LovStrafferet

Af forbrydelsen - er den vigtigste komponent i straffeloven

Udtrykket "corpus delicti" i strafferetten er svært at afdække. Til en bestemt handling var kriminel, er det nødvendigt, at en række betingelser kom sammen. På det indenlandske ikke-juridisk sprog er nødvendig for at tale om, hvad hendes perfekte arbejde bør præciseres i loven. Og så, som det er skrevet, det er en del af begrebet "forbrydelsen" - et sæt af funktioner, der findes i loven (især i straffeloven) og identificerer vis fungere som en kriminel.

tegn sammensætning

Alle tegn er opdelt i to grupper - både objektive og subjektive. På sin side er hver gruppe opdelt i to arter. Formålet og målet om side i de første stativ gruppe tegn, emnet og subjektive side - i den anden. I generelle form, genstanden for forbrydelsen - er, hvad handlingen er rettet (menneskeliv, ejendom). Den objektive side udtrykkes direkte i artiklen (dispositionen). Emnet - en person, der begår en tjenstlig og har en række funktioner: evne til at handle, til en vis alder (16 år eller 14 til at adskille en særligt farlige formuleringer). Subjektive side kan repræsenteres i generel form af skyld (forsæt eller uagtsomhed). Til gengæld er den hensigt opdelt i direkte og indirekte, og uagtsomhed - på skødesløshed og forsømmelse.

Obligatoriske og valgfrie funktioner

Udgør en forbrydelse, straffeloven angiver, at, altid skal have en række egenskaber, uden hvilken det er umuligt at kvalificere sig som en strafbar handling. Disse omfatter: de eksisterende sociale relationer og handlinger (eller passivitet) af en kriminel karakter, vin og tilstedeværelsen af gerningsmanden til de egenskaber, der blev angivet ovenfor. Hvis der er mindst et træk, det fjerner den kriminalitet af lovovertrædelsen, og derfor straffen ikke kan anvendes. Der er også valgfrie tilstande, også kendt som valgfri. De kan være i et konkret tilfælde, eller kan være fraværende helt. For eksempel er det er det instrument, hvormed forbrydelsen er begået, omgivelserne, de faktorer, der påvirker de kriminelle motiver og formålet med loven. Det skal bemærkes den vigtige rolle, de valgfri funktioner.

Den rolle, ikke-bindende omstændigheder

Af forbrydelsen - en generaliseret formel, men nogle af dem valgfri funktion kan være en stor. Desuden er de valgfri betingelser spiller vigtig i kvalifikationen, forværre eller afbøde straffen. For eksempel kan en person, arbejdede offer, ydmygende menneskelige værdighed. Eller at beskæftige sig med en nabo, en hacker brandstiftelse hus, som senere blev brændt andre huse og bygninger. I dette tilfælde er de skærpende faktorer er til stede.

værdi

En vigtig rolle spiller i strafferet af forbrydelsen. Dette er ikke nogen tilfældighed. Det er ham, der bestemmer den handling er en kriminel eller ej. Også udgør en forbrydelse - det er en mulighed for at rette kvalifikationer og differentiering relateret retsstridige handlinger. For korrekt anvendelse af lovgivningen er det vigtigt at sikre en ensartet fortolkning, hvilket er særligt vigtigt i strafferetten, fordi menneskelivet er den vigtigste værdi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.