Nyheder og SamfundBerømtheder

Poroshenko Marina: biografi, interessante fakta, billeder af en ung mand

Poroshenko Marina Anatolevna, ikke engang da han stadig var den første dame i Ukraine, har altid set på sociale arrangementer aristokratiske og behersket skønhed. Og dem, der kender hende tættere på, finder vi, at det er - ikke uden humor, meget omgængelig og nem at personen kommunikation, som er let at tale om forskellige emner.

Og ved den måde, Marina spændinger, der ikke kan lide at selv definitionen af "first lady", som ser det som en slags isolation, afskåret fra resten af samfundet, mens den er klar til at gøre, hvad der er nødvendigt og smøgede ærmerne op for at hjælpe mand.

I denne artikel vil vi forsøge at uddybe det, hvad der er den femte hustru af formanden for Ukraine - Marina Poroshenko (biografi af kvinden kan ikke skabe interesse).

Nogle fakta fra biografi af præsidentens kone

Bærer pigenavn efternavnet Perevedentceva, blev den fremtidige første dame født i 1962 i byen Lipetsk, hvor dengang arbejdede for sin far. Senere, da han blev forfremmet til stillingen og blev udnævnt til stedfortræder. Sundhedsminister for den ukrainske SSR, deres familie flyttede til Kiev, og det er hvor hun dimitterede fra medicinsk skole og modtog en diplom i "hjertespecialist" Marina Poroshenko.

Nationale Præsidentens kone - russisk, og før de begivenheder euromajdan hun tilhørte den ukrainske ortodokse kirke i Moskva patriarkatet.

kærlighedshistorie

Med Petrom Alekseevichem Poroshenko fremtidige førstedame mødtes som studerende på universitetet diskotek. Og ifølge Marina, gensidig følelse de opstod med det samme. i interviews understregede imidlertid hun, at selv efter årtier ikke har været skuffede i genstanden for hans kærlighed - Marina Poroshenko altid stolt af sin mand og følte hans stærke støtte.

Og i begyndelsen af deres forhold unge mennesker nødt til at vente yderligere seks måneder til næste møde. Og det skete - på gården. Faktum er, at uanset deres fremtidige erhverv, alle elever i Sovjetunionen havde pligt til at hjælpe de kollektive landmænd til at høste. Her i denne "romantiske" tidsfordriv og styrket en fornemmelse af de kommende ægtefæller.

Et år efter det første møde, besluttede de at blive gift, men, ak, umiddelbart efter påføring til registratoren Peter indkaldt til hæren (på det tidspunkt universitetsstuderende havde en forsinkelse i appellen). Sandt nok, Poroshenko soldat frigivet i 10 dage, så han kunne spille et bryllup - og ægteskabet fandt sted. Og så havde han til at vende tilbage til enheden.

Mener, at den mest værdifulde Marina Poroshenko

Billeder af First Lady kan ses i alle medier, og det meste af det er trykt på dem i selskab med sin kone. Det siger meget. Det er ikke underligt et ægtepar Poroshenko i ukrainsk politik betragtes som en af de mest velstående. Over tredive års ægteskab, hans kone fødte fire børn: Alexis, Alexander og tvillingerne Eugene og Michael (hvem familien kærligt kaldes Mika).

På trods af at Marina dimitterede medicinske skole med udmærkelse og blev, ved den måde, den første ph.d. i den unge uafhængige stat - Ukraine, - hun tøvede ikke med, hun helliget sig til familien.

Sandt nok, i første omgang, indtil Peter A. endt uddannelse på universitetet, hun var den eneste forsørger, der arbejder som en kardiolog i oktober på hospitalet og få en løn på 120 rubler.

Journalister Marina Poroshenko har længe været forbundet med den høibaarne kone Decembrist. hun nægtede sin mand af hensyn til karriere og siger, at han aldrig havde fortrudt det. Efter alt, hendes credo - rundt for at hjælpe sin mand.

foretrukne aktiviteter

Ifølge Marina, hun aldrig diskuterer med sin mand, der arbejder øjeblikke, i betragtning af at det hus, han skulle slappe af, at distrahere fra bekymringer. Denne regel blev etableret i familien i lang tid, og hans kone nøje overholde den.

Det meste af den tid, hun tilbringer med sin familie, når det er fastslået, er en anden uskreven regel - alle helligdage for at fejre sammen. For ikke så længe siden blev gift med den ældste søn Alex fortsætter med at opretholde denne tradition.

Generelt Poroshenko Marina er en forholdsvis beskeden liv - hun kan lide at sy, brodere og lave mad. Ingen eksotiske smag at være stolt af moderne VIP-person gør det ikke. Selvom en familietradition Marina er med rette stolt. Hvert år i årenes løb, manden giver hende en fødselsdag tur til nogle lande. Så har de allerede besøgt mange interessante hjørner af kloden.

"Efter en pause ofte ønsker at slappe af"

Af sine ture familien forsøger at få flest visninger, ikke at forglemme den sport entusiasme. Om vinteren, alle elsker at stå på ski, og sommer dykning eller cykling. "Det er ofte et resultat af en travl ferie program, du ønsker at slappe af yderligere," - griner Marina Poroshenko.

Som ung mand (foto førstedame som studerende du kan se i artiklen), havde hun til at være meget fokuseret og engageret i at holde op at forberede sig til forsvar af afhandlingen, til at bære og løfte en lille søn, mens hendes mand var i hæren. Af samme disciplin lærte hun og deres børn. De havde altid en hård tidsplan for dagen, og ingen fejl i det er ikke tilladt.

Marina finder sig selv en streng mor, og Peter også jeg kan ikke kaldes en blød far. Som påpeget af præsidentens kone, i deres familie har altid hersket patriarkatet: fars ord - loven, ikke genstand for diskussion.

Hvis du vil vide, hvordan at klæde Marina Poroshenko

Foto første dame nu, måske den mest populære i Ukraine. Efter Marina uofficielt betragtes som den mest elegante af hustruer præsidenter at styrer. Og det er berettiget - det er altid offentligheden en demonstration af god smag i tøj og tilbehør, og frisure.

Hun foretrækker klassisk stil, der supplerer outfits juveler, usynlig naturlig makeup og frisurer afdæmpet, men ikke undgå og folkemusik elementer. Så takket være First Lady af landet er blevet moderne at bære en stiliseret broderede skjorter.

Til særlige lejligheder Poroshenko Marina opfanger outfits sammen med legender af modebranchen i Ukraine - Victoria Gres og Lilia Pustovit, samtidig med deres ideer og endnu engang overbevisende i sin delikate smag og evne til at klæde.

Vil du vide, hvad en mand, se på hans kammerat

Enhver mand gør sin kvinde. Denne visdom gælder også billedet af Marina, har investeret i et liv partner forretningsmæssig vækst på all-kvindelige visdom og bemærkelsesværdig styrken af hans personlighed.

I september 2015 sammen fejrede Poroshenko Marina enogtredivte årsdagen for deres bryllup med sin mand, præsidenten. Og lederen af staten, der blev offentliggjort i medierne rørende billede af sin familie, hvor han skildrer, hans kone, børn og børnebørn, underskrevet hendes ord af taknemmelighed. Måske er noget, som enhver kvinde, der bor i verden - for at høre ord taknemmelighed fra favorit, efter flere årtier, holdt side om side!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.