Kunst og underholdningFilm

Barbara Stenvik: Another Cinderella Story

Hollywood trediverne gav verden en galakse af fremragende kunstnere, blandt hvilke naturligvis den storslåede Barbara Stenvik. Svimlende karriere og en anden amerikansk historie om Askepot i én pakke - det er livet for denne bemærkelsesværdige skuespillerinde, filmiske aktiviteter som i øvrigt varede næsten 60 år! Er det muligt at forestille sig en kvinde kommer ud dristigt foran kameraerne i næsten firs? Det viser sig, ja. Men første ting først.

barndom

Askepot-historie begynder, som det skal, til en fattig familie, død af forældrene. Ruby blev født, nemlig, det er det rigtige navn på skuespillerinden, den 16. juli 1907. Fem børn, hvoriblandt hun sket til at komme sidst, var meget tung byrde. I 1910 startede han en familie tragedie. Mama Ruby døde under hjulene på en sporvogn: en beruset forbipasserende skubbede hende på vej. Efter nogen tid, far til familien gik til opførelsen af Panamakanalen, simpelthen forlader børnene til at klare sig selv. I 1914, var det ikke blive hans. Så i syv år i fremtiden Barbara Stenvik var forældreløs.

Start handler karriere

Ved tretten, Ruby forlod skolen og gik på arbejde. Askepot-historie udvikler sig. De første skridt i voksenlivet forbundet med indpakning shopping i et stormagasin, så var der et telefonselskab, hvor den fremtidige millionær betalt $ 14 om ugen. Næste - maskinskriver i et pladestudie, en danser på en natklub.

Endelig skæbne smilede til pigen. Hun blev indkaldt i 1923 til at udføre i showet Ziegfeld, berømt i begyndelsen af det tyvende århundrede, Broadway impresario. Kendskab til dramatiker Willard Mack vendte skæbne seksuelle dansere. Han inviterede Ruby til at deltage i formuleringen af sine egne, parallel undervisning hendes skuespil. Med navnet på Mac er tilsluttet, og udseendet af den berømte øgenavn - Barbara Stenvik, der ifølge en legende, hun så på playbill.

Premiere på hendes første opførelse fandt sted i oktober 1926 på Broadway. Kritikerne entusiastisk talte om spillet Barbara i denne produktion. On Broadway begyndte karrieren mange succesfulde skuespillerinder. Det er ofte fundet talenter Hollywood-producenter. Og Barbara Stenvik begyndte sin karriere på Broadway, hurtigt flyttede til Hollywood.

biograf

Næsten tres år på skærmen resulterede i et utal af optagelser. Antallet af film- og tv-produktioner er umuligt at dække i en kort artikel, bare ved at angive deres navne. Filmer med Barbary Stenvik kunne revideres, nyder en enestående nåde skuespillerinde. Faktisk var der næsten ikke sådan genre, hvor det ikke ville kunne mærkes i rammen let og naturligt, hvad enten det er romantik som "Stella Dallas" eller "Forbudt"; thriller som "Double Indemnity"; komedie, ligesom "Husk Night" eller "The Lady Eva". Selv vestlige i hendes præstation er meget god. For eksempel, "Union Pacific". Hendes lidt hæs stemme vinker publikum, charmerende udvendige charme. Baby ansigt i hendes mest berømte malerier af trediverne og fyrrerne, kombineret med den dybeste kvindelighed og legesyge, mens Panthers skaber et uforglemmeligt indtryk.

Samtidig samtidige nævner ofte den enorme hårde arbejde det på sættet. Og tanken om, at linsen skuespillerinde med den højeste i landet løn, ikke opstå på alle, som var næste. Af den måde, for 1944 sin indtægter udgjorde 400 tusind. Dollars. På det tidspunkt, hun var den højest betalte kvinde i landet. På billedet, giver hun en hundrede, gentage og gentage take efter take, hvis en scene det selv noget ikke var tilfreds. I modsætning til andre kendte filmstjerne af den tid, Marilyn Monroe, vidste Barbara ikke ondt stjerne feber.

tv-karriere

Den enorme arbejdsevne lov til at fortsætte med at handle, og under dannelsen af fjernsynet. Et af slagene fra tresserne - tv-serien "The Big Valley" bragte hende en præmie "Emmy". Allerede være i alderdommen, hun dukkede op i den berømte miniserie "The Thorn Birds". For rolle, hvor hun blev tildelt "Emmy". Han satte karriere slutter var i tv-serien "Family Colby", som hun forlod på grund af en konflikt med producenterne. Så handler livet, som allerede begyndte i 1927 en lille rolle som danser i en stumfilm "Broadway Nights", blev afsluttet i 1986.

udmærkelse

En arv, der har forladt fans af Barbara Stenvik - film og kinopostanovki - bragte hende helt en række priser. Selvom toppen af hendes sejre eneste vindere var skydning for "Amy" og "Golden Globe" biograf verden det anses for at være den bedste skuespiller af hele tiden, og ikke at acceptere "Oscar". Ja, i hendes samling - fire nomineringer til denne prestigefyldte pris. Men den 'Oscar' s, naturligvis givet. For fremragende bidrag til biograf, i sin alderdom, i 1982, modtog hun den eftertragtede statuette.

konklusion

Barbara Stenvik, hvis filmografi indeholder 93 titler, døde januar 20, 1990. Fantastisk filmkarriere længde for livet sluttede, efterlader fans en uforglemmelig stemme og charme diva. Disse sort-hvid film af Hollywood trediverne stort set barnligt naiv. Men de kan se og revision. Men så få moderne publikum kender om dette magiske æra af Hollywood! Det var hendes tid. Den bedste alder og æren for en af de bedste skuespillerinder i sin tid.

Barbara Stenvik, foto, hvor indbydende bedrage uskyldige skønhed, har hans karriere efterladt fans en påmindelse om, hvor vi er nødt til at arbejde virkelig, helt overgive sig til hans foretrukne beskæftigelse, ignorerer de vanskeligheder, parternes "stjerne sygdom". Denne Askepot biograf ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.