Intellektuelle udviklingAstrologi

Kompatibilitet: Vægten kvindelige og mandlige Skytten

Kompatibilitet kvinde Vægten og Skytten mand er meget høj. Disse to mænd er tæt forbundet, deres interesser, ønsker og liv holdninger sammenflettede, der lader dig hurtigt og smertefrit overvinde alle misforståelser. Selvfølgelig vil parret vente gener og alle mulige overraskelser. Deres bedste oplevelse sammen, for at bevare den kærlighed og ømhed.

Kompatibilitet kvinde Vægten og Skytten mand i kærlighed

Ægteskab mellem medlemmer af de to mærker kan være en af de mest robuste og uforgængelige, fordi det stillede stjernerne selv. Intimitet - følelsesmæssig og fysisk - holder familieenheden fra den destruktive indflydelse omverdenen, holde inde fred og harmoni. Selv efter mange års ægteskab parret ikke er, vil miste al den kærlighed og ømhed, der omgiver dem i begyndelsen. Og selv hvis det lykkes dem at undgå alle storme lidenskab, fred og ro i Forholdet trop begge partnere. Skytten og Vægten vil aldrig indgå et fornuftsægteskab, er alle deres følelser kun er baseret på gensidig tillid, oprigtighed og kærlighed, som er med til at kæmpe med eventuelle vanskeligheder på vej. Alle de små problemer vil omgå deres parti med den begrundelse, at parret simpelthen ikke er opmærksomme på dem, men foretrækker at føle og forstå hinanden intuitivt.

Venlig Kompatibilitet: Vægten kvindelige og mandlige Skytten

Repræsentanter for disse tegn kan forvente stærk lang venskab. Men der er et par "men'er". For eksempel, at det merkantile ånd Libra, som kan komme ud til tider ganske uhensigtsmæssigt, deres ønske om at få alt og alle, uden at se på de andre. Denne forbruger holdning kan være noget nedslående Streltsov. Vægten, til gengæld er tilbageholdende med at stille op med blæsende ven, de leder efter i Skytten godkendelse af deres handlinger, støtte og forståelse, men ikke modtager det, kan opsige forholdet, men foretrækker at være alene.

Seksuel Kompatibilitet: kvinde mand Vægten og Skytten

I dette par kan være dominans af kun en af partnerne, med uanset hvem det bliver en pige eller en dreng. Under alle omstændigheder, nogen har til at vige. Skytten mand i kærlighed er ganske gavmild, betyder det ikke sjuske med gaver, han elsker at lave overraskelser for sin elskede. Men det vigtigste - han mener, at et tegn på ægte kærlighed er ærlighed i forholdet. Det var først efter et stykke tid indser, at der ud over ærlighed, er der også en loyalitet over for ægtefællen. Han - idealistisk, intelligent følgesvend, filosof og drømmer, ofte kan lide en lille dreng, der har brug for støtte. Han giver Vægten er al mulig grund til at blive elsket af dem. Skytten altid op med humøret og underholde sin kammerat. Med disse funktioner, kan det virke som den perfekte mand, men en skefuld tjære i et forhold tilføjer overdreven jalousi, som han kan bringe hende til tårer partnorshnu, uforvarende. Således kan en kvindelig Libra mand Skytten skabe den perfekte par, hvad enten kærlighed ægteskab eller nært venskab. Deres forhold er baseret på tillid, ærlighed og oprigtige hengivenhed og ofte sidste i mange, mange år uden storme og skuffelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.