efterladt mange haven bær. Kompot af brombær - den bedste måde at holde alle nyttige mineraler om vinteren. Især drikken bliver tærte, velsmagende og duftende.

Mange ejere af private forstadsområde vokse torne på det. Opskrifter kompot, likør, marmelade ud af det omhyggeligt bevaret i familier, hvor der allerede den første generation bruger denne nyttige bær. Den mest enkle måde - at høste tur til vinteren i en kompot. Dette kræver ikke en masse magt eller viden. Opskriften er enkel og tilgængelig. Hertil kommer, at kompot så kan du gøre gode likør og alkoholholdige cocktails, som er uerstattelige som aperitif.

Først og fremmest skal du vælge bær. De skal være moden, uden chervotochinok, uden buler eller overmodne. Alle sortere bær. De, der har små skønhedsfejl, er bedre at overlade til marmelade eller marmelade, men hele og smukke - for en drink. Kompot af slåen kræver en temmelig sød sirup, fordi frugten er meget syrlig. For eksempel i en tre-liters gryde du har brug for 500-600 gram sukker. Derefter siruppen vil meget sød, men på bekostning af bær derefter erhverve rig smag. Citronsyre er ikke nødvendig. Som konserveringsmiddel handlinger er selv sirup.

Alle bær vaske og fjerne stilken. Bones får ikke brug for dem alle de vitaminer. Kompot af tornebusken kræver ikke kompliceret madlavning. I kogende sirup du har brug for et par minutter til at sænke bærrene, og derefter få det. Alt, hvad der kan lukkes til bankerne. Turn er lagt på bunden, derefter hældt i en sirup. Endvidere er de sædvanlige dåser valset. Eventuelle vanskeligheder. Bærrene forbliver intakte, så de kan spises separat fra compote. For eksempel som en del af en dessert eller et selvstændigt produkt.

Blackthorn, fotos, hvoraf præsenteres i papiret har en anden farve ordning. Det hele afhænger af, hvilken type og modenhed. Så er turen med papirmasse gul, orange og rød. Den mest nyttige af disse - lyse rødt. Det har flere vitaminer, antioxidanter. Af den måde, ud af Tornebusken kompot kan drikke med tilføjelse af flødeskum. Smag kun drage fordel af dette, får du en god bær cocktail. Stenen giver en særlig smag, hvilket er grunden til det ikke skal være sluppet af.

Hvad er så nyttigt for den tur? Dette er en god forebyggelse af tarmsygdomme. Desuden er alle mavesår, colitis, og til at behandle fordøjelsesbesvær brug vitaminer, som er rige på modne bær. Kompot af torne kan koges til daglig administration, og ikke for bevaring. For at gøre dette, bær dyppet i kogende sirup. Kog i 15-20 minutter ved lav varme. For en smag, kan du tilføje citron eller appelsinskal. Gourmeter kan være tilrådeligt at tilføje en dråbe rom ind i en kompot til at få en unik cocktail. Kanel også kombinerer godt med tornom.

Kompot er meget nyttigt for børn. Især om vinteren eller i offseason, når vitaminerne er hårdt mangler. At drikke ikke gære, tæt på bredden må det være utroligt kogning og derefter afkølet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.