Nyheder og SamfundBerømtheder

Olga Slutsker - et liv uden børn, eller en succesfuld karriere Når ingen glæde

Denne kvinde er et symbol på en succesfuld karriere - business kvinde med en jernnæve, en tidligere atlet, træner, formand for idrætsforening leder. Men i sit interview med Olga Slutsker sagde han med sikkerhed, at hovedformålet med kvinder - til at bære og opdrage børn, og karriere bør kun være på andenpladsen. Oprettelse af en ny generation, og ikke det arbejde og kommunikation med samfundet - at kvinders formål.

stål Olga

Det virker ukuelig kvinde. Hendes øjne, figur, måde kommunikation, adfærd - alle sagde, at karakteren af Olga i flere mandlige end kvindelige. Først Fitness Club, som blev elskerinde Olga Sloutsker - Moskva Zhitnyaya institution på gaden. I 20 år siden grundlæggelsen. Hans barndom fascination af det er lykkedes at blive til en succesfuld virksomhed, der beskæftiger sig med glæde.

Bedre - en fjende af det gode?

"Stræb efter at være behov for at bedre, men det ideelle er ikke. I jagten på perfektion du spilder styrke og energi, og harmoni i dig selv du taber. " Siger Olga Sloutsker om sig selv, om sin karriere, om hans resultater. Hun deler oprigtigt deres egne hemmeligheder med fans og journalister velkendte. Bedre - en fjende af god - så siger Olga, og som en fan af undertrykkelsen af kødet (hun har praktiseret Ayurveda), den mener, at ydmyghed er grundlaget for enhver religion. Den sværeste del - at fastholde de opnåede resultater og ikke at lægge hænderne. Få noget ønskværdigt, Begrænse dette!

Hendes livsstil

Olga har tre døtre og en søn, men kan du tro det, se på hende mejslet figur? Olga Sloutsker som ingen anden, ved, hvordan man opretholde denne superformu med ordentlig ernæring og uddannelsessystem. Hun indrømmer, at på en eller anden måde en skomager uden sko - på trods af, at det får folk til en sund livsstil, og mange tak til hende har fået den ønskede form, Olga selv aldrig 100% ikke spredes, hvilket fører mig op. Kan have været skyld i hendes liv, hun var ikke klar til dette. Hun indrømmer, at ikke en af de højt organiserede folk, så hun har brug for en stimulus, spark, impuls, som de fleste dødelige ...

uddannelse

Da togene Olga Sloutsker, biografi, der er så rige, at vi er overraskede, når hendes tid nok til at sove? Forbedret uddannelse af Olga i navnet på at skabe en ny krop og ånd er baseret på et professionelt niveau. Seks gange om ugen, har hun været på i en time af cardio og en halv på styrken eller funktionel træning. En sådan "dødelige" system, der genkender sig selv som atlet, er det ikke let, men strukturen er ændret, og kropssammensætning Olga Sloutsker. Hun har lidt fedtvæv, men en masse muskler. Dette lettes af ikke kun træning, men også den specifikke elsystem.

Olga siger, at der er en særlig test til måling af stofskiftet. Han viser tydeligt, hvordan kroppen er i hvile, hvad belastning han havde brug for at brænde maksimale kalorier. "Med en stigning i muskelmasse og øge din vægt," - siger Olga Sloutsker. - "Højde, vægt og andre parametre for din krop skal ikke bekymre dig, vil træneren fortælle alle og forklare, hvad der er optimalt for dig. Omkring bør være en systematisk tilgang. " Imidlertid blev de parametre (højde og vægt) stjerne i interviewet ikke beskrevet.

mad

Gåture langs stien til perfektion i hans krop, Olga Sloutsker cardio før du spiser aminosyrer og vitaminer. Hun mener, at det forbruges fedt, behøver musklerne ikke tabe. Efter cardio Olga igen tager aminosyrer, og derefter spise morgenmad havregryn, æggehvider, fedtfattig hytteost. Og det er nødvendigt at spise årstidens frugt. Omkring 13:00 hun igen uddannelse, der varer en halv time. Denne effektbelastningen (h) og cardio. Efter hendes Olga anvender aminosyrer og protein ryste på vandet. Hun rådgiver også tage L-carnitin. Efter en halv time havde hun frokost - kyllingebryst i kokosolie med ris, grøn te. Syv dage hun spiser bryst, syv dage - fisken. De vigtigste ting - et protein i en ren form. Et sådant system har udviklet sig for sig selv Olga Sloutsker. Billederne i dette materiale viser resultaterne: kvinde ser temmelig tynd, men ikke afmagret ansigt. Hvordan kunne hun holde det ud? Hun er naturligvis ikke en robot, og lejlighedsvis bryde reglerne, så der er tid til anden selv lidt syltetøj. Dette er for at sikre, at kroppen ikke ophobes skyndte presserende hvad nedobiraet. Søde stadig brug kroppen, især den kvindelige.

Fitness - en af de måder at blive en bedre, mere perfekt

"Russiske folk er meget talentfuld. Det ville være godt at ændre idrætstimer i Rusland, essensen og struktur, at de strålende lærere havde ingen dråbe i havet, og de ville have været udarbejdet i serienumre. " Så siger Olga Sloutsker personlige liv, som endnu ikke er blevet udviklet. Det gives til de bedste.

Olga som præsident for sammenslutningen af fitness aerobic Rusland har allerede gennemført et træningsprogram af flere hundrede lærere, og der er en ressource til at øge deres antal. Og hun drømmer om en bred vifte af overkommelige og high-end fitness klubber at træne dem det var sikkert og sjovt. Det åbner sportskompleks i Monaco, og er den første europæiske klub, som etablerede den "russiske Fitness Group" (RFG) Olga Sloutsker. Det siges, at dets medlemskab vil koste omkring 3000 euro om året. Ikke billigt, men klubben skal være anstændigt, det vil være "på niveau" sikkerhedskrav steget. Ifølge Sloutsker, har klubben investeret en russisk, der bor i Monaco. Dette er en meget god investering, fordi det kommer til sundhed.

børn

"Skilsmisse århundrede" Senator Vladimir Slutsker brød ud i 2009. Ex-mand ikke tillade Olga på tærsklen til deres huse, selv om tidligere (kone besluttede at skille i 2008) lovede en fredelig skilsmisse. Ifølge Olga, hendes mand gemte deres to børn og indgivet en retssag om, hvordan man lever med det. "Arbejdet er involveret i sager om børn, og du ikke får," - sagde Vladimir stift Olga. Og i 2010, i foråret, Moskva Presnensky Domstolen fastslog, at den søn og datter bo hos sin far. Der var en masse af beviser - og det faktum, at Olga havde snydt på sin mand til højre i stuen af en luksus hjem, og om det faktum, at ikke klare moderskabet. hele arsenal af "tunge artilleri" blev påført i form af at kompromittere den anden art mod Olga. Faderen tog børnene til Israel. De er stadig sammen med ham, havde han ikke tillade dem at se sin mor, Olga og alle forsøger at få dem tilbage og venter, han mener, at de husker og elsker hende ...

Hun sagsøgt en masse rigdom fra sin eksmand, men børn kan ikke bakke endnu. I hendes luksuriøse hus i Barvikha står den store skulptur af Keith Haring "Mother and Child". Det afspejler den grundlæggende linje i hendes liv, som i det væsentlige koges ned til det faktum, at hun - moderen, der har mistet sine børn. Men Olga gjort denne beslutning for sig selv: "Had - et anker. Hun er nede på jorden, og jeg ønsker at flyve! "Det er en bogstavelig citat. Lykkelige er de, der er generøs og ikke dyrke had, så far til deres børn, der er valgt dem fra hende, hun tilgav ham. Og mener Olga Sloutsker: privatliv nødvendigvis justeres, fordi i alt er der harmoni og balance, og hvis i dag er dårlig, så helt sikkert i morgen alt vil være fint! I hendes store hus alle lyser renhed, men det er ifølge Olga, det gør ondt i øjnene. Hun savner spredte legetøj. Dette er den største og flot rod - fra børn. Men det håb, at en dag vil der være pyntepuder og arrangere galehus, aldrig forlade mors hjerte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.