Sport og FitnessOutdoor Sports

Tug of War: regler, teknikker og tricks af konkurrencen

tovtrækning - sjove og sjovt spil for børn. Men det er også en holdsport, og det har sin egen snedighed, underfundighed og endda tricks. Og, selvfølgelig, der ikke kan undvære visse regler. For deres overtrædelse kan diskvalificere en spiller, samt fjerne hele holdet fra yderligere konkurrence.

Historien om forekomst

I første omgang var det en tovtrækning ritualer. Han har optrådt i oldtiden. For eksempel, i det gamle Indien, og dermed forsøger at forårsage regn i den tørre sæson. Over tid har ritualerne ændret sig dramatisk, og tovtrækning er ophørt med at være noget mystisk. Men det blev et spil kommando. I en grav i Sahara fundet sten maleri forestillende flere atleter Stram reb. Det var en slags spil af magt, der har spredt sig på det område af det moderne Europa. Konkurrencer i tovtrækning nu ganske populære og betragtes som en af de mest interessante sportshold. For ikke at nævne det faktum, at dette er en god måde at have det sjovt med venner eller inspirere børn i et stykke tid.

Fundamentals og regler

Før du begynder at spille, skal du blive fortrolig med dens grundlæggende. Betingelser for tovtrækning er ikke svært:

  1. For at deltage brug for et minimum af 8 personer per hold (hvis det er barnemad, kan det være mindre) og en dommer.
  2. Reb til at trække skal være en længde på mindst 33,5 meter og en tilstrækkelig stærk (10-12 cm i tykkelse).
  3. På rebet skal være flere tags, flag (en strengt i midten og de to andre på hver side i en afstand af 4 meter). På jorden eller gulvet - linie, over hvilken den centrale mærke.
  4. Ifølge dommerens signal, holdet begynder at krig, hver i sin egen retning. Taberen er den, hvis ekstreme mærke på tværs af kontrollinjen.
  5. Du kan ikke flytte rundt på hænderne på rebet.
  6. Det er forbudt at ændre steder i processen.
  7. Du kan ikke bruge værktøj til at hjælpe greb palmer og et reb, undtagen harpiks.
  8. Mister konkurrencen er det hold, hvis spiller faldt, mens du trækker. Men hvis en person rørte jorden med hans knæ, derefter straks stod op til, er bruddet ikke tælles.
  9. Flyt ikke mærke på rebet. Holdet bemærket for det, vil det blive diskvalificeret.
  10. Alle spillere skal være i samme vægtklasse. Ingen af holdene kan ikke overstige den samlede cirka vægten af den anden.

vildtarter

tovtrækning har flere sorter. For eksempel, at dette spil bruges i idrætstimer i skolen træne teenagere styrke og udholdenhed, vilje til at vinde, holdånd. Blandt de officielle konkurrence omfatter sådanne underarter, som "en på én", når der kun to spillere er involveret, og "slæbebåd Shootout", når han deltager flere hold.

cirkulære spil

Det kan ikke deltage mere end ti hold. Den følelse af konkurrence, der er det samme hold skiftes til (i cirkel) konkurrerer med de andre ni. Ledere er bestemt ved at beregne Ratio. Praksis viser, at det er den mest holdbare løsning, da det giver selv nybegyndere teams til at få erfaring og ikke mister interessen for sporten.

Spil Shootout

tovtrækning - et spil, der udvikler sig ikke kun fingerfærdighed og udholdenhed, men også skaber holdånd. Det er umuligt at slappe af og spille i den halve effekt, ellers vil det ses af partnerne. Og det er ikke fair for ham. Subtraktion er den mest populære i Europa ved mesterskaberne og alle former for sport. Ideen er, at et ubegrænset antal hold på princippet om "tabt - kom ud af konkurrencen" kan deltage. Desværre, de unge og uerfarne hold ofte flyver meget hurtigt fra konkurrenterne, og nogle mister interessen i spillet overhovedet.

udstyr

Teknik tovtrækning er ganske enkel. I første omgang skal du sætte dine hænder, så det er praktisk, fordi de ikke kan omarrangeres. For det andet, på hånden til at vikle rebet er forbudt, så er du nødt til at placere i din hule hånd, så processen ikke bliver en krøbling og ikke træt. For det tredje, teknologi tovtrækning betyder en stærk belastning på benene. Står så at fødderne er skulderbredde, men fører - mere forude (i venstre hander, for eksempel, at det venstre ben for det meste). Lidt bøje knæ for at få stabilitet. For virkelig at have en chance for at vinde, skal du oprette en helt unik holdspil, hver spillers bevægelser skal synkroniseres problemfrit. Kun denne kan give et godt resultat.

stealth

Der er små tricks, der kan føre holdet til sejr i en tovtrækning. For det første er du nødt til at line op efter højde (fra laveste til højeste). Dette vil give en ensartet reb stretching og korrekt fordeling af kræfter i teamet. For det andet kan den, der er først (tættere på centrum-mærket), ikke råd til blot at hvile på sine fødder på jorden med al sin styrke, men også praktisk ligge på ryggen, mens du trækker. Al magt vægt falder på denne afspiller. Det vil ikke være overflødigt at hans plads for at vælge den mest modstandsdygtige og stærke. For det tredje har position spillere på holdet i en forskudt måde (gennem en på hver side af rebet). Dette sikrer, at fordelingen af kræfter og let tegning. For det fjerde, træk den lille ryk. Jo mere, jo flere chancer vinde. For det femte kan en stærk modstander omgås ved list. Hold din side, men ikke trække kraftigt rebet selv. Lad modstanderne løbe tør for damp, for at holde spillet i deres favør. Disse små tricks vil hjælpe, hvis du ikke vinder, du øge chancerne for at vinde.

Sådan underholde børn i dette spil

Børnene altid har nok energi. Og for at sige det på en fredelig kursus, kan du invitere dem til at spille dette simple spil. Husk, at for at trække brug for en meget stærk reb, så der i processen han ikke gå i stykker og gør ikke ondt spillerne. Forklar reglerne for børn, adskille dem i kommandoer, som tillader starten. Sig det mens du trækker kan ikke give slip på den hånd, ellers er der risiko for at falde eller falde og skade sin modstander. Til hjemmekampe nok og fire børn, som gerne prøve sig selv. Referencemærker kan være lavet af farvede bånd (statisk sikre dem, så de ikke er flyttet). Se børn, så de følger reglerne, og ikke ved et uheld påført skade på dig selv eller andre. Døm ikke strengt, men være fair. Dette spil vil hjælpe forene børn med at udvikle team spirit og sjov og at tilbringe tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.