Sport og FitnessOutdoor Sports

Skøjtebane på Den Røde Plads - praktiske og brugbare

Skøjtebane på Røde Plads er især efterspurgt er tættere på det nye år. Men turen er det muligt allerede fra begyndelsen af december. Og det fortsætter med at nyde vinteren indtil foråret. Selv ved World kvindedag den 8. marts i underholdning stadig er tilgængelig. Rink er væsentlige uafhængig af eksterne vejr faktorer: isen er kunstig, og særligt udstyr placeret på sin base, giver en arbejdsflade, selv i tø. Selvfølgelig er dette kræver en vis mængde el-omkostninger til skøjtebanen. Den Røde Plads og Central Department Store (TSUM), der ligger i nærheden, blev tvunget til at foretage nogle omkostningsbesparende foranstaltninger. Men pladsen i sig selv er ikke påvirket, sin energi ændrer sig ikke. Men på det tidspunkt TSUM rink drift nægter klimaanlægget. Men stadig den berømte illuminationer posh shopping plads.

Det skyldes, at belysningen er det mest interessante at komme til banen og om aftenen, ud over at stå på ski, for at arrangere en fotooptagelse. Især fordi nabolaget er sat højt festlige grantræ, som også er den perfekte kulisse for billeder. Derfor er det muligt at bruge lidt tid på at forsøge at gøre en souvenir foto. Hver skating session varer en time og tyve minutter, og 40 minutter er brugt på administrationen af rengøring og restaurering af isen. Derfor, for at komme på skøjtebanen på Den Røde Plads kan være hver anden time, starter ved 10:00 og slutter 10:00.

Det vigtige punkt for dem, der ønsker at komme til banen på Den Røde Plads er prisen på tjenesteydelser. Det afhænger af tidspunktet på dagen og om hvorvidt en given dag eller en weekend. Den mindste billetprisen for voksne og børn - i december i ugen før middagen. Tilsyneladende, den første måned af vinteren, de fleste fans af skøjteløb har ikke "swing", og sjældent drage fordel af denne mulighed. Men på nytårsaften, og resten af vinteren, en skøjtebane på Den Røde Plads er meget populær. Der er ikke overfyldte. Derfor stiger og priserne (sæson 2012/2013, er givet til orientering): den voksne indgangen gebyr er nødvendigt at lægge ud 250 rubler (ugedag morgen) til 500 rubler (aften, weekender). Den yngre generation kan være vant til en sund livsstil for 50-100 rubler. Børn i førskolealderen og i det hele falder på isen gratis.

De, der ikke har deres egne skøjter, er tvunget til at tage dem i husleje. For børn og seniorer, der kan præsentere et tilsvarende certifikat, det koster $ 100. Voksne heste koster 250 rubler. Plus, er det nødvendigt at forlade det løfte dokument, eller 2.000 rubler. Folk, der har besøgt den skøjtebane på Den Røde Plads, hvor du kan finde anmeldelser på internettet, rapporterer, at heste er ofte dumme, så du er nødt til at lægge ud flere penge til deres skarphed. Du kan også benytte sig af deres egen træner, selvfølgelig, også for et gebyr. Og du kan arrangere en gruppe træning, og derefter at have hver af 500-700 rubler, afhængigt af størrelsen af gruppen (3-5 personer). Anmeldelser indikerer god kvalitet af is, en behagelig atmosfære, men advarede om, at alle værdigenstande, herunder penge, er det bedre at tage med dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.