HjemlighedKonstruktion

Kompostering toilet - anmeldelser, anvendelse, typer

Bio-toilet for huset er de bedst sælgende produkter. Hans brug af det er i private hjem, på haven sites og land hytter, som i Rusland et par steder, hvor der er ingen kloaknettet. Nu butikker tilbyder et stort udvalg af forskellige kompostering toiletter. Ved princippet om handling, de adskiller sig i den kemiske, tørv, elektrisk og bakteriologisk.

Kemisk bio-toilet. anmeldelser

Den består af to dele. Sidushka omfatter øvre og pumpe, nedre del er spild tank. humane affaldsprodukter nedbrydes af en særlig kemisk forbindelse, der blokerer spredning af bakterier og fjerner lugt. Han er selvstændig, kompakt, og den kemiske sammensætning af det forbruges sparsomt. Men den kemiske sammensætning er ikke sikkert for miljøet, og det vil altid nødt til at købe i butikken.

Mange gartnere købe en bio-toilet, revisioner af sin drift er generelt positive. Avid gartnere anbefale at købe design med en håndpumpe og fylde sensoren, og rådes til at overveje antallet af mennesker, der bruger det og tage det med mængden af tanken, hvilket vil svare til antallet af mennesker. En anden kan virkelig godt lide, at du kan installere det derhjemme. Dette gælder især om vinteren, når toiletbesøg uden for huset bliver et spørgsmål om ubehagelig. En bortskaffelse flydende affald mange køber via internettet.

Peat bio-toilet. Anmeldelser.

Tørv biotoilet også består af to dele. Tørv er placeret i den nedre tank. For at lette tømning og bære den til det sted, hvor det vil slette indholdet, er der håndtag, og klap. Tørv konverterer tankens indhold til gødning. Lugten af denne toilettet mangler. Tanken er tilstrækkeligt for ham ikke behøvede at tømmes ofte. De mennesker, der har købt en tørv bio-toilet, revisioner af sin drift blade god. Der er rapporter fra dem, der i tre år har brugt en bio-toilet, kun positive tilbagemeldinger. Alle kan lide at der er ingen lugt overhovedet. Og tømme tanken er kun nødvendigt en gang om ugen. Det menes, at huset uden for byen er det meget praktisk. Mange siger, at det virker fantastisk selv om vinteren. De, der har købt importerede tørv bio-toilet, efterlade kommentarer om det er meget god, og påpege, at det er meget bedre end den indenlandske.

biologisk løsning

Dens handling er baseret på de behandlinger indholdet af en særlig kultur af bakterier, som er fuldstændig fjernet lugt indhold. Recycled affald er egnet til anvendelse som gødning. Ulempen ved denne toilet er, at det skal installeres uden for hjemmet.

Elektrisk udførelsesform. anmeldelser

Elektrisk biotoilet er en nyhed. I sin drift baseret på princippet om at adskille flydende affald fra fast stof. Fast affald tørres ved hjælp af en kompressor, og væsken fjernes til drænet. Der er sådan et toilet ca 2 tusind dollars. Det kræver en forbindelse til lysnettet. Og i de kolonihaver er ikke altid har elektricitet. På trods af den høje pris, folk køber el kompostering toilet, anmeldelser om det bedst. De hygger sig og købe deres mor. Dens eneste ulempe overveje behovet for enheden mindst et simpelt sanitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.