Mad og drikkevarerVin og spiritus

Whisky "Balantays" - en af de bedste repræsentanter for blended whisky

Whisky "Balantays» (Ballantine whisky) - et brand af blended whisky fra Skotland. Hans produktionsselskab er engageret George Ballantine & Son Ltd. Virksomheden slog sig ned i den skotske by Dumbarton. "Balantays" - whisky (amatører og ekspertanmeldelser bekræfte det), der betragtes som en af de bedste repræsentanter for de stærke blandede drikkevarer.

Historien om mærket

Historie "Balantays" begyndte i Skotland, da købmanden Dzhordzh Ballantayn i 1869 besluttede, at han kunne forlade til den ældste søn af sin gamle forretning og flytte fra Edinburgh til Glasgow. Der åbnede han en specialitet butik sælger vin og alkoholholdige produkter. Som kender af spiritus, George beslutter sig for at starte salget af sin egen whisky. For at gøre dette, udviklede han en unik opskrift af blanding, som kom til at smage resultatet af hovedstadens beboere. Whisky Mr. Ballantyne på kant med et brag, og efter en række år, han holdt et par af deres egne destillerier og destillerier i hele Skotland.

I mellemtiden, George voksede op og den anden søn, der entusiastisk deltog i færd med sin far. Firma George Ballantine Son Ltd blev grundlagt Omkring samme tid begynder eksport af "Balantays" whisky i udlandet. Tingene gik glat, og i 1881 virksomhedens grundlægger trak sig tilbage til hvile, nu fået overdraget at udføre på George Ballantyne yngre.

Den ætling af berettigede forventninger og øge sin fars resultater. Han formåede at gøre whisky "Balantays" at opnå en licens udbydere af Hendes Majestæt og det kongelige kvalitetscertifikat. I 1919, familien var i stand til rentabelt at sælge planter, teknologi og firmanavn Barclay og McKinlay. Senere blev alle rettigheder videresolgt til den franske gigant Pernod Ricard, der er involveret i produktion af produkter, såsom alkohol mærker Chivas Regal, Jameson, Havana Club, Beefeater, Absolut, Malibu, Martel, Olmeca.

Rækken af Ballantine 's

I dag, "Balantays" linje whisky repræsenteret ved seks arter:

  • Finest - flagskibet produkt, har en relativt mild smag med en antydning af sødme og en mangesidet finish.
  • Whisky "Balantays" 12 år på ældning - sødme af honning fortyndet blanding aroma af krydderier.
  • "Balantays" 12 år på ældning: blandet smelte - cask chistosolodovy whisky med en blød frisk smag med en subtil nøddeagtig eftersmag.
  • "Balantays" 17 års aldring - sød smag med antydninger af egetræ.
  • Whisky "Balantays" 21 år Eksponering - en kombination af aromaer af krydderier og lyng buket i gasning.
  • "Balantays" 30 år på ældning - bud frugt og vanille eg krydret barske intonationer, denne whisky-farvet antik guld.

Udseende af flaskens etiket og mærkevarer næsten fuldstændig bevaret fra XIX århundrede. Standard volumen container "Balantays" er 0,7 liter. En undtagelse er Finest, producerer flaske 0,75 l til 1 l og 1,75 l. Opskrift legendariske drik hemmeligholdes, men det er kendt, at tilsætning af korn alkohol i blandingen omfatter forskellige single malt sorter. Den er baseret på Glenburgie-Glenlivet. Blanding ingredienser udgør ca. 57 forskellige alkoholer. I lidt over 180 års historie på Ballantine s erstattet kun fem store Master Blender. Handlingen er Sendi Hislop, udnævnt i 2006.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.