Hjem og familieBørn

En interessant oplevelse derhjemme for børn: fem muligheder

Hver mor udvikler hendes barn hver dag og lærer ham. Men hvordan kan du gøre denne proces interessant? Her kommer mange forældre til redningshjemserfaringer for børn.

Mulighed 1. Æg

Alle børn ved, at hvis ægget smides på gulvet, vil det bryde. Men du kan forsøge at afvise denne kendsgerning. Lav et springende æg. Det er nemt og billigt at gennemføre denne oplevelse derhjemme. For børn vil det være informativt og interessant. Dette vil kræve to enkle æg (helst med en mørk skal) og to dåser, hvoraf den ene vil have vand og anden - eddike. Hver celle er placeret i en uge. Det er værd at bemærke, at æggeskallet, som er i eddike, begynder at boble efter et stykke tid og efter fem til seks dage opløses det helt. Efter syv dage tages produkterne ud. Det æg, der var i vandet, uden problemer, vil bryde, hvis det er faldet. Men den, der lå i eddike, når du slipper et par fjedre fra gulvet og hopper.

Mulighed 2. Knogler

Med kyllingeben kan du opleve hjemme for børn. For at gøre dette, tag kyllingens ben og blød det i en uge i eddike. Det er værd at bemærke, at det er bedre at bruge ben af fabriks høner til dette. Hvis du vil blødgøre "elementet" af fjerkræ, vil det tage omkring en måned at suge det. Gennem denne tidsperiode får benet. Du kan se, at den kan bøjes uden problemer og endda bundet i en knude!

Mulighed 3: Cloud

Hvordan kan du ellers opleve hjemme for børn? Hvorfor ikke forsøge at lave en sky? For at gøre dette skal du hælde varmt vand i en tre-liters krukke omkring tre centimeter, lukk toppen med et bageplade, hvilken is vil ligge. Det er her, hvor skyen begynder at blive oprettet. Dampen vil stige til toppen, under isens handling vil det køle ned, kondensere og der skabes således en lille sky.

Variant 4. Vulkan

Interessant er også følgende erfaring hjemme for børn: skabelsen af deres vulkan. For at gøre dette skal du bruge en kegle, som simulerer et bjerg, såvel som eddike og sodavand, takket være den ønskede reaktion. På tallerkenen skal du lægge om to eller tre spiseskefulde sodavand og dække det hele med et pap-lavet bjerg. Nu i hullet hæld langsomt eddike. Soda med denne væske kommer i reaktion, og det vil være muligt at se en vulkanens lighed. Især børn vil lide den del, hvor et skum fra det lille hul åbner på toppen.

Mulighed 5. Brev

Alle babyer elsker forskellige hemmeligheder. Interessant kan de nemt sende hemmelige meddelelser til hinanden, så forældrene ikke ser det. Videnskabelige eksperimenter for børn kan hjælpe med dette. For at oprette et hemmeligt brev er det nok bare at dyppe enhver pen i mælken og skrive den ønskede tekst på hvidt papir. For at læse meddelelsen er det nok at holde brevet over dampen eller stryge det med et varmt jern. Du kan også bruge den på en lidt anden måde. For at gøre dette skal du skrive et brev med citronsaft eller en opløsning af citronsyre. Du kan se meddelelsen med jod - du skal droppe et par dråber på et hemmeligt brev, og så vil teksten rydde op og blive læsbar.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.