Mad og drikkevarerOpskrifter

Originale snacks - succes for din ferie

Normalt, når vi invitere folk til en fest, er det underforstået, at vi kalder familie og kære til ferien bordet, for at konstatere en bestemt begivenhed. Hvorfor er det vigtigt at enhver fest - en fest?

Men siden oldtiden skete, at gæsterne bliver mødt med brød og salt, denne tradition med hvert hundrede år, alt modnet, og nu kan vi ikke engang forestille mig, hvordan du kan efterlade gæsterne sultne. Hvis i hverdagen, kan vi kun give drikke til gæsterne te med nogen ukompliceret mellemmåltid, så for en ferie bare være sikker på at forberede originale retter og snacks. Efter en simpel kartofler med fisk er ikke længere egnet til fester, og gæsterne venter på noget særligt.

Valgfri kok oprindelige snack på egen hånd, er det muligt at overlade arbejdet i disse fagfolk - kokke af caféer, restauranter. De vil tilberede retter med forskellige smag kombinationer, som ved første øjekast, betyder det ikke passer, men i virkeligheden - de guddommelige retter. Men hvis du pludselig lyst til at lave mad til dig selv og er vært for kun derhjemme, kok oprindelige snack du vil ikke være svært.

Original appetitvækker af kartofler med svampe

Vi får brug for et par stykker af store kartofler, ti stykker af svampe, to små løg, omkring tres milliliter af solsikkeolie, karry, salt.

Kartofler skal vaskes grundigt, så hæld koldt rindende vand og sat til at koge på medium varme indtil de er møre. Svampe skal rengøres, skrællet og plenochek under hætten, koges i saltet vand og til at rulle gennem en kødhakkemaskine eller snittes fint med en kniv. Løg skrællet, hakkes fint og steges med svampe i gryden, indtil løgene i en smuk zazharistoy skorpe. Lad seje svampe og løg og kogte kartofler. Kartofler renses og skæres i kiler eller skiver, let stegt i solsikkeolie og spredes på en skål. På toppen af kartoflerne og drys med forberedt curried. Så, for hver skive eller skive tsk lagt svampe, løg, tomater dekorere lille cirkel og forskellige urter, såsom basilikum eller koriander.

Originale forretter med skaldyr

Rejer salat grøntsager

  • Fem hundrede gram rejer;
  • Tre frisk agurk;
  • Tre friske tomater;
  • Salat og krydderurter.

Rejer sat i kogende saltet vand, foruden saltet i vand kan tilføje peber, laurbærblad, Khmeli Suneli og derefter venter, indtil vandet koger, og gat ikke koge. Lad afkøle og rense rejer fra skallen. Agurker og tomater skåret i tynde skiver og lagt på et fad tidligere lagt af salat. På toppen af grøntsager, der er rejer og drys med krydderurter og salt. Du kan hælde sovs af smør med hvidløg.

Jellied med peberrod blæksprutte

  • Syv hundrede gram blæksprutte;
  • To liter fisk bouillon;
  • To mellemstore gulerødder;
  • Teske gelatine;
  • Krydderurter, salt, peberrod.

Blæksprutte at optø og rense film fra ydersiden og indersiden, er denne procedure påkrævet, medmindre madlavning blæksprutte vil blive indskrænket, og bliver stiv. Boil fremstillet blæksprutte i en let saltet vand og afkøles til stuetemperatur. Gelatine, hæld en lille mængde af fisk bouillon og lad i fem minutter. På dette tidspunkt, gulerødderne skæres i skiver og kog kogt i bouillon. Så suppen får lov til at køle lidt og tilsæt hakket blæksprutte, så grøn og hævede gelatine. Der omrøres under opvarmning til simre indtil fuldstændig opløsning af gelatinen. Så hældes i forme og sætte det til afkøling for en dag. Klar sky dekorere med citron og tjene til det revet på et fint rivejern peberrod.

Disse enkle, men på samme tid, originale salater og snacks sprede din ferie bordet og vil erobre gæsterne med flavor kombinationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.