Af teknologiElektronik

Hovedtelefon forstærker med hænderne i 15 minutter

Hver begynder trådløse entusiast efter de første vellykkede forsøg, føler sødme af sine sejre, han ønsker at forsøge at gøre noget nu. Ikke et stykke legetøj, men virkelig arbejder fuld ting. For at gøre dette, perfekt egnet hjemmelavet simpel hovedtelefon forstærker, kan der er dygtige hænder samles på blot et par minutter.

Hvor kan jeg søge? Først til sit formål, nemlig at forstærke signalet fra TONE eller forforstærker, som er der, hvor lydsignalet er for svagt, og det er umuligt at tilslutte hovedtelefoner. I dette tilfælde, kan du lave en hovedtelefon forstærker med hænderne.

For det andet er det nyttigt som et supplerende redskab. Bærbar hovedtelefon forstærker er ganske anvendelig til test kredsløb. Fordi der ofte et behov for at finde et sted at gå nye kredsløb, som du har samlet, men hun ønsker ikke at arbejde. For eksempel har du gjort det samme hovedtelefon forstærker med hænderne. Han vil hjælpe i søgningen efter fejlårsager. Med det, kan du meget hurtigt finde det punkt, hvor signalet forsvinder. Det er ofte det sker på grund af en bagatel: dårligt loddet del, defekt kondensator, osv Visuelt eller med en tester årsagen kan være svært at finde.

Lav en hovedtelefon forstærker med hænderne, bare fordi mono kredsløb består af kun fem komponenter. Den er baseret på chippen TDA7050, som koster 30-80 rubler. Men jeg tror, at i din beholdning elektroniske komponenter, som altid er tilgængelig fra enhver entusiastisk dette tilfælde er der findes en sådan chip. Det er ofte brugt i kassette-afspillere og andre lyd reproduktionsindretninger simple.

På den samme chip kan gøres og en stereo hovedtelefon forstærker med hænderne. Det vil have at tilføje to polære kondensator på udgangen (kan være en almindelig), og input volumenkontrol kan foretages fra en dobbelt variabel modstand.

Sheer chip er en effektforstærker i en standard størrelse hus (DIP8). Arbejder spænding på 1,6 til 6 volt. Den bruger en masse energi. udgangseffekt afhænger af forsyningsspænding. I udførelsesformen stereo under belastning på 32 ohm og en spænding på tre volt på udgangen får du omkring 130 milliwatt per kanal. Når forbundet i et brokredsløb i udførelsesformen i mono kapacitet fordobles. Udgangskredsløb er beskyttet mod kortslutning.

Skematisk diagram givet i figur 1. Indgangssignalet tilføres tilslutningerne 1 og 3 og hovedtelefoner 32 ohm er forbundet til klemme 7 og 8. Ifølge specifikationerne i brokoblet, må belastningen ikke være mindre end 32 ohm. At udglatte netspændingen er forbundet til bus kondensatorer C1 og C2, 100, og 0,1 mikrofarad hhv. Modstand R1 - 22 ohm. Tja, måske, og enhver beskrivelse af vores første model.

Den anden ordning i figur 3 anvendes ofte i små dimensioner enheder præfabrikation. For at gøre det lidt sværere. Ordningen viser alle de nødvendige oplysninger. Figur 2 - den samme ordning for at tilslutte højttalerne. Som du kan se, er forskellen er lille. Kredsløbet til højttalerne polære kondensatorer anvendes i hver udgangskanal, og hovedtelefon - stående fælles kondensator på tilslutningsstedet til kredsløbet huser dem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.