RelationerÆgteskab

Kælenavne - er en smuk islamisk bryllup ceremoni

Kælenavne - denne vielsen muslimer gerne en kristen bryllup. Det skal bemærkes, at den gennemføres ikke kun tatarer, men også i andre lande, hvor lovgivningen i Koranen beundrede - i de arabiske lande, Kasakhstan, Indien, Usbekistan og mange andre.

Betingelser for udfærdigelse Nikah

I henhold til lov af islam Nikah - dette er en meget vigtig begivenhed. Men på samme tid en sådan ceremoni har nogen retsvirkning. Derfor, efter den unge er nødt til at registrere deres relationer i registreringsdatabasen kontor. Nikah har en meget lang historie, da den antikke gange mand, der gav udtryk for hans ønske om at tage din favorit pige til en kone, måtte gå ud til det centrale torv (gaden), by eller landsby, og højlydt råbe, der tager denne kvinde at blive gift.

Nikah sharia - et ægteskab mellem en kvinde en mand, der er primært baseret på principperne om gennemsigtighed. Islam anerkender ikke hensigten med fyre og piger bor sammen, for ikke at nævne det til nogen, anses det for en stor skruestik. Det er vigtigt, at samfundet nødvendigvis anerkendt en ny familie.

Nikah i islam - en skik, der kunne finde sted efter opfyldelse af flere forhold:

1. Samtykke til ægteskab bør give gommen og bruden.

2. Ægteskabet mellem slægtninge i henhold til Koranen strengt forbudt.

3. Fra pige skal være til stede ved mindst én mandlig slægtning.

4. Vidner ved brylluppet kan enten være to mænd, eller en mand og to kvinder (i islam til at stemme kun to kvinder er lig med en han). Alle vidner til kvinder kan ikke være, ellers ægteskabet vil blive betragtet som ugyldige.

5. Bruden må give medgift til bruden. I oldtiden medgiften antages det at være en meget generøs gave, såsom en flok heste eller kameler. Nu præsenterer en mere beskedent beløb. Gommen har at gøre en gave i beløb ikke mindre end 5000 rubler. Oftest, sådan en gave er for nogle guld smykker til piger. Desuden er den fremtidige mand forpligtet til at opfylde ethvert ønske af bruden i fremtiden. Det kan blive bedt om at købe en lejlighed, en bil, købe en anden ejendom, det vigtigste, at en gave havde kostet ikke mindre end 10 000 rubler.

Bryllup med personer bekendende islam

Det er værd at bemærke, at Nikah - et ritual, der foregår ikke kun mellem muslimer. For eksempel er ægteskab mellem en muslimsk kvinde og at andre trosretninger tilladt. Men i dette tilfælde, børn, der er født i sådan en familie, bør hæves kun i overensstemmelse med Koranen.

Kvinder, der praktiserer islam, som regel, ikke er i stand til at gifte sig med medlemmer af andre trosretninger. Udføre Nikah og gifte sig med den "forkerte" er særdeles uønsket. Under sådanne omstændigheder vil pigen nødt til at vælge, hvad der er mere vigtigt for hende - en tro eller en elsket.

Efter ægteskabet, mand og kone er der 4 store ansvarsområder:

- konen kan ikke forlade huset uden sin mands tilladelse;

- konen afslår sin mand;

- manden, til gengæld er indeholder fuldt og kone bør aldrig bebrejde hende i denne;

- mand og kone skal engagere sig i samleje mindst én gang hver 4. måned.

Islam giver familien og ægteskabet nok opmærksomhed. Muslimer tror på, at stærke familier dekoreret og styrke samfundets, og par, der ikke har nogen åndelig harmoni, kun til at ødelægge samfundet. Kælenavne - det er en stor grundlag for foreningen af mand og kvinde, nødvendige for at udvide slags familie bevarelse og beskyttelse af den menneskelige værdighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.