Mad og drikkevarerVin og spiritus

"Dirty Martini": opskrift

Vermouth, gin og oliven saft i dit glas - en "beskidt martini". Jeg må sige, at dette er en af de mest simple opskrifter på alkoholholdige drikkevarer. Det bruger alle tre ingredienser. "Dirty Martini" bare gøre dig selv derhjemme og behandle deres gæster ferie. Delikat smag af drikken, du vil elske og vil blive husket med den første tår.

historiske kendsgerning

"Dirty Martini" - en cocktail på grundlag af en anden meget berømt og populær drik "Dry Martini." De adskiller sig ved, at den første opskrift har oliven saltvand. Det er ham, der giver turbiditeten af drikken og den oprindelige smag. Derfor kaldte de den cocktail "dirty".

Det siges, at det først blandes tør vermouth med gin Franklin Roosevelt (amerikanske præsident). Det er således i december 1933 fejrede afskaffelse af forbuddet i luften.

"Dirty Martini"

cocktail opskrift er meget enkel.

ingredienser:

  1. Wermuth tør - 20 ml.
  2. Vodka (sædvanligvis gin) - 70 ml.
  3. Oliven saltvand (grønne oliven) - 10 ml.
  4. Oliven grøn - 1 stk.

For at forberede drikken, du har brug for at tage meget kølet vodka (eller gin) uden urenheder (de kan ødelægge smagen). Vermouth tages nødvendigvis tør, med en lille mængde sukker, for eksempel, eller en Secco Dry. Vermouth "Rosso", "Bianco" vil ikke fungere.

cocktail fæstning kan ændres på grund af forskellige andele af gin og vermouth. Men hæld lagen kan ikke anbefales, da det kan give drikken en bitter smag.

Cocktails "Dirty Martini"

Cocktail briller til afkøling. Fyld et højt glas med isterninger, tilsæt derefter vodka, vermouth og oliven saft. Alle ingredienser er godt blandet, og derefter ryste. Den resulterende cocktail vil hælde i glas og dekorere oliven. Drikken er klar.

Cocktails "Dirty Martini" betragtes som en klassisk aperitif, så drikker det før måltider bør være at fremskynde processen med fordøjelsen. Drik det i store slurke. Hele stykket bruges til tre eller fire gange. Dette er absolut ikke den version cocktail martini, du har brug for at nyde mindre portioner. Lluchshe bruge gin, ikke vodka. Og ikke overdrive det med oliven saltlage.

Det skal bemærkes, at de "beskidte martini" - ikke den mest populære drik, fordi det smager lidt konkret, og derfor ikke i hver bar kan du finde den. Hans mest forbruges gourmeter og kendere af fine smag.

Uindviede forbrugere i stigende grad foretrækker sådanne martini cocktails på Kosovo som "The Bronx" eller "Gibson", fordi de har en velkendt smag og sammensætning til usofistikeret offentlighed.

i stedet for en epilog

Opskrift "beskidt martini" kræver, at drikken var absolut koldt, og på samme tid, han ikke sætte isterninger. Det er grunden til, at den straks anvendes efter kokken. Cocktail begynder at miste sin oprindelige smag, når gradvist tager den omgivende temperatur.

Klargøring en drink hjemme, du helt sikkert kan ændre ingredienserne lidt - ingen vil forbyde at gøre deres berømte cocktail variationer. Så prøv og være mere værdsat smagsgivende kvaliteter af kendte drik.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.