Mad og drikkevarerDrikkevarer

Sådan koger cocktail "Gin og tonic"

I dag tilbyder vi dig at stifte bekendtskab med en af verdens mest populære cocktails kaldet "Gin og tonic". Til at begynde med vi husker oprindelsen af denne drink og derefter fortæller dig om nogle opskrifter til fremstilling deraf.

arv

For første gang den populære dengang drikke "Gin" og tonic blandede britiske soldater er involveret i militære operationer i Indien i det XVIII århundrede. Briterne derefter regelmæssigt forbruges tonic. Det adskilte sig fra den kendte for os i dag, drikker et højt indhold af kinin. På trods af, at smagen af det lod meget tilbage at ønske, vi drak det alligevel med jævne mellemrum, da det fungerede som en glimrende forebyggelse mod sådan farlig og udbredt mens sygdomme som skørbug og malaria. Efter et stykke tid fandt sted soldaterne til at fortynde hadefulde drikke alkohol for at forbedre dens smag. Men seriøst til denne opskrift kom først efter hundrede år. Det blev derefter besluttet at gin og tonic til at forbedre, hvilket i sidste ende førte til, at i dag denne cocktail er en af de mest populære i hele verden. Her er nogle af hans opskrifter.

Gin og tonic: en klassisk opskrift

For at behandle disse selv velsmagende cocktail, vi bruge følgende: gin - 50 ml, tonic - 150 ml, en skive citron eller lime, is, highball (høj straight glas med en fortykket bund) cocktail ske og rør til cocktails.

I et afkølet highball is falde i søvn på den tredje af højden og tilføje kold gin. Lidt rystet indhold glas. I den proces, bør du se fremkomsten af enebær smag. Fyld godt kølet tonic af de eneste ting åbne dåser eller flasker. Overlev highball i en skive lime eller citron. Forsigtigt røre indholdet af cocktail skeen den. Hejse færdige cocktail halm og eventuelt dekorere (fx agurk ens eller citron). Nyd fantastisk smag af drikken!

Agurk gin og tonic

Opskriften på denne cocktail er en meget interessant og populær i Europa og Amerika. Vi også, at agurken kan kombineres med alkohol kun i saltform. For deres erfaringer til at fjerne denne myte, kok cocktail "Gin og tonic" i vores opskrift. At komme i gang er at forberede de følgende ingredienser: 60 gram gin, tonic, 120 gram, en lille frisk agurk, 5-6 isterninger. Til fremstilling af agurk drik kan bruges som highball og gamle bund glas. Min agurk og skarp kniv, skæres i tynde skiver. Dette bør ske umiddelbart før udarbejdelsen af cocktails, ikke på forhånd til grøntsager bevarer deres smag og aroma. Vi lægger i et glas agurkeskiver og stykker af is. Fyld en gin og tonic. Derefter lidt rystet glasset for at blande indholdet. Den oprindelige cocktail "Gin og tonic" er klar! Sikker på både dig og dine gæster vil værdsætte dens smag.

Opskrift mynte drik

Hvis du kan lide mynte og ønsker at forkæle dig selv med en lækker cocktail, sørg for at bruge denne metode til forberedelse. Vi har brug for følgende ingredienser: en halv lime, 100 ml tonic, 30-40 ml gin, tre blade af frisk mynte kvist og én - til dekoration. På en kold glas is spredning, tilsæt gin. Blade lille revne og fold i glasset. Ved hjælp af en pistil eller ske en lille crush knuste urter. Fyld tonic, lidt rystet, og pynt med en kvist mynte. Lækre cocktails "Gin og tonic" er klar!

Opskrift hindbær gin og tonic

Vi tilbyder dig en meget oprindelige version af denne populære cocktail forberedelse. Klar til at drikke er ikke kun meget attraktivt og fuld af farver, men også en uforglemmelig smag. Så for at gøre hindbær "Gin og tonic", vi har brug for følgende ingredienser: 150 ml hindbær gin, tonic 400 ml, 30 ml rød portvin, is. Først, tilbyder vi at forstå, hvordan man får Crimson grundlag. For at gøre dette i en egnet beholder fyldt med 1 liter gin, tilsættes 70 gram hindbær og fjerne et par timer i et varmt sted til blandingen stede. Så vi filtrere indholdet af fartøjet. Vores hindbær gin klar. Vi kan gå videre til udarbejdelsen af gin og tonic. Til dette formål en glaskrukke til cirka halvdelen af dets højde spredt isterninger. Der også hæld tonic, gin og havn. Bland indholdet af bar skeen den. Hindbær "Gin og tonic" er klar! Lige før servering, cool briller.

Opskrift fyrig gin og tonic

En anden meget interessant version af udarbejdelsen af denne cocktail. Han gjorde fra følgende komponenter: gin mærke Saffron Infused (det har en intens rød-orange farve) toner, orange skive (til dekoration) og is. Fremstillingsprocessen er den samme som i de tidligere opskrifter. Fire gin og tonic har ikke kun stor smag, men også intens levende farver, der ikke vil lade dine gæster ligeglade.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.