HjemlighedVærktøj og udstyr

Uncoiling: enhed, typer, applikation

For ikke så længe siden, for blot et par år siden, for at fortynde de elektriske ledninger i en boligbyggeri, var der 3 typer standardkasser. I betragtning af udviklingen af moderne teknologier tilbyder importører og producenter et stort udvalg af sådanne produkter.

Selv i sovjetiske tider indeholdt en loddeboks særlige klemmer til pålidelig fiksering og havde også flere muligheder for fastgørelse til væggen. Som de fleste af de ting der blev produceret, blev det gjort samvittighedsfuldt og i århundreder.

I dag tilbydes solgtaske og klemmer i salget separat. Når du vælger det, skal du være opmærksom på kvaliteten af den plastik, den er fremstillet af. Hvis der er en ubehagelig, sommetider skællet næse, er det bedre ikke at købe en sådan kasse, da den ved den første store belastning smelter.

Spændingsdel

Som tidligere nævnt indeholder enhver hængslet boks særlige terminaler, som direkte har kontakt med ledninger, der er forbundet med boksen. De er lavet af forskellige metaller. I de fleste tilfælde er det aluminium eller kobber. Denne kendsgerning skal tages i betragtning ved valg af en kasse. Det metal, hvorfra terminalerne er lavet, skal svare til den, hvorfra ledningerne er lavet indendørs. Hvis de ikke falder sammen, opstår elektrokemisk inkompatibilitet, da hver har sine egne egenskaber. Som følge heraf opstår der en reaktion, der fører til dannelsen af oxid på trådoverfladen, hvilket kan medføre kortslutning.

Funktioner af elektriske fastspændingssko

Ikke alle klemmerminaler, som du allerede kunne læse ovenfor, er de samme. Deres væsentligste forskelle er det materiale, der anvendes i deres isolation og formularen. Materialet, der anvendes til fremstilling af isolerende elementer af klemklemmer til et produkt som en hængslet kasse, kan være polyethylen, polyamid, carbolid osv. Alle er forskellige i driftstemperaturen og anvendes derfor i forskellige genstande.

Typer af klemmer

Ikke alle terminaler tilgængelige på markedet er helt identiske. Deres væsentligste forskel er det materiale, der anvendes til isolering og selve formen af fastspændingsmekanismer. Materialer bruger ofte polymerer: polyethylen, polyamid, karbid osv. Alle deres forskelle er reduceret til evnen til at modstå forskellige temperaturer.

Polyethylenpuder har som regel en hvid farve og er modstandsdygtig over for enhver form for eksponering for aggressive medier (opløsningsmiddel, vand, salt, fedt). Dette materiale er formbar, og uden indsats skæres med en kniv.

Polyamidterminalerne, som har en loddet ydre kasse, understøtter ikke forbrænding, hvilket eliminerer risikoen for brand. Kan bruges til enhver type objekt.

Terminalblokke, som har en ledningsboks til åben ledningsføring, kan også være fjederbelastet. I sådanne tilfælde kan den bruges i industrielle anlæg, da den maksimale spænding, den kan modstå, er 600 volt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.