SundhedPræparater

Flemings salve. Beskrivelse.

Flemings salve - et homøopatisk middel til udendørs brug. Det har en hvid eller gullig farve med grønlige eller brunlige skær. Det stof har en karakteristisk lugt af menthol.

Salve indeholder glycosider, cineol, menthol, karotenoider, anethol, alfapinen. Fremstillingen omfatter sporstoffer, til behandling af rhinitis, sinusitis, dermatitis, hæmorider.

Actives salve: morgenfrue, troldnød, menthol, Aesculus, zinkoxid. Auxiliary komponent er vaseline.

Fremstillingen er ordineret til ukomplicerede eksterne hæmorider, vasomotorisk rhinitis, allergisk dermatitis.

Salve Fleming har en antibakteriel virkning, forbedrer væv, forbedrer immunitet, accelererer regenerering fjerner venøs stasis, analgetisk, tørrer, fjerner kløe.

Af hæmorroider salve med en vatpind påført en til tre gange dagligt. Behandlingen udføres inden for en uge. Hvis det er nødvendigt, er behandlingen gentages, men kun på recept.

Rhinitis salve påføres den nasale mukøse to eller tre gange om dagen i fem minutter. Du kan zakdadyvat i turundy næse med lægemidlet. Behandlingsvarighed - omkring 10 dage.

Behandling af allergisk dermatitis er at anvende salven til de ramte hudområder to gange dagligt. Kurset afholdes inden for 10 dage.

Kontraindikationer for anvendelsen af en salve er en overfølsomhed over for lægemidlet eller kompnentam særhed.

Bivirkninger er sjældne, mulig allergisk reaktion. Under lægeligt tilsyn, hvis det er nødvendigt, kan anvendes med forsigtighed under graviditet salve Fleming.

For at vurdere effektiviteten af salven var Fleming proanalizirvano mere end 400 sygehistorier af patienter af begge køn i alderen 18-65 år, der blev diagnosticeret med "rhinitis". De patienter klagede over nasal kongestion, nedsat lugtesans, hovedpine, næseflåd, feber, nysen, tør næse, næseblod.

de mest almindelige symptomer blev taget at opnå et estimat af effektiviteten af behandling med salve Fleming, nemlig tilstoppet næse, slim i næse og svælg, nedsat lugtesans, hævelse muslingeben.

Alt salven blev udnævnt syge Fleming, som måtte tages 2 gange om dagen. På den anden dag, en tredjedel af patienterne forsvandt tilstoppet næse. 5% af patienterne i den tredje dag ophørte med at udskille slim fra næsen. Ildelugtende genoptaget på tre procent, én procent nedgang hævelse. På den fjerde dag, rapporterede alle patienter komplet forsvinden af tilstoppet næse. På andendagen, alle patienter undergik slim, på den ottende dag i den lugtesans er vendt tilbage, på den 10. dag helt forsvundet ødem og cyanose af nasale skaller. Ingen af patienterne klagede over bivirkninger.

Effektiviteten af salve til behandling af atopisk dermatitis blev vurderet på grundlag af patienter af begge køn journaler i en alder af 18-65 år. De patienter klagede over blødt væv hævelse, kløe, afskalning, hududslæt, revner, bobler og skorper under kæmning.

Efter Fleming primneniya salve to gange om dagen, er mange patienter bedt om at mindske hævelse, kløe og revner. På den femte dag, oplevede kun 10% af patienterne kløe i 30% - et udslæt, 25% - revner, og 25% - peeling. Efter to ugers anvendelse salven Fleming opretholdt kun 5% af patienterne afskalning af huden.

Om bivirkninger af lægemidlet klager fra patienter er blevet rapporteret.

For at vurdere effektiviteten af salven i behandlingen af hæmorider 300 historier sygdom patienter blev undersøgt i alderen mellem 20 til 70 år. Blandt patienterne var der flere kvinder. Alle patienterne var blevet diagnosticeret som "primære hæmorider." Næsten alle patienter klagede over smerter 80% - ubehagelig følelse efter afføring, 70% havde en tæt knuder 30% - analfissur, 17% - Blod i afføringen, 25% - lidelser stol.

Patienter salve Fleming blev udpeget til at anvende med en vatpind fra en til tre gange om dagen. Behandlingsforløbet - omkring en uge.

Inden for fem dage 90% af patienterne rapporterede smerte aftaget, og blev observeret blod på fæces i mindre end en procent.

Således effektiviteten af salve blev bedømt, rhinitis - 89%, med dermatitis, 79%, hæmorider - 92%.

Udpeg hvorvidt salve Flemings børn? Nogle læger tillader salve behandling af rhinitis hos børn over to år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.