Sport og FitnessTennis

Kun 5 tennisspillere i verden har vundet Grand Slam-singler titler. Hvordan var det?

Grand Slam-turneringer - de fire største tennis turnering, der afholdes hvert år. De omfatter Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open. Men i historien om tennis for at vinde en Grand Slam var muligt kun nogle få atleter.

Don Badzh - 1938

Unge Budge, der voksede op i Oakland, elskede det europæiske og amerikansk fodbold, før jeg begyndte at spille tennis. Allerede en professionel tennisspiller, han spillede for USA i Davis Cup, 1935-1938 ved at vinde 25 ud af 29 kampe og førte det amerikanske hold i 1937 til den første titel efter mere end et årti. Lige i starten af trediverne og journalister begyndte at bruge udtrykket "Grand Slam" i relation til en sejr på samme tid i alle fire store tennisturneringer - med den tid, sådan kunne ikke ske ved nogen. Højere og mere magtfulde end de fleste af sine rivaler Budge blev den første tennisspiller ramme en baghånd hjælp ikke som et forsvar og som et angreb. I 1937 vandt Budge Wimbledon og US Open, og i 1938 gentog han sin præstation, men kun denne gang at tilføje til det som sejr af de andre to store turneringer, og dermed bliver den første vinder af en Grand Slam i tennis historie.

Morin Konnolli - 1953

Connolly blev født i San Diego og begyndte at spille tennis i en alder af 10 år, og at 15 år har vundet mere end 50 turneringer. I 1951, lige før hendes 17 års fødselsdag, vandt hun sin første store turnering - US Open. Efter sejren i to turneringer i 1952, har Maureen hyret en af de bedste tennis træner Harry Hopman ham til hende klar til konkurrencen. Og i 1953, det gav sine resultater - Connolly, ene efter den anden vandt alle fire store turneringer, bliver den første kvinde - ejer af "Grand Slam". I 1954, Maureen på sin hest kom hjem efter arrangementet, da den blev ramt af en lastbil, flere steder bryde hendes højre ben. Siden 1951 har Connolly spillet i ni Grand Slam-turneringer - og vandt alle ni, sætte en rekord figur 50-0. Morin havde planlagt at genoptage sin karriere, men skaden var for tung, så hun var nødt til at annoncere sin pensionering i 1955.

Rod Laver - 1962 og 1969

Laver forældre var tennisspillere, så drengen fulgte i deres fodspor. Han spillede i den australske outback, indtil han blev spottet Harry Hopmanom. Han vandt sine første Grand Slam-turneringer allerede i 1959, men kun i double. Allerede i det følgende år var han i stand til at vinde singler titler ved Australian Open. Men allerede i 1962, gjorde han noget fænomenal - vandt ikke kun de fire store turneringer, bliver den tredje vinder af "Grand Slam" i historien, men vandt også en række andre turneringer, herunder den franske Open, Tyskland og Italien, at vinde en sjælden trofæ. Efter at Laver vandt i andre konkurrencer, men blinkede igen i 1969 - han vandt igen alle fire store turneringer, bliver den første og i øjeblikket den eneste tennisspiller, der kunne vinde Grand Slam to gange i sin karriere.

Margaret Court - 1970

For første gang Margaret, der, som Rod var ligesom i Australien, har vundet en stor turnering i en alder af 18 i 1960. Som Morin Konnolli, Retten var venstrehåndet, men det er uddannet til at bruge sin højre hånd, som om det blev anset for rimeligt i tennis (kun meget senere begyndte at dukke tennis venstrehåndet). Margaret fortsatte vellykket præstation, at vinde yderligere fem sejre ved de australske mesterskaber, derved at udstede en rekord - seks sejre i træk. Det er også stadig en rekordindehaver i antallet af vundet Australian Open - de har det 11. Ved denne hun også tilføjet syv sejre i USA og fem sejre i de franske mesterskaber og en Wimbledon. Han blev vundet i 1970 - det var dengang, at Margaret og blev ejer af "Grand Slam". I 1970, i alt 27, hun spillede i diverse turneringer og vandt 21 af dem.

Steffi Graf - 1988

Tyske legende Steffi Graf var den sidste tennisspiller, der vandt Grand Slam. Hans første store titel hun vandt i 1987 - det var den franske Open. Det følgende år, i en alder af 19 år, har Earl opnået utroligt, at vinde Grand Slam. Men det er ikke alt - på blot et par uger Graf vandt guldmedalje ved sommer-OL i Seoul - hvilket betyder, at hun var den eneste i historien om ejeren af den gyldne Grand Slam. Derefter Earl fortsatte med at dominere den internationale scene i tennis, vandt i sin karriere i alt 22 store turneringer og mange flere mindre betydning. I 1999 udmattede skader Steffi kundgjorde færdiggørelsen af en professionel karriere. Og i 2001, giftede hun en anden legende i verden af tennis, Andre Agassi.

Serena Williams

I 2015 tennisspiller Serena Williams var på nippet til at skulle skrive dit navn i historien. Tidligere på året vandt hun Australian Open, og derefter produceret en sejr i Frankrig, som allerede har opnået et stort gennembrud - sidste gang de to indledende tennis mesterskaber i træk vandt kun i 2001. Dette blev efterfulgt af Wimbledon, som Serena vandt også. Der var kun det amerikanske mesterskab, men her tabte Williams i semifinalen, og ikke være i stand til at blive den sjette atlet, vandt Grand Slam. Og desværre er det usandsynligt, at det allerede er ude - Serena, 34 år, og det er en imponerende alder for tennis. Allerede ved de australske mesterskaber Serena blev vinder i historien om alder. Men der er stadig en masse år, en masse talent, så fans bare nødt til at vente med tilbageholdt åndedræt, og når nogen fyret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.