Nyheder og SamfundBerømtheder

Irina Sashina. Biografi af tv vært

Irina Sashina, hvis billede er blevet genkendeligt blandt tv-elskere i dag, er en af de mest populære russiske journalister og tv-præsentanter. Hun blev født i 1977 i Gatchina, Leningrad-regionen.

formation

Professionen som tv-præsentator og journalist forpligter sig til at have en bred vifte af interesser og en bred vifte af interesser. En person, der er berøvet selv grundlæggende viden på flere områder, er usandsynligt, at han i lang tid kan forblive interessant for seeren. Irina Sashina er en tv-præsentator, hvis biografi er meget interessant. Hun har flere højere uddannelser på én gang - økonomi og filologi (specialiseret i økonomi-internationale relationer), fakulteter i Moscow State University opkaldt efter Lomonosov er uddannet med æresbevisninger. Men uden at bo herom fik hun et andet eksamensbevis - Institut for Avancerede Studier af Fjernsyn og Radio Broadcasters. Her var hendes lærere så berømte tv-figurer som Igor Kirillov og Dina Grigorieva.

Sasha har flere andre aktiviteter: hun er sprogkandidat, kandidat for filosofiske videnskaber og administrerende direktør for MSU Support Fund. Hun taler flere fremmedsprog (engelsk, fransk, italiensk) og er blevet uddannet i England og Japan. Derudover var Irina Sashina moderator og moderator for Expopriority fora i 2010 og 2011, og en gang (i 2012) - og den førende "Ball of Russian journalists". Næsten alle tv-kommentatorer hylder Irina's professionelle kvaliteter og noterer sig hendes højt uddannelsesniveau og viden på mange områder.

Aktivitet på tv

Irina Sashinas kreative liv er en række interessante projekter med forskellige tv-kanaler. Hvert program, hvor Irina dukkede op, er præget af sin charme og professionalisme. Nu er Sasha kendt som præsentanten af "Mood" -programmet på TVC-kanalen. Og for første gang optrådte Irina på fjernsyn i 1997 - så indså publikum hende som presentatør og korrespondent for "Date" -programmet. Programmet blev udsendt dagligt på TV Center-kanalen.

De næste par år er Irinas kreative biografi præget af samarbejde med tv-kanalen "Stolitsa", hvor hun er præsentant og leder af forskellige programmer. Men i 2004 vendte Sasha tilbage til sit indfødte tv-center, hvor denne gang hun kombinerer stillingerne fra chefredaktøren og det førende program, Delovaya Moskva. Desuden er Irina i flere måneder leder af den økonomiske og juridiske afdeling og den førende forfatters søjle "Brugbar økonomi", der kommer ud som en del af morgenkanalen "Mood".

Arbejde på forskellige tv-kanaler

Som allerede bemærket er Sashas aktiviteter ikke begrænset til kun en gang valgt tv-kanal. Samtidig er hun en NTV økonomisk kommentator, samt den generelle producent af tv-kanalen "ITC" (fjernsyn i det centrale distrikt i Moskva). Generelt kan Irina sige, at han ikke sidder for længe på ét sted og hele tiden deltager i forskellige projekter. Og det gælder ikke kun fjernsyn.

I 2011 kommer Irina Sashina til kanalen "Ren-TV". Her handler hun i den sædvanlige rolle som de førende tv-programmer "Economic Review" og "News 24". Og to år senere ser TVC seerne det igen - denne gang allerede som den førende kanal "Mood".

Udmærkelser af tv-præsentanten

Selvfølgelig kunne et sådant frugtbart arbejde i mange år ikke forblive uopdaget. I årene med sin kreative aktivitet har tv-værten modtaget mange priser. Nogle af dem demonstrerer tydeligt, at ekstern data og personlig karisma i en tv-præsentation, især for en kvinde, spiller en stor rolle. I hendes studieår blev hun frøken MSU-1995. Og den mest bemærkelsesværdige blandt professionelle priser er eksamensbeviset "Den mest charmerende tv-præsentant" og den særlige pris af prisen "Golden Mercury 2009". Hertil kommer, i sin møntkasse - et diplom i det russiske handelskammer "Til fremme af en sund livsstil."

Personligt liv

Irina Sashina, hvis biografi har udviklet sig ganske godt ikke kun inden for karriere, er gift med forretningsmand Alexander Arutyunov. Sammen medbringer de fire børn - Alexander, Herman, Roman og Maria.

Irina selv er glad for mountain skiing. Ifølge hende, under nedstigning fra bjerget, oplever hun intern opladning og er belastet med positiv energi. Tv-stjernen foretrækker at skate i forstæderne og i Østrig.

Ledende børn foretrækker også aktive aktiviteter: ældre sønner går professionelt ind i sport (Alexander - fodbold, Herman - hockey). Forældre tror, at dyrenes kærlighed hjælper med at vokse en værdig person, så Doberman-familien, papegøjen og den indenlandske fisk lever i familien Alexander og Irina.

Andre hobbyer

Irina er en stærk tilhænger af den traditionelle familie og en aktiv livsstil. Dette kan findes på sin officielle hjemmeside: Der er en sektion "Min verden", hvor tv-værten deler med hendes publikum og fans billeder og historier om et fælles tidsfordriv med hendes mand og børn. Hun er også en førende deltager i forskellige arrangementer, ikke kun til journalistik og økonomi, men også til sundhed og børns udvikling. På nogle af dem fungerer hun som den førende begivenhed, mens hun deler med hendes hemmeligheder om skønhed og sundhed.

Derudover elsker Irina Sashina, en tv-præsentant, der er meget populær nu, at lave mad: hun har endda sine egne specielle opskrifter, som hun nogle gange afslører i sine interviews.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.