LovStrafferet

Truslen for at dræbe eller forvolde alvorlig skade på sundheden: struktur og specificitet

Det er velkendt, at den særlige del af den russiske straffelov Artikel 105 starter med "Murder". Til gengæld hvis forbrydelsen betragtes som en trussel til at dræbe eller forårsage grov legemsbeskadigelse? Ja, selvfølgelig, men du skal være i stand til at skelne mellem en strafbar handling fra tomgang snak.

Den objektive side

Objekt i henhold til artikel 119 i straffeloven - retten til at leve, samt retten til sundhed, de hører til ethvert menneske uanset omstændighederne.

Formålet side er at påvise hensigt eller henholdsvis til at dræbe eller at påføre grov legemsbeskadigelse nemlig ikke en mindre skade. Afgørende givet metoden for forbrydelsen, han selv registreret i titlen. Den strafferetten er en trussel mod den åbenlyse hensigt at begå ord udtryk effekt - tab af liv eller personskade. Uanset hvilken metode der vælges til kriminelle trusler mod ordlyden. Det kan være en mundtlig redegørelse, en skriftlig meddelelse, et telefonopkald eller endda et telegram. Valgfrit selv transmittere en besked direkte til en potentielt offer, nok til at videregive det til tredjemand, der bliver nødt til at rapportere det faktum af trusler mod offeret.

Som regel til de grunde, der førte gerningsmanden stemme eller anden måde at udtrykke den hensigt at skade, ikke taget i betragtning, og ideelt set en trussel til at dræbe eller forårsage alvorlig legemsbeskadigelse ved en domstol bør overvejes uden for kontekst. Dog kan de grunde, betragtes i individualisering af straffen, hvis offeret selv provokerede de ulovlige handlinger af gerningsmanden til en overtrædelse af loven.

Virkeligheden af truslen

Kan ikke tiltrække borgere til strafansvar for den analyserede artiklen, hvis alvorlig trussel til at dræbe eller forårsage alvorlig legemsbeskadigelse ubegrundet og udgør ikke en reel fare. Typisk offer for en forbrydelse vurderer alvoren af de udsagn (eller skriftlig kommunikation), baseret på kendskab til den enkelte gerningsmanden. Ofte grundlaget for forseelse er forholdet mellem to mennesker, de er ofte baseret på gensidig fjendtlighed. Derudover kan faren for virkeligheden udtrykkes på en måde, hvor det talte ord eller skriftlig kommunikation foretages, eller ved tilstedeværelse af våben i kriminelle eller farlige genstande.

Selv USSR øverste råd besluttet, at den virkelige trussel er nødvendigt at overveje sådanne handlinger, som øjeblikkeligt ville give borgere er alvorlig grund til at frygte for den uhyggelige løfte. Højesteret opfordrede dommerne i straffesager at være opmærksom på opførslen af angriberen: Det er ofte den karakteristiske adfærd på forhånd at bestemme graden af virkeligheden udtrykt eller udtrykt i en anden form for trussel. Af afgørende betydning er en subjektiv holdning offeret modtager en besked, da truslen ikke kan skjules eller skjult og forståelig kun af modtageren.

identiteten af gerningsmanden

Truslen for at dræbe eller forårsage alvorlig legemsbeskadigelse - en konkret forbrydelse, og det er derfor nødvendigt at vurdere de individuelle egenskaber af en persons identitet, krænker strafferet. Det er nødvendigt at analysere niveauet af aggression, udtrykt i tilfælde af konflikter om forgiftning indflydelse på adfærd, straffeattest for lovovertrædelser, der involverer vold, samt andre relevante omstændigheder ved lovovertrædelsen for evalueringen.

Grundene til, at gerningsmanden er løst på overtrædelse af loven, det er meget forskelligartet. Deres ret til at etablere og fremme en korrekt vurdering af individualisering af straffen.

forskelle

Forbrydelsen pågældende må ikke forveksles med et forsøg på liv og fysiske sundhed. Den virkelige trussel til at dræbe eller forvolde alvorlig skade på sundhed kan kun udtrykkes i rapporten om de potentielle farer; et forsøg er ledsaget af direkte aktion rettet mod realiseringen af truslen (eller henholdsvis at forberede mord eller alvorlige (og ikke mindre) skade).

I praksis er nødt til at skelne mellem den forbrydelse af de ovenfor navngivne en trussel til at dræbe eller forårsage alvorlig legemsbeskadigelse (art. 119 i straffeloven), en række andre lovovertrædelser. Så kan du tvinge en person til fjernelse af væv til efterfølgende transplantation, at afpresse, at ty til vold på tidspunktet for sagens behandling , eller forårsage en person til at afgive vidneforklaring - alle kriminelle handlinger i forbindelse med aggressiv advarsel om fare. Criminal formål lovovertræder bruger en særlig metode - trussel.

Med konkurrence strafferet bør definere, hvad der udgør en forbrydelse i virkeligheden er det almindeligt, og nogle - særligt. Den generelle regel er altid at foretrække den særlige sammensætning.

Specificitet

Truslen for at dræbe eller forårsage alvorlig legemsbeskadigelse ved vold anerkendes kun i teorien, da ingen fysisk kontakt ikke er i virkeligheden forekomme. Ikke desto mindre er mange forskere og juridiske teoretikere understrege umoral af loven og går ind for anerkendelse af de analyserede forbrydelser kriminaliseret form for psykisk vold.

Jeg spekulerer på, hvad enhver anden trussel, kan ikke betragtes som en overtrædelse af straffeloven. Så for at løftet sætte en mindre skade, bryde ting, for at røve eller voldtægt - er ikke en forbrydelse i henhold til de analyserede artikler, som vi taler strengt om faren for alvorlige personskader eller mord.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.