LovStrafferet

Tilskyndelse til selvmord

Rusland er blandt de førende lande i antallet af selvmord i verden. De fleste selvmord opstår på grund af de negative virkninger af dem omkring offeret. I straffeloven af 1960, i "tilskyndelse til selvmord" (artikel 107), skal en person være skyldig, hvis den skadelidte økonomisk afhængig af ham. I 1996 er denne artikel blevet ændret. Skadelidte kunne have været en hvilken som helst person. Den nuværende artikel - "tilskyndelse til selvmord" - kan medføre, at retsforfølgning af enhver fremmed, der er en eller anden måde påvirket til at begå selvmord. Påfund for bagvaskelse eller trusler mod offer for den mistænkte kan holdes strafferetligt ansvarlig.

Lad os se på den objektive side af artiklen "tilskyndelse til selvmord". Pointen er sat i forbindelse med:

1. uhæderlig adfærd af de anklagede, dvs: misbrug, trusler, ydmygelse af den menneskelige værdighed.

2. Hvis de foranstaltninger den anklagede bragt offeret til den fastlåste situation , hvor sidstnævnte følte fortvivlelse.

3. Hvis offeret foranlediget selvmord, og årsagerne til dette er på grund af den opførsel den mistænkte.

I artiklen "tilskyndelse til selvmord" gives en klar liste over strafbare handlinger, der bidrager til selvmord:

- trusler mod offeret;
- mishandling;
- konstant ydmygelse.

Under artiklen "tilskyndelse til selvmord" er ikke omfattet af nogen anden handling. For eksempel synes der ikke omfatter den konstante stræben efter en kæreste eller forsinkelser i udbetaling af løn. Om kvalificering af trusler er der ingen forklaring. Derfor kan undersøgeren tage følgende skridt for dem: vold, ulovlig bortvisning, spredning af en intim form for information. Men den afskedigelse, som førte til selvmord, kan ikke tilskrives artikel 110.

Misbrug - det er snarere et skøn koncept, som anvendes i andre artikler i loven. Til det kan klassificere en række grusomme fysiske handlinger: tæv, voldtægt, restriktioner om rejse. Dybest set er tale om en konstant, regelmæssig adfærd af de anklagede. Gentagne fornærmelser og hån kaldet straffeloven udtrykket "systematisk ydmygelse". Selvmord kan være forårsaget af både direkte aktion og passivitet. For eksempel, nægtelse af mad. Den subjektive side af dette spørgsmål er temmelig kontroversielt: nogle forskere kan forhindre uagtsomhed i denne sag, den anden - indirekte hensigt, og andre - direkte hensigt.

Der er en generel regel, at skubbe nogen til selvmord sker enten uagtsomt eller med indirekte hensigt. Men du behøver ikke udelukke den direkte hensigt: mand bringer offeret til at begå selvmord, det vil sige, indebærer muligheden for yderligere selvmord. Med hjælp fra trusler og mishandling, bringer han et offer til disse tanker. For eksempel, offeret, der er konstant under pres, hedder det vil bringe snesevis af menneskeliv, hvis det stopper ikke. Med denne viden, den tiltalte fortsætter med at true offeret, der ønsker hendes død. I direkte hensigtserklæring handlinger tiltaltes kan betragtes som mord. Men i praksis er det svært at bevise, som en bevidst at dræbe sig selv gør det offer, der er af sundt sind. Teksten til artikel 110 "tilskyndelse til selvmord", kan du se flere detaljer i straffeloven i Den Russiske Føderation.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.