FormationUngdomsuddannelse og skoler

Lad os forstå, hvor Anapa ligger

Anapa er hvor, ved ikke alt, på trods af at den udvej er ganske berømt over hele verden. Byen har et godt klima og andre funktioner, som vi nu listen.

geografisk placering

South Russia - det er det område, hvor Anapa er placeret. For at være præcis, placeringen af byen - vest for Krasnodar Territory. Det skal bemærkes, at alle ved, hvordan man Anapa udvej. Men det er også mere en by med militær herlighed, hvad må ikke glemmes. Han er en balneologisk og klimatiske resort, beliggende ved Sortehavet. Generelt anses det for barnet. Det skal bemærkes, at klimaet i denne region er meget blød - selv om vinteren er der ikke for koldt. Den maksimale temperatur i februar, som er kendt, er den koldeste måned i året, det nåede 21 grader, og det er en stor indikator. Selvfølgelig er der også koldt, men det er sjældent, at en by. Af den måde, du ved hvor de skal lede efter svaret på spørgsmålet om, hvor Anapa? På kortet! Find denne by ganske enkel: du skal kun kigge syd for Rusland, hvor det vises navnet på den udvej.

Relief og klima

At tale om, hvor Anapa er placeret, skal det bemærkes, Kaukasus-bjergene. De er i dette område ikke er for stærk, i virkeligheden er det kun de høje bakker, dækket med skove. Topmaksimum - 200 meter. På grund af det faktum, at bjergene er ikke særlig høj, der opstår fugtdannelse, og de luftmasser stiger. Faktisk på grund af denne sommer i denne region så varmt og tørt. I princippet vejret er typisk for middelhavsklima. Om vinteren, dette område er overskyet, som domineres af cykloner fra Atlanterhavet, Middelhavet og Sortehavet. Af samme grund er der er indlejret, udbredt langvarig nedbør. Sjældent koldt - de kan vises på grund af den kolde anticyclone, der kommer fra den nordøstlige og nord. Hvor er Anapa, opstår alvorlige frost hvert tiende år. Tag for eksempel 2006, når det i slutningen af januar, faldt temperaturen til omkring 24 grader under nul. Det kan sammenlignes med Sotji - den dag, den 23., temperaturen i byen var kun -3,3 ° C.

turisme

Hvis man ser på statistikken, vil du opdage, at det største antal besøgende tegnede sig for Krasnodar-regionen. Anapa, Sochi, Gelendzhik, Tuapse og andre resorts tager titusinder af turister årligt. Tag for eksempel 2010. Så kom til hvile i Anapa omkring 2,6 millioner mennesker. Og to år senere var tallet steget til 1,4 mio. Selvfølgelig kontingent består ikke kun russisk. Mange flyve her fra udlandet og nabolande, hvilket er forståeligt. I Anapa gæstfrihed og fritid infrastruktur er stærk. Her er der et stort antal feriesteder, hele året, fritidshjem, feriecentre og hoteller. For ikke at nævne længden af stranden - 12 kilometer fra sten og 42 - sand. Imponerende, er det ikke?

andre funktioner

Meget er blevet sagt om Anapa. Lidt tidligere, vi bragte tallene betegner antallet af turister. Men det gjorde ikke sige, hvor mange mennesker fra den indfødte befolkning bor i denne by. Så dette tal er ubetydelig sammenlignet med antallet af besøgende - kun omkring 67 tusinde mennesker. Mange, vælge et sted, hvor de vil tilbringe deres ferie, vælger Anapa. Selv på trods af, at nogle gange tættere er den samme Tyrkiet, hvor mindst varm og behagelig. Men det er ikke kun tilstedeværelsen af udbuddet hav og god service. Anapa er et sted, hvor man kan slappe af til gavn for deres egen sundhed - for dette er der særlige pensioner, årligt hilser besøgende, der går til sit hjem udhvilet og sund.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.