Sport og FitnessOutdoor Sports

Catherine Lobysheva - to-tiden olympiske medaljevinder i hurtigløb på skøjter

Efter tilbagetrækningen fra professionel sport legendariske Svetlana Zhurova i 2006, i stedet for lederen af den nationale hurtigløb på skøjter hold måtte tage på en ung atlet Ekaterine Lobyshevoy. På det vil blive diskuteret nedenfor.

At finde sig selv

En af de smukkeste kvindelige atleter ved OL i Sochi var Catherine Lobysheva. Foto medaljevinder i holdkonkurrencer smykket i mange sportsgrene publikationer. Men kunne det ske, så hun ikke kunne komme i hurtigløb på skøjter.

Født Catherine Lobysheva i Kolomna nærheden af Moskva i 1985. Familien havde ikke professionelle sportsfolk, men hendes forældre elskede hende aktiv livsstil. Far deltaget i forskellige amatør konkurrencer i fodbold, og min mor gik til stor skiløb. Derfor har forældrene altid misbilligede hendes datters passion for sport.

Catherine har længe søgt et område, hvor det fuldt ud kan udvikle deres talenter. Hun gik til ballroom dancing, spille basketball, volleyball. På grund af den relativt lave vækst for disse sportsgrene Lobysheva passerer i hurtigløb på skøjter. På et tidspunkt fik hun keder sig, og hun tog alvorligt op badminton.

Men trænerne var i stand til at overbevise hende om, at badminton - det er ikke den fremtid for atleter som Catherine Lobysheva. Speed skating var i sidste ende sin hovedbeskæftigelse. Den første atlet mentor var Vladimir Rubin.

Sport af høje præstationer. udmærkelse

Specialisering Catherine -. Sprint fra 500 til 1500 meter for første gang på de store turneringer begynder det at deltage i 2004/2005 sæsonen. Siden begyndelsen af karrieren Lobysheva brugt mere end hundrede løb på World Cup. Athlete deltog i VM og EM mesterskaber.

I løbet af sin karriere, hun gentagne gange vundet mesterskabet i Rusland. Stor succes i det enkelte arrangement på de internationale konkurrencer Ekaterina Lobysheva ikke nået. Det bedste resultat af hendes blive ramt i den anden top ti. Ikke desto mindre er et højt gennemsnit for hele holdet af landet gør det muligt for atlet konkurrerer om præmier i holdkonkurrencen. Tolv gange ved VM Catherine Lobysheva sammen med venner på podiet, herunder tre piger er den første.

Regelmæssige sæson turneringer, naturligvis vigtigt, men en indikator for succes for enhver atlet tjener altid OL. Deres mest værdifulde prisvindende Ekaterina Lobysheva er på de vigtigste begivenhed fire år. Første gang det skete ved OL i Torino. Så, i holdkonkurrencen hurtige russiske piger tog tredjepladsen.

Siden 2006 afsluttet sin karriere Svetlana Zhurova. Dens placering og placeringen af holdlederen tager Ekaterina Lobysheva.

De næste OL i Vancouver viste sig en fiasko for det russiske landshold. Ingen undtagelse, og det er blevet et landshold vandrere. Catherine og hendes partner forblev langt under vinderne.

Ved OL i Sochi russiske atleter simpelthen ikke har ret til at tale dårligt. Når den forrykte støtte af tribunerne, har fløjet som vinden, Lobysheva og hendes venner nåede det tredje trin på podiet. Så det blev til en to-tiden olympiske bronzevinder.

Den eksplosive karakter af den hurtige Catherine

Som med alle de talentfulde atlet, i Lobysheva meget vanskelig karakter. Alt længe huske den store konflikt mellem den og en af pigerne fra hendes team. Efter skandalen Abramov før en afgørende VM Race nægter at spille for holdet. Dette fører til en nødsituation udskiftning. Uforberedt atlet mislykkes en scene, og holdet rangerer sidste i kapløbet. Efter dette, er hele holdet rullede væk fra det første sted i den samlede stilling i VM.

Efterfulgt af sanktioner ved den russiske Skating Union. Abramov blev udelukket fra konkurrencen om et år, og den anden deltager i konflikten slap med en alvorlig irettesættelse.

Catherine Lobysheva: kærlighedsliv

Fans er altid interesseret i, hvad de indånder deres idoler udenfor arenaen. Især hvis en atlet - en attraktiv pige. Catherine er uddannet Lobysheva Kolomna State Pædagogiske Institut. I fremtiden er det ikke udelukke coaching session. I 2014 giftede hun. Lucky blev Alexey Naumov - kendt motorcykel racer.

I sociale netværk gik stormfuld diskussion brylluppet af Catherine og Andrew. Som et bryllup limo nygifte brugt trehjulet khaki.

I dag i hurtigløb på skøjter betingelsesløst domineret af atleter fra Holland. For at drive en kile ind mellem dem - utænkeligt udfordring. Men går til holdet, de russiske piger er i stand til at konkurrere med andre hold og vinde præmier. Catherine Lobysheva - en af de vigtigste ledere i denne hurtigt hold.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.