SundhedPræparater

Salve fra en almindelig forkølelse til børn. Flemings salve fra en almindelig forkølelse: anmeldelser

Løbende næse kan levere en masse besvær og ulejlighed. Og især lidt rastløs, vant til en aktiv udendørs spil. De fleste lægemidler er i stand til at stoppe de ubehagelige symptomer. Men de har ikke kurere en forkølelse. I dette tilfælde en almindelig rhinitis truer med at eskalere til en mere alvorlig patologi. For at undgå ubehagelige komplikationer skal behandlingen påbegyndes i tide. Lindre tilstanden krummer og beskytte det mod alvorlige sygdomme fra almindelig forkølelse til at hjælpe salven.

klassificering af lægemidler

Ukontrolleret brug enhver narkotika, herunder nasal salve til almindelig forkølelse, kan ikke anbefales. Før du anvender, især hvis børn er involveret, bør du konsultere din læge.

På den farmakologiske marked tilbyder en masse forskellige salver, der behandler ikke blot en løbende næse. De er i stand til at hjælpe, selv med de komplikationer af rhinitis såsom bihulebetændelse.

Hver salve til en almindelig forkølelse har sine egne egenskaber, så den mere effektivt kun vil hjælpe i tilfælde af specifikke symptomer.

I medicin, er der følgende klassificering af disse stoffer:

 1. Antiviral salve. Sådanne lægemidler mest efterspurgte som en forebyggende foranstaltning. I kampen mod farlige virus er ineffektive. Denne gruppe hører til "Viferon" oxolinsyre salve.
 2. Antiseptisk. Disse midler ifølge til behandling af bakterieinfektioner. Repræsentanter for gruppen er Vishnevsky salve tetracyclin.
 3. Kombineret. Disse stoffer er meget udbredt i behandling. De letter tydeligt symptomerne på sygdommen har på patientens alment handling. Disse salver er "Pinosol", "Evamenol", "Levomekol".
 4. Homøopatisk. Salver er inkluderet i denne gruppe er karakteriseret ved deres sammensætning. De indeholder kun naturlige ingredienser. Disse lægemidler er i efterspørgslen i den kombinerede behandling. Fremragende homøopatiske midler er Flemings salve, "Dr. mor", "Tui" balsam "stjerne".

oxolinsyre salve

Betyder godt forhindrer indtrængen af vira i kroppen. Derfor oxolinsyre salve fra en almindelig forkølelse er meget udbredt i koldt vejr, når du opretter den epidemiologiske situation. Daglig dens brug reducerer risikoen for virusinfektion. Det har fremragende aktivitet mod influenzavirus.

Profylaktiske og terapeutiske formål anbefales at anvende 0,25% salve th. Den anvendes et tyndt lag på slimhinden i de nasale passager. Denne procedure bør gentages tre gange om dagen under epidemien periode. Det er tilladt at bruge dette værktøj i 30-40 dage.

Men denne salve effektiv mod rhinitis, hvis virussen ikke trænge ind i kroppen. Kontraindikationer - Overfølsomhed over for oxoline. Blandt de bivirkninger kan mærkes en let brændende fornemmelse i næsehulen. Et minut senere efter at anvende det fuldt udvider.

Udbredte denne salve til en almindelig forkølelse til børn, fordi stoffet ikke har alvorlige kontraindikationer. Men før du bruger den obligatoriske samråd med børnelæge.

Salve "Viferon"

Er et glimrende middel til aktivt lægemiddel. Imidlertid kan den bedste virkning opnås kun ved brug af denne salve på det tidlige stadium af sygdommen. På dette tidspunkt, kroppen kun har brug for lidt hjælp i kampen mod nye sygdomme.

Salve "Viferon" som en forebyggende foranstaltning mod almindelig forkølelse bør kun anvendes i tilfælde af store risici forurening. For eksempel, hvis barnet var i direkte smittekilde.

Det er meningsløst at bruge det, hvis diagnosticeret allergisk rhinitis. Eftersom værktøjet er i stand til at behandle kun den virale infektion.

Lægemidlet har lav adsorption, men bivirkninger har næsten ingen. Meget sjældent kan der være allergiske reaktioner på bestanddele af præparatet. Det er tilladt at anvende til gravide kvinder, ammende mødre. Desuden er denne salve er egnet til en almindelig forkølelse til børn fra den 1. måned af livet.

Fremstillet produkt baseret på interferon. Derfor har det fremragende antivirale, immunmodulerende egenskaber. Anvende organer tre gange dagligt, hvilket forårsager et tyndt lag af slimhinderne i næsen. Varigheden af behandling kan være 5 dage - 2 uger.

Vishnevsky salve

At tilvejebringe anti-inflammatorisk virkning og forebygge en bakteriel infektion fra et koldt salve bør være forskellige antiseptiske egenskaber. Disse stoffer har ofte et bredt spektrum af handling.

Fremragende antiseptisk, som ofte bruges i rhinitis er Vishnevskogo salve. Ingredienserne indgår i dens sammensætning, fremmer hurtig heling. Imidlertid er denne salve kontraindiceret til patienter, der lider af nedsat nyrefunktion. Brug den ikke til børn under 6 år. Det anbefales ikke til gravide kvinder og.

Vishnevsky salve kan bruges ikke mere end 1 uge. I tilfælde af længere tids brug, kan det fremkalde irritation og forårsage allergi.

Salve "Evamenol"

Kraftfuld nok effekt forskellige komplekse medicin. Læger foretrækker ofte dem til. Disse salver er i stand til at udøve en gavnlig effekt på kroppen på mange måder:

 • antiseptisk;
 • vasokonstriktor;
 • antiinflammatorisk;
 • blødgøring;
 • antibakterielle;
 • regenererende.

Kombinationsprodukter kan hjælpe i behandlingen af både akutte og kroniske rhinitis. i stor efterspørgsel blandt de mange forskellige anvendelser af medicin salve fra en almindelig forkølelse "Evamenol". Det har fremragende analgetiske egenskaber, så det er ofte anvendt i tilfælde af skade på den nasale slimhinde.

Desuden udfører salven en række funktioner gunstige for organismen:

 • letter nasal vejrtrækning;
 • lindrer tørhed;
 • Det beskytter mod eventuelle virale patologier.

Effektive midler er tilladt til brug, selv i tilfælde af overtryk. Men for børn under to år af denne medicin er strengt forbudt.

Salve "Levomekol"

Dejlig kombination lægemiddel baseret på metiluratsila og chloramphenicol. Det er effektivt mod de fleste bakterier. Salve har fremragende regenererende egenskaber.

For at bruge værktøjet skal anvendes på de puder og sætte dem i 15-20 minutter i den nasale passager. Denne procedure bør gentages to gange om dagen i 10 dage. Alvorlige bivirkninger salve har ikke. Men nogle gange kan der være en allergisk reaktion.

Dette værktøj er kontraindiceret hos gravide kvinder og krummer til 6 år.

salve Fleming

Et stigende ansøgning findes homøopatiske midler. Sådanne lægemidler anvendes ofte til behandling af akut sygdom. Efter alt, er de i stand til at udøve en kompleks effekt på kroppen:

 • antiviral;
 • immunstimulerende;
 • antiinflammatorisk;
 • antihistamin;
 • decongestant.

Desuden naturlige sammensætning sådanne præparater giver deres fremragende tolerabilitet af patienterne. Hvorved lægemidlet har stort set ingen kontraindikationer og alvorlige bivirkninger.

Meget populær kombination homøopatiske salve Fleming mod kulden. Midler, der anvendes til alle former for rhinitis. Salve er anderledes:

 • fremragende antimikrobielle egenskaber;
 • stand til at forøge holdbarheden af immunitet;
 • Det forbedrer blodcirkulationen.

Det smøres af værktøjet ydre væv og slim. Den optimale indstilling for dette anses tamponer salve i 10-15 minutter i næsen. En sådan manipulation bør gentages 10 dage, tre gange om dagen.

Salve har en forholdsvis mild påvirkning. Denne egenskab gør det muligt at bruge et middel til patienter i alle aldre.

Salve "Dr. mor"

Dette værktøj er meget populært og effektivt homøopatisk lægemiddel til almindelig forkølelse. Det er ofte brugt til at lindre symptomerne på forkølelse i kombination med andre lægemidler.

Salve har fremragende antiseptisk, anti-inflammatoriske egenskaber. Dette betyder imidlertid under alle omstændigheder anvendes på slimhinderne. De er smurt udelukkende den ydre hud dækker. Når en kold er nasale vinger.

Desuden lægemidlet anvendes, og for at bekæmpe en hovedpine. Til dette formål er der et tyndt lag salve påført på den tidsmæssige region.

forbruger udtalelse

Stor nok populær homøopatiske salve Fleming fra kulden. Udtalelser forsikre sin effektivitet. Fremragende værktøj, meget sikker, i stand til at eliminere eventuelle symptomer på rhinitis, herunder purulent.

Og nogle mennesker, der står over for nagende kold, tyder på, at oplevet en masse forskellige dråber, spray, før du bruger dette værktøj. Dette gør dem i stand til at bestemme de fordele og ulemper ved sådanne lægemidler i flere detaljer, som en salve Fleming mod kulden. Anmeldelser af disse patienter sikre, at lægemidlet har en virkelig høj effektivitet i behandlingen af rhinitis. Når du bruger i flere dage, løbende næse perfekt elimineret. Gælder kun medicinen bør være i overensstemmelse med vejledningen.

Meget værdsat af forbrugerne og har tjent salven fra en almindelig forkølelse "Evamenol". Udtalelser særligt fokus på sikkerhed narkotika. Betyder praktisk i 5-6 dage helt eliminerer rhinitis. Folk, der har oplevet konsekvenserne af salver, hævder, at røret er nu spare penge er altid ved hånden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.