Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

Drømmetydning: Druer - decifrere drømme.

Druer - dette er en meget interessant og symbolsk drøm, der på sin egen måde fortolker hver forfatter. Hvad er en drøm sådan en drøm? Druer, drømte en mand kan fortolkes på forskellige måder. Forskellige fortolkninger af denne drøm kan findes i denne artikel.

Miller drøm bog: druer - drømmetydning

Hvis du drømmer drømmer spiser vindruer, at han i virkeligheden skulle være hærdet i smeltediglen af de store bekymringer. Se klaser hængende i overflod - for at opnå profitabel social status og evne til at give andre lykke. Til pigerne denne drøm er en af de mest lovende. Det lover implementeringen inderste begær. Ride på hesteryg gennem vinmarkerne og plukke de modne bær undervejs - et lukrativt job og en drøm til livet. Hvis du havde en drue, der smager ubehageligt - i virkeligheden i enhver dreamer forskellige tvivl og frygt sagerne. Gradvist, men de vil blive spredt, og manden til at genoprette følelsesmæssig balance.

Hasse Drøm Bog: druer - fortolkning

Se - til trivsel hos børn. Børst uden bær - til bedrag og løgne. Modtag en gave af klynger af druer - et nyt bekendtskab. Børste af røde druer - til bestyrtelse. For at se, hvordan pressen bær - udholdenhed og hårdt arbejde bliver belønnet. Spis druer - en masse sex. Se klaser af druer - at nå mål, at skære dem - heldigvis i huset, tåreflåd - styrke personlig lykke. Grape gren til at drømme af glade kærlighed.

Freuds drøm bog: druer - det symboliserer?

Druer symboliserer begær og nydelse. Spis det - giver i det virkelige liv for høj hendes seksuelle side. Alligevel denne drøm symboliserer, at drømmeren er ligeglad noget, der er uden for sengen. Alle problemer i familien, beslutter han udelukkende gennem sengen. En sådan situation kan i sidste ende få keder sig med den anden halvdel.

Tsvetkova drøm bog: druer - hvad forventer?

Spis druer - til tårer. Hvis en kvinde drømmer om røde klaser af druer, det er en drøm - til bestyrtelse. Få druerne som en gave - et nyt bekendtskab.

Æsops drøm bog: druer - det varsler?

Druer er et symbol på rigdom og velstand. Hvis drømmeren gør ham vin, så i virkeligheden opnår han en høj social position, ære og materiel rigdom. Gemmer sig i en drøm af vin - skal du udvise forsigtighed og tilbageholdenhed i anliggender. Måske drømmer ønsker at såre nogle onde mennesker. Hvis du drømmer en drøm druer, der sætter drømmeren selv, betyder det, at virkeligheden i hans sag rokket og gik op ad bakken. Træk kvaster af grønne druer, men ikke får dem - på trods af den bedste indsats af drømmeren, ikke være i stand til at klare sig i den nærmeste fremtid. Derfor bør vi ikke bebrejde personlige fiaskoer omstændigheder.

Islamisk drømmetydning: druer - decifrere drømme.

Hvis du drømmer om at se i løbet af sine vintage hvide og røde sorter, der i virkeligheden betyder det, at drømmeren altid kan regne med i livet at hjælpe. Hvis vi ser denne drøm uden for sæsonen, det varsler sygdom. Hvis drømmer presser saften af druer, som i virkeligheden er han en tjener leder. Spis modne druer - til et lykkeligt liv og helbred, og hvis umoden - tværtimod. Den vin symboliserer den generøse, gæstfri og en troende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.